Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    07. Ožujak 2023. 13:00

MareiKate

Sjetih se, netko je pitao za sv duh i trudničkim tečaj. Prihvaćaju onaj iz doma zdravlja. Iako, ništa oni to ne gledaju. Ja sam s prvom poslušala to u DZ sa mužem, kad sam došla rodit drugo, imala sam tu staru potvrdu, nitko to nije pitao ni gledao, pustili su ga bez pitanja.

E super hvala, poslušat ću ja i dva, tri zbog sebe, a neka se onda nađe i potvrda 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

bambi27zg
    07. Ožujak 2023. 15:17

thinkpurple

Ja bi sad radje odslusala tecaj za postpartum i dojenje, pa ak naletite na to javite!

Evo ja bila prosli tjedan, prati Moja primalja, prosli tjedan  imali cak dva u tjednu zbog interesa 😉 Sad smo kod njih na trudnickom tecaju u trajanju tjedan dana 🤰🏽👨🏽‍🍼

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• ajsa
    07. Ožujak 2023. 15:25

Zene drage pomagajte.. vec sam pisala da bebu osjetim jako nisko. 18 sedmica punih danas. Medjutim od jutros bol u preponi na desnij strani te bol u stidnoj kosti ne popusta. Bebu osjetim cak dole kod stidne kosti i pored sa desne strane. Sve imam osjecaj izletice. Bol popusti malo kad prosetam inace ostalo neprestano je prisutna. Bol i osjecaj kao da se nesto uklijestilo tu u preponi. Siri se i u desnii kuk. Ne mogu iscekati pregled, cijeli dan lezim skoro.. 

Ally007
    07. Ožujak 2023. 16:09

Asa-mislim da je sve ok dok god nema krvarenja. Ali ako se bol nastavi/pojača se javi svom dr. To može biti normalno rastezanje ligamenta (obično i bude tak oko stidne kosti pa gore na jednu stranu). Meni je moja ginicka savjetovala magnezij (uzela sam onaj u vrećici od 300 i nešto mg), a pp paracetamol i normabel. Ali otkad uzimam magnezij mi se više nije dešavalo. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• ajsa
    07. Ožujak 2023. 16:21

Ally007

Asa-mislim da je sve ok dok god nema krvarenja. Ali ako se bol nastavi/pojača se javi svom dr. To može biti normalno rastezanje ligamenta (obično i bude tak oko stidne kosti pa gore na jednu stranu). Meni je moja ginicka savjetovala magnezij (uzela sam onaj u vrećici od 300 i nešto mg), a pp paracetamol i normabel. Ali otkad uzimam magnezij mi se više nije dešavalo.

Uzimam magnezij vec od.pocetka neki magnesium verla ali ne pomaze, probacu sa paracetamolom. Hvala ti..

Mia2023
    07. Ožujak 2023. 20:00

Bome Ally i ja zavidim na seksu. 😆 Baš sam rekla mužu da kad napokon budemo mogli da će mi bit kao prvi put s obzirom koliko dugo nismo 😂😂
    .
    Ja imam sutra ujutro pregled i baš se veselim, nikako dočekat 😅

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

mateja111
    07. Ožujak 2023. 20:32

Hejjj pa da se i ja javim danas smo imali kontrolu i sve je za sada odlicno bebac je super i potvrdeno je da je 100% deckic💙…. Sto se tice mene hah dobila sam koju kilicu previse i sada krecem sa laganijom hranom vise povrca i voca a manje krafnica i svega slicno iz pekare🤣🤣 hm da nije mi jasno bas zasto mi je ginic napisao “mirovanje” a sve je okej posteljica je straga i nije nisko, prosjecna kolicina plodne vode i zatvorena sam nista me ne boli da bi se bas mogla pozalit osim zgaravice zadnjih par dana a bas sam mislila za vikend do Slovenije i sad  nisam sigurna dal da idem ili da ga zovnem i pitam cemu “mirovanje” 😆 sljedeca kontrola mi je 04.04🥳

👩🏼23 👨🏻26
    Spontani 06.21💔
    02.08.2023 💙

bambi27zg
    07. Ožujak 2023. 21:15

Evo i nas s kontorle 👶🏻
     Sve je u redu (cerviks, plodna voda, posteljica straga), malac im 0,5 kg, za 10 dana je veci po UZV od termina po ZM. Mahnuo nam je i opleo neko kolo nozicama, vidjeli smo i rebarca i bubrege i mjehur, pisu je sakrio ipak 🙊 
    Doktor je zadovoljan sa svime, narocito jer sam dobila niti 4 kg od pocetka (obzirom na sve dijagnoze 😅). Sljedeci pregled nam je 3.4., a prije nas ceka OGTT i sve ostalo od krvi 💉🩸 
    Isijas i dalje rastura, spremam se na neku masazu i vjezbanje od sljedeceg tjedna pa se nadam nekom pomaku 💪🏼

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

SAYuRI
    07. Ožujak 2023. 22:15

Cure bravo za odlicne preglede 💪💪👏👏👏👏

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Robin_Daggers
    08. Ožujak 2023. 00:24

mateja111

Hejjj pa da se i ja javim danas smo imali kontrolu i sve je za sada odlicno bebac je super i potvrdeno je da je 100% deckic💙…. Sto se tice mene hah dobila sam koju kilicu previse i sada krecem sa laganijom hranom vise povrca i voca a manje krafnica i svega slicno iz pekare🤣🤣 hm da nije mi jasno bas zasto mi je ginic napisao “mirovanje” a sve je okej posteljica je straga i nije nisko, prosjecna kolicina plodne vode i zatvorena sam nista me ne boli da bi se bas mogla pozalit osim zgaravice zadnjih par dana a bas sam mislila za vikend do Slovenije i sad nisam sigurna dal da idem ili da ga zovnem i pitam cemu “mirovanje” 😆 sljedeca kontrola mi je 04.04🥳

Mateja, jesi mozda na komplikacijama? Jer to napisu ako ti otvore komplikacije, makar je sve dobro i osjecas se u redu. Moraju imati neki "razlog" bolovanja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.