Thinkpurple za početak 1,5 dan, koliko je potrebno za GUK profil ali ako uvedu inzulin onda se rade kontrolni profili dok ne odrede odgovarajuću dozu.
Ali jučer smo odradili UZV od 50 min i svi imaju nosiće, ne žele biti mirni i nuhalni su OK. S te strane sam dosta mirnija i u ponedjeljak smo 12 tjedana pa valjda će mi reć da se mogu više kretati. Iskreno bolje se osjećam s njih tri nego s jednim prije 12 godina.
Cvit jesi ti dobro?
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Ima li koja problem sa išijasom? Znači jedva hodam već treći dan, ko kakva baba😂 masažu ne mogu izdržati, manje me bolio porod😂
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Ima li koja problem sa išijasom? Znači jedva hodam već treći dan, ko kakva baba😂 masažu ne mogu izdržati, manje me bolio porod😂
Ja imam.... ponovno me uhvatio išijas prije 10ak dana, ali jučer me baš jako bolilo. Mene ne boli stalno, nego u nekim određenim pozama. Tipa kad se umivam pa se sagnem, taj pretklon me muči. Ali ipak me više bolilo prvi put pa se nadam da neće ići prema tome....
Inače mi je u desnom guzu bