Drage moje ja se nazalost odjavljujem, stanje se naglo pogorsalo i mom malom misu vise nije bilo spasa..
Puno srece svima, zelim vam mirne trudnoce i sretan kraj ♥️♥️
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Drage moje ja se nazalost odjavljujem, stanje se naglo pogorsalo i mom malom misu vise nije bilo spasa..
Nemam nijedne jedine rijeci da te utjesim a sve i da neko ima vjerujem da ne bi ni mrvicu tuge odagnalo. Sto je tako trebalo biti, samo Bog zna. Isplaci se, odtuguj, nisi mogla nista promijeniti a ni sprijeciti. Dala si najbolje od sebe ❤️ Vjerujem da ces se cim bude moguce ponovo ostvariti kao trudnica a zatim i majka ❤️ Od srca ti zelim da ovo prebolis na najlaksi nacin 💪🏼
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Grlim jako 🥺🫂🫂 Javi nam se ponekad bez obzira sto nema bebe, druzili smo se i ti si nam bitna 😘😘
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Megii nam se isto neko vrijeme ne javlja, nadam se da je sve ok 🤔
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
I kao sto kazu cure javi nam se ponekad ako mozes i ako ti ne izaziva preveliku tugu, dio si ove ekipe sa ili bez bebe ❤️ Tu smo za tebe pa kako tako 💪🏼❤️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Jen_dva neizmjerno mi je žao što je ovako završilo. Nemam riječi koje će te sada utješiti. Tuga je velika ali ti si hrabra žena i smoći ćeš snage za dalje.
U mislima i srcima si nam! ❤️
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Ma kad mi je dr to rekla ko ono ak nemorate nemojte, al ici cu sutra i po sirup za kasalj u ljekarnu jer je ovo neizdrzivo koliko kasljem, danas nisam uspjela… mala kuri 38.5, muzu danas javili da mu je umro nenadano tetak u 60toj godini, sutra odma sprovod, on prekosutra putuje na tjedan dana pa nam je kaos… ja sam zadnja na redu trenutno nazalost a nema ko uskociti.
I mi nosimo maske svugdje u zatvorenom al eto, kcer ide u obrt taj, a tamo su bas svi zdravi, ukupno ih je 6, a mozda nam je i muz donio virus s posla…
Btw sirup od luka nije tak strasan kak zvuci, kuha se 1 salica narezanog luka, 1 salica secera i 1 salica vode 15 min i procjedi, a luk se malo propasira kao kroz cjedilo i pije se ohladeno 1-2 zlicice par puta dnevno. Okus je kao sirup za sok samo je miris na luk. Recept je dobar i za djecji suhi kasalj. ja ga radim pa pijemo pomoglo ili ne, odmoc nemoze.😏
.
Drago mi je da svi pregledi dobro prolaze!
I vidim da se svima zaokruzuje trbuscic pomalo ☺️☺️
Meni nije mozda toliko narastao koliko se stvrdnuo i zaoblio, spek se pretvara u trudnicki trbuh konacno 🤭 sad i kad legnem ostane loptica.
Lightblue to ides na kracu hospitalizaciju ili?
MareiKate javi se nakon pregleda! Vjerujem da ti nije svejedno otic na wc al gad mora izac do kraja… nek je to sve zlo.
Afrodita ovisi ti i o polozaju posteljice. Ako su vise naprijed onda malo slabije osjetis, vise kao unutarnji potresic i skakljanje. I ja nekad nisam sigurna jel probava ili beba dok nebude par puta za redom.
Evo danas se bas dosta mrda jer ju valjda uznemirujem s kasljanjem jadnu 🙈
Obje posteljice su sprijeda.
Mislim da je to što sad osjetim ustvari to, tek od ovog tjedna ustvari
Hej meni je posteljica u ovoj trudnoci sprijeda a u predhodne dvije bila nazad pa ti bas mogu reci da je razlika u udarcima. Ovaj put osjetim bas kao golicanje, znas ono kad uzimaju bris za papu, osjetis neko ceprkanje dole unutra i zatezanje, a nekada kao da riba pliva u stomaku…mada kasnije ce to biti boks bez obzira gdje je posteljica…
Sayuri, a kakav je osjecaj kad je posteljica iza? Ja oba puta imam ispred i bas osjecam udarce, beba udara vec naveliko da se osjeti na opip i vidi van na stomak.
Zao mi je 💔 zelim ti svu snagu svijeta.
Sortiraj odgovore
Najstariji