Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    06. Ožujak 2023. 21:46

Casperka

Evo i nas u 29tom tjednu :)
    https://ibb.co/xqYtVDm

Ti ba skroz u liniji 😜

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    06. Ožujak 2023. 22:12

A kako ja mrzim ponedjeljak, ne mogu vam opisati. Danas mi se mozak pretvorio u puding, i izlio u cipelu. Ne onaj fini puding sto mirise na vaniliju nego onaj sto smrdi na spuzvu i vodu iz radijatora svega mi. A najvise me se dojmila teta apotekarka, nakon sto mi auto nije upalilo, pa sam uskocila u muzev, u kojem sam nasla nekakve ofucane gace, o tom drugi put, i krenula po trecu bocicu sirupa za kasalj sinu a meni prvu bocicu sirupa, I velim ja : Dobar dan trebam sirup. Gleda me: mhmhmgm moramo prvo odluciti koji! Ne moramo, ja joj kazem koji/e…Kad ona: mozete li mi preciznije reci vrstu izbacaja, slajma sta li? Da li je rijec o suhoj spasticnoj kontrakciji ili ima sputuma ( izbljuvak), ja odgovorim: Da, iznacujem ono zeleno ljigavo. Na kraju mi je rekla da bi mi ona "sugerisala oralnu otopinu na biljnoj bazi koja ce razgraditi sputum i smiriti kompulziju." DAJ MI OD BIJELOG SLJEZA SIRUP da kupim, ono s pocetka price jebo te sputum. 
    Dobijem ja sirup I razrijedim sputum kad zove uciteljica od sina napravio belaj . Doci cu kasnije na razgovor koji se ispostavi ima veze sa gacama na pocetku posta. 
    Dodjem malo u firmu da vidim kolege svi blehnuli u stomak, pitaju zna li mi muz za kondom. Okrenem se i odem. Jebat ih. Dodjem kuci, bruka mailova, iskocio problem rjesavaj sa jednim projektom. Zovi ovog onog, na Zoom ulijece sin sa nekakvom perikom na glavi, mala se prepade, vristi, cuko skace okolo laje, ja poklopim onaj laptop, hiperventiliram kroz sputum, neki grc u stomaku, hopla mokro u gacama krv. Hitna, nista. Sve ok sa bebom ne znaju odakle. Hos’ostati dan dva u bolnici reko Necu. Javim muzu da pokupi moju demonsku djecu i odvede mami iz istih stopa, taman da su usrani. On njih njoj, ja se s njim nadjem i evo skoknuli do vikendice i sad me boli uvo… 
    Afrika paprika 😎

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Pahuljka
    06. Ožujak 2023. 22:34

SAYuRI

A kako ja mrzim ponedjeljak, ne mogu vam opisati. Danas mi se mozak pretvorio u puding, i izlio u cipelu. Ne onaj fini puding sto mirise na vaniliju nego onaj sto smrdi na spuzvu i vodu iz radijatora svega mi. A najvise me se dojmila teta apotekarka, nakon sto mi auto nije upalilo, pa sam uskocila u muzev, u kojem sam nasla nekakve ofucane gace, o tom drugi put, i krenula po trecu bocicu sirupa za kasalj sinu a meni prvu bocicu sirupa, I velim ja : Dobar dan trebam sirup. Gleda me: mhmhmgm moramo prvo odluciti koji! Ne moramo, ja joj kazem koji/e…Kad ona: mozete li mi preciznije reci vrstu izbacaja, slajma sta li? Da li je rijec o suhoj spasticnoj kontrakciji ili ima sputuma ( izbljuvak), ja odgovorim: Da, iznacujem ono zeleno ljigavo. Na kraju mi je rekla da bi mi ona "sugerisala oralnu otopinu na biljnoj bazi koja ce razgraditi sputum i smiriti kompulziju." DAJ MI OD BIJELOG SLJEZA SIRUP da kupim, ono s pocetka price jebo te sputum.
    Dobijem ja sirup I razrijedim sputum kad zove uciteljica od sina napravio belaj . Doci cu kasnije na razgovor koji se ispostavi ima veze sa gacama na pocetku posta.
    Dodjem malo u firmu da vidim kolege svi blehnuli u stomak, pitaju zna li mi muz za kondom. Okrenem se i odem. Jebat ih. Dodjem kuci, bruka mailova, iskocio problem rjesavaj sa jednim projektom. Zovi ovog onog, na Zoom ulijece sin sa nekakvom perikom na glavi, mala se prepade, vristi, cuko skace okolo laje, ja poklopim onaj laptop, hiperventiliram kroz sputum, neki grc u stomaku, hopla mokro u gacama krv. Hitna, nista. Sve ok sa bebom ne znaju odakle. Hos’ostati dan dva u bolnici reko Necu. Javim muzu da pokupi moju demonsku djecu i odvede mami iz istih stopa, taman da su usrani. On njih njoj, ja se s njim nadjem i evo skoknuli do vikendice i sad me boli uvo…
    Afrika paprika 😎

Bilo bi bolje da se ponedjeljak jede 🤣
    Drago mi je da je s bebom sve ok, ostalo nek se rjesava, sve moze cekat. 
    Trebala si rec da si ostala u bolnici a zapicit nedje 3 dana, zaprati me za vise savjeta 😂 
    Nego nazdravi ti uz dupli sljez i bice to dobro 🫶

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Vanilla Diva
    06. Ožujak 2023. 22:35

Thinkpurple ja isto nekak lose jedem, trazi me samo gluposti. Malo cokolada, malo smokici, pizza, ali isto se tovarim s vocem i salatama jer hvala bogu volim. Moji tipicni obroci za dorucak su voce i bademi s grckim jogurtom, sendvic (kruh s abc sirom i pilecom sunkom), za rucak neki rizoto recimo piletina i povrce, salate malo bogatije (avokado i jaje npr), tjestenine, meso i dinstano povrce, juha, kuhano meso, riza i paradjz sos, za veceru sta uhvatim.. ostatke ili nesto spremim ali evo danas npr kriska pizze i salata. Trudim se naci balans ali svaki dan pojedem nesto slatko i to me zivcira jer bi htjela izbaciti.. a u kuci cokolade, pralina, pa mi se malo jedu kokice pa bi strudlu s jabukama.. ma uzas! 

Sayuri krepala sam na ovo! 🤣 ajd zasluzeno odmori, fucka ti se za sve! Meni danas malo nesto smeđkasto bilo na gacama.. uplasila sam se naravno ali samo to nesto malo i to je to. Jako malo. Valjda kapilarica neka, nadam se. Nemam bolove ni nista. Al danas sam bas rintala po kuci, mozda je i od toga

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Lemon
    07. Ožujak 2023. 09:58

Ja se trudim što više zdravo jesti, ali količinski me traži puno iako si to podijelim na više obroka jer mi je želudac već sad u grlu 😁 Ujutro shake, pa neki slani međuobrok pureca ili neka salata, malo orašastih ili jogurt, nekad protein.cokoladu, ručak isto se vrtim sa par jela bolonjez, musaka, grah, mahune, gulaš, tijesto sa gljivama nekad i tuna, oslić, papaline, pečena piletina sa krumpirom, sve je to klasicno i nemam više ideja.. Za večeru ili ostaci od ručka ili jaja i sir na grill ili tako nešto, još prije spavanja shake i to je to.
    .
    Znate li priznaje li Sv.Duh potvrdu odslušanog online tečaja što sad imaju domovi zdravlja po Zagrebu?
    I koji još tečaj preporučujete da se može svašta čuti i naučiti, tipa disanje i kako se pripremiti za porod?
    .
    Ja nisam pitala na uzv kako je beba smještena, ali osjetim ju svuda malo ispod pupka pa onda udari skroz lijevo i desno vislje, nema pravila 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Ally007
    07. Ožujak 2023. 10:16

Evo i mog trbuscica, ali čini mi se da se uzivo jače vidi nego ovako na slici  
    https://ibb.co/PmFG5Qh
    Sayuri-umrla sam od smijeha na zadnji post i demonsku djecu s perikama 😂. Glavno da je bebač ok. Iskreno, mislim da bih umrla od straha sad da vidim krv na papiru, svaki put nakon sexa se bojim hoću li prokrvarit (makar znam da je to iracionalno i da su sluznice natečene, osjetljive itd). Nos mi ujutro skoro pod redovno krvari kad ga ispušem. Ja još uopće nisam krenula kupovat trudnicku robu, jos stanem u stare hlače, samo me počnu nakon par sati stezati. Čekam proljeće da vidim kolika ću dotad biti.
    Što se prehrane tiče, isto ubi me boze. Prvih 10 tjedana mi je bilo muka od sve salame i mesa osim Polija, a stalno su mi se jele i juhe iz vrećice. Katastrofa. Sad je kao bolje pa više toga jedem. U subotu sam si iz gusta prvi put nakon par mjeseci u pekari uzela fini veliki trokut burek od sira. Baš je bio divan, hrskav i topao. Onda mi je cijelo popodne bila muka, a navečer sam dusu ispovracala. I osjećala se intoksicirano jos 2 dana (a muž je samnom jeo isti burek i nis mu nije). Tako da mi dodje da plačem, ništa od bureka još neko vrijeme. Za dorucak uglavnom istostam stari kruh, namažem abc sir/majonezu/ajvar, gore salamu i sir. I mlijeko s nesquickom pride 😊. Rucak - piletina + prilog (krumpir, rižoto s gljivama, rizi bizi, restani), variva (grah, mahune, grašak, kelj), pohane tikvice, bukovace, povremeno meksički s tortiljama, tjestenina s umacima itd. Al se i meni stalno čini da jedemo isto. Hrpu puta ne večeram, a napravim si voćnu salatu (banana, naranča, kivi). Ali opet ne bih rekla da jedem ista zdravije nego inače, jbg. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Pahuljka
    07. Ožujak 2023. 11:01

Evo danas jedna ideja za sve one koje nemaju mamu u blizini da skoknu po rucak (a moja bi na to rekla sreca u nesreci 😂) a to je pohovani patlidzan i crvene paprike iz rerne. Ja ga inace ne volim ali pohovan je za prste polizat. Crvene svjeze paprike samo ubacim u rernu da dobro zagore jer se lakse gule i nakon toga na tavi uz malo vrhnja i bijelog luka. Zahvalite kasnije a ja odoh bubreg prodat za 500g crvenih paprika. A ukoliko zelite kilogram nektarina otprilike bubreg i jedna roznjaca nekih 15€ za lafo “organsko”. Sve cari Njemacke 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

MareiKate
    07. Ožujak 2023. 11:31

Sayuri priča je krenula tako da sam mislila da će završiti sa tvojim slomom živaca 😅 sreća na majci, pa možeš ohladit i predahnut 😊
    Hrana upravo jedem kupus dinstan na luku i mrkvi i posut paradajz sosom sa tjesteninom. Djeca će to probrčkati pa za njih odmrzavam pileći file koji ću narezati i marinirati u jogurtu i češnjaku i ispeći kad dođu iz vrtića na mrvicama u tavi. Ja sam gladna non stop, ne bi bila sita ni da cijeli dan sjedim u restoranu valjda 🤣 moja prehrana je oduvijek pretežno mediteranska, puno povrća, salata, variva. Mužu je to ok, samo mora dodatno bit neke mesine, mlađi isto jako voli sve na žlicu, a starija brljavi. Mene izvlači što moji vole juhe domaće, kokošje, teleće, paradajz. Tako da mi je najlakše skuhati juhu s mesom i oni se ubiju u tome.
    Todleri i izbirljivost neizbježna faza. Stalno učim nove trikove, ali u principu moji jako vole svo voće, i onda si nekako kažem pa ne moraš sad i tu brokulu pojesti ako si pojeo pol kile raznog voća u danu... Ali recimo sretna sam kad probaju, makar zalogaj, kad pripremaju samnom skloniji su probati, serviram im jako male porcije i time ih motiviram da pojedu i što ne vole i tak.... Za drastične slučajeve postoji u poliklici sv. Helena "tečaj" za djecu i roditelje izbirljivaca. Moja sestra je vodila kćer i mala jede sve što nikad prije nije...
    Pahuljka ja slično jedem paprike, ali ih ne pečem u rerni nego samo malo u tavi da puste sok i omekane i onda u njih žlicu kiselog vrhnja, posoli i pospem češnjakom. Gotovo za 5 min a ubijem se.
    Ja imam svoj vrt 😊 još nisam ništa posadila ali budem! Nisam neki maher ali uvijek imam rajčicu, peršin, mrkvu, salatu, krastavce.... I presretna sam po ljeti, rajčica domaća nema cijenu. A za ono što ne znam sama uzgojiti ili mi ne uspije, imam blizu OPG, sve prirodno uzgajaju i nisu skupi 😊

milica94
    07. Ožujak 2023. 11:48

Malo kasnim,ali evo i mene. https://ibb.co/kx9FtdW Inace sam 'pojaca' oduvijek,pa je stomak vise od hrane, nego od bebe😂 
    Poznanici i familija kazu inace da sam im ista, da se ne vidi mnogo. Pa vidjecemo kako ce biti kada udjem o 7,8 mjesec. O 9om bolje da ne razmisljam. 😂

MareiKate
    07. Ožujak 2023. 12:11

Sjetih se, netko je pitao za sv duh i trudničkim tečaj. Prihvaćaju onaj iz doma zdravlja. Iako, ništa oni to ne gledaju. Ja sam s prvom poslušala to u DZ sa mužem, kad sam došla rodit drugo, imala sam tu staru potvrdu, nitko to nije pitao ni gledao, pustili su ga bez pitanja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.