Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    05. Ožujak 2023. 09:10

Mia2023

MareiKate joj drži se. Nadam se da nećeš imati neke jake simptome. Puno odmora i tekućine 🤞
    Baš su vam lijepi trbuščići. Rastemo 🤗
    Evo i nas:
    https://ibb.co/pXDYQ2J

I vi ste bas kjutic 😍 
    Zivjele haljine 💃

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Landy
    05. Ožujak 2023. 09:44

Žene divne ste♥️
    Sayuri mislim da smo te sve zamišljale kao crnku😂

MareiKate kako si?
    Meni je izgleda dr. Ovaj put pogodila terapiju jer sam danas skoro ko nova, još danas gosti🥴 muž slavi rođendan, sreća pa mi je sveki uletila s tortom pa nisam morala oko toga se brinut, sad brzinska čistka i odmor dok ne stignu.  

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

MareiKate
    05. Ožujak 2023. 10:04

Super su sve slikice 😊 ja nemam niti jednu, budem se poslikala kad se oporavio.
    Landy drago mi je da ti je bolje! Meni je malo bolje, daleko od dobrog ali bolje. Nadam se da će sutra biti još bolje jer mi sin sutra slavi drugi ročkas. Nisam naručila tortu jer nisam planirala ovaj kaos a pravljenje slastica mi je hobi i sad si mislim šta ću sutra. Nešto ću sprtljati pa makar da makar lici na tortu 😅

Vanilla Diva
    05. Ožujak 2023. 12:09

Zene, sve ste divne i vi i vasi trbuscici. Dodajem sliku svog, makar ja jos izgledam kao da sam se dobro najela. Ali vidim ogromnu razliku u odnosu na pocetak trudnoce. Danas sam 15+3 😊
    https://ibb.co/qkScXf7

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Vanilla Diva
    05. Ožujak 2023. 15:46

kiki13

Vanilla Diva

Zene, sve ste divne i vi i vasi trbuscici. Dodajem sliku svog, makar ja jos izgledam kao da sam se dobro najela. Ali vidim ogromnu razliku u odnosu na pocetak trudnoce. Danas sam 15+3 😊

Znaci mogu ocekivat sljedeci tjedan da ce se i kod mene nesto vidit 🙈

Pa da.. meni se s 13 tjedana nista nije vidjeoo, s 14 nesto malo i onda mi je odjednom nekak iskocio, taj donni dio se zaokruzio. Ali nije bas da se nesto previse kuzi dok sam obucena. Nosim normalnu odjecu i dalje.. samo me hlace pocnu stezati navecer valjda nakon jela cijeli dan i to.

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Ally007
    06. Ožujak 2023. 10:35

Vanilla Diva

kiki13

Vanilla Diva

Pa da.. meni se s 13 tjedana nista nije vidjeoo, s 14 nesto malo i onda mi je odjednom nekak iskocio, taj donni dio se zaokruzio. Ali nije bas da se nesto previse kuzi dok sam obucena. Nosim normalnu odjecu i dalje.. samo me hlace pocnu stezati navecer valjda nakon jela cijeli dan i to.

Da, točno tako i meni. Sad se već dosta vidi, ali opet manje nego neki vaši. Jako su slatki svi trbuscici, a i baš je interesantno vidjeti koliko su velike razlike u trbuscicu, a sve smo unutar cca 6 tjedana razlike trudnoće. Znaci da mogu očekivati da će i meni buknuti uskoro. E a kako ubacim sliku svog trbuha, di vam daje tu opciju? 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Mia2023
    06. Ožujak 2023. 11:05

Ally007

Vanilla Diva

kiki13

Vanilla Diva

Da, točno tako i meni. Sad se već dosta vidi, ali opet manje nego neki vaši. Jako su slatki svi trbuscici, a i baš je interesantno vidjeti koliko su velike razlike u trbuscicu, a sve smo unutar cca 6 tjedana razlike trudnoće. Znaci da mogu očekivati da će i meni buknuti uskoro. E a kako ubacim sliku svog trbuha, di vam daje tu opciju?

Na ovom linku postavi sliku i onda kopiraj samo link fotke ovdje jer ovdje na forumu na radi.
    https://imgbb.com/

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Pahuljka
    06. Ožujak 2023. 12:22

Dragi moji forumasi saljem vam jedan iznenadni bebeci telegram 👶🏻 
    Jutros nas je probudio doktor pozivom, da ako smo slobodni mozemo doci danas na pregled jer je on sutra pozvan na eksperimentalnu operaciji. I moja mati luda odma poletila, kontam u sebi dje nestade ono dostojanstvo o kojem pricas Frau Matera, sto sad letis odma, cekaj gospodjo necu ja nidje pobjec sva si zatvorena od glave do pete, samo usta joj niko ne zatvori 🙊 Nit sam se ja ljudi moji spremila ni nasminkala ni nista, gledali su me onako pospanu a ni lice im nisam htjela pokazat nek se vala pitaju ciji mi je nos i jesul mi mamine usne. Veca sam za citavu sedmicu od predvidjenog kazem ja to je do polija, mora bit. Sta bi bilo da sam cevape jela… I opet su mi gledali medjunozje, sramote li Boze, jesam zensko sam i mozel vise bez tog zavirivanja 😡 Dugo je to trajalo ljudi moji, mjeri ovo pa mjeri ono, aman dobro sam samo me pustite da spavam, mislim si. I zavrsise napokon a mater opet osmijeh od uha do uha, cak se udostojila i kupit mi neke gegice, fala cula ili ne cula bilo je i vrijeme. 
    I tako drugari odo ja na spavanac zasluzila sam, morate priznat, bilo je ovo stresno jutro, rekla bih tipican ponedjeljak al sta ja znam sta je ponedjeljak, jel se to jede ? Bis bald ☀️🫶

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SAYuRI
    06. Ožujak 2023. 12:47

Pahuljka

Jutros nas je probudio doktor pozivom, da ako smo slobodni mozemo doci danas na pregled jer je on sutra pozvan na eksperimentalnu operaciji. I moja mati luda odma poletila, kontam u sebi dje nestade ono dostojanstvo o kojem pricas Frau Matera, sto sad letis odma, cekaj gospodjo necu ja nidje pobjec sva si zatvorena od glave do pete, samo usta joj niko ne zatvori 🙊 Nit sam se ja ljudi moji spremila ni nasminkala ni nista, gledali su me onako pospanu a ni lice im nisam htjela pokazat nek se vala pitaju ciji mi je nos i jesul mi mamine usne. Veca sam za citavu sedmicu od predvidjenog kazem ja to je do polija, mora bit. Sta bi bilo da sam cevape jela… I opet su mi gledali medjunozje, sramote li Boze, jesam zensko sam i mozel vise bez tog zavirivanja 😡 Dugo je to trajalo ljudi moji, mjeri ovo pa mjeri ono, aman dobro sam samo me pustite da spavam, mislim si. I zavrsise napokon a mater opet osmijeh od uha do uha, cak se udostojila i kupit mi neke gegice, fala cula ili ne cula bilo je i vrijeme.
    I tako drugari odo ja na spavanac zasluzila sam, morate priznat, bilo je ovo stresno jutro, rekla bih tipican ponedjeljak al sta ja znam sta je ponedjeljak, jel se to jede ? Bis bald ☀️🫶

Aferim 👍

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

MareiKate
    06. Ožujak 2023. 15:07

Pahuljka

Tipičan ponedjeljak 😉
    Super za pregled i prve gegice 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.