Puno odličnih pregleda je bilo, čestitam 🎉 I vidim i jedna nova curica, popravlja se omjer mi se čini ❤️
Ana26 kupili smo kolica online preko Pikolin shopa. Evo fotke ovako iz kutije jer je sve rastavljeno: https://ibb.co/WDfvfjY
Uzeli smo kolica + košaru, nismo uzimali jaje. Platili smo 610€ sa dostavom.
Belinda zove se sindrom nemirnih nogu i jako je iritantno 😔
.
Mi smo jučer imali onaj "veliki" uzv u bolnici. Iako ja stvarno ne znam zašto sam tamo trebala ići, bila sam doslovno 3min unutra. Samo je izmjerio glavu, trbuh, bedrenu kost i pogledao srce. To je sve ok, veći je stalno za tjedan dana. Jedino što mi je rekao je da mi se posteljica još nije skroz podigla koliko bi trebala pa da pripazim. Bez odnosa, vožnje bickla i nekog jakog vježbanja. To niti ne radim ništa. Ugl. mislila sam da će detaljnije pregledati organe 🤷
.
I za listu: zvali su me danas da dođem kod svog ginića na pregled 3.4. umjesto 12.4. jer je tad on na GO. Taman sam mislila da ću napraviti OGTT prije idućeg pregleda, ali ovako neću stići kad je pomaknuto.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Mame, vidim da pričate o vrećama za spavanje.
Nisam vidjela jeste napisale pa sorry ako se ponavlja, jeste odmah bebu stavljale u te vreće ili tek nakon par tjedana?
Što se robice tiče ja polako kupujem bodiće na dugi rukav (termin 15.8). Gledam da je tanko i prozračno.
Za svaki slučaj ću uzeti i par na kratki rukav ali ne mislim pretjerivati.
Bok mame! 😍 Čestitam svima na dobrim pregledima i želim nam da tako bude sve do kraja trudnoće. Ja prijavljujem još jednu curicu 💗 u ponedjeljak sam bila na pregledu kod doktorice, a obavila sam i anomaly scan. Beba odlično napreduje i sve je u najboljem redu. Nakon svakog pregleda se osjećam presretno kad ju malo vidim. Osjetim ju negdje od 17 tjedna, a zadnja 2 dana je aktivnija nego inače. Najaktivnija je kad legnem na leđa.
Što se tiče opreme, imam sreću jer ću skoro sve naslijediti od bratove žene i muževe sestre 😄 obje taman imaju jednogodišnjake pa nije moglo ispasti bolje. Mi smo uložili u novi auto jer stari nije bio za bebe, jedva da je bio i za nas 😄
Imam pitanje vezano za baby monitor, imate li neke preporuke? Voljela bih nabaviti neki koji ima kameru i dobru vidljivost po noći.
Cestitke na curki! 💓 curke su nam se skrivale a sad polako smo i izjednaceni, sta ne?
Za kameru slazem se, doma imamo vec 3 god.i 3 mj xiaomi 360, jedino sto mora bit na wifi spojena.
A za kad idemo negdje na more, kod bake itd sam kupila ovu i cisto je ok. Za nju treba samo struja za kameru, monitor napunis pa nosis sa sobom.
https://www.mall.hr/elektrosnke-dadilje/truelife-elektricna-dadilja-nannycam-v24
Za ovu xiaomi u biti nemas monitor, nego spajas preko mobitela ili laptopa? Ja sam bas gledala tu xiaomi ili ovu nanny cam, ali h32
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Da, spajas na mob, tablet, laptop…
Mi smo koristili stari mob neki ili tablet.
Dobro je i sto vas tata moze spijunirat s posla 🤪
A možeš li mi usporediti kameru i NannyCam? Praktičniji bi mi bio NannyCam da se ne mislim smijem li koristit mobitel. OK mi je da povežem na laptop ako sjedim, ali ne ako nešto radim po kući ili vani. I nemam viška starih mobitela, a tablet ima baš lošu grafiku pa ne znam koliko bih vidjela. Ali ako je baš razlika u kvaliteti, smislila bih neko riješenje. I prenose li obje zvuk?
28 god. 🤰
27 god. 🧍♂️
A što mislite o ovoj vreći za spavanje?
https://malizakladi.hr/ergobaby-vreca-za-spavanje-s-rukavima-za-omatanje-stellar-35419
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Mame, vidim da pričate o vrećama za spavanje.
Nisam vidjela jeste napisale pa sorry ako se ponavlja, jeste odmah bebu stavljale u te vreće ili tek nakon par tjedana?
Što se robice tiče ja polako kupujem bodiće na dugi rukav (termin 15.8). Gledam da je tanko i prozračno.
Za svaki slučaj ću uzeti i par na kratki rukav ali ne mislim pretjerivati.
Karamela22 - uzimas s dugim rukavima? ja pak sve gledam s kratkim, termin 19.8...joj ne znam, mozda sam nerealna..imam osjecaj da mi je to s prvom bebom bilo lakse, zimska beba, u bolnici su mi samo rekli da treba jedan sloj vise od mene i to je to..i toga sam se drzala. Vidim da cu morati malo jedno, malo drugo, tek toliko da imam, a onda iz dana u dan pratit prognozu
Hej cure, što se tiče kratkih/dugih rukava, moj mali je imao 3 mjeseca kad je krenulo ljeto i realno, kad si u kući, a većinu vremena ćeš biti s bebom u kući, nema potrebe za kratke rukave... On je sa svoja 3 mjeseca pretežno bio u kratkom godinu, dugim hlačama i carapicama ali znalo se desiti da služim da su mu ruke hladne što znači da novorođenče treba dugi rukav. Naravno ovisi i o tome koja je temperatura u vašoj kući/stanu ali za bebicu koja leži većinu vremena teško da će biti vruće...
Am13 e to sam ti zaboravila komentirati. Mi od kceri imamo joie i360 spin, ide isto od novorodenceta do 4 godine. Znaci jos uvijek je u njoj. Samo smo prva 2 mj koristili jaje koje smo posudili i onda kupili ovu. Jaje nam je jedino bilo praktucno za otic kod doktora pa da bude u njemu, a inace smo koristili ovu as jer je bolja po nama. I sad kcer dobiva vecu a mala bude u tu.
Sad tek vidim da mi nije povuklo odgovor.. ocito sam nekaj smrdala.. Super, hvala ti! Bas si me razveselila sad da sam dobro odlucila hahah.. jedino me "muci", nema bocne jastucice, moram to malo proucit koliko je potrebno itd.. al ne znam, kad si zamislim malu bebicu u njoj izgleda mi ko da ce bit ful supportana sa svih strana
Stigao i nama Etherel! 🤗
Posebno su me ugodno iznenadile bambus pelene - dode mi da sebi narucim neku ko dekicu za ljeto da ima ta velicina 😁 I ljetna vreca mi se cini ok, ako ne za srpanj i kolovoz, rujan i jesen (uzela sam onu bez rukava i bez nogavica, bijela s tockicama).
Miracle korisno za znati za ove blazinice, biljezim za sljedecu narudzbu!
Thinkpurple treba li za xiaomi baby cam imati i njihov mobitel za povezati ili radi i s drugima (iPhone konkretno 😅)?
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Am13 bocne jastucice na mjestu za glavicu ili? Mislim meni sve te as izgledaju tako neudobro jer sve bebe budu tak sfkane i stisnute unutra 🙈
Bambi radi na sve, muz ima iphone i imamo ipad, ja sam prije imala huawei sad imam samsumg i radi na svemu. Skines aplimaciju xiaomi home. Ja na toj aplikaciji imam usisavac robot, kameru, ovlazivac…
Ova ima bocne za glavicu, al sam gledala jaja koja imaju jos sa strane, onako di im rukice i ostatak tijela bude.. mislim meni se ovo cini cisto dovoljno, glavica je supportana, i onda jos imaju remencice koji ce fakat cvrsto drzat bebu pa sad ne znam.. al bas to sto kazes, te sa jastucicima uz cijelo tijelo, nekak mi to i izgleda tako, da bi bila beba bas jako stisnuta
Sortiraj odgovore
Najstariji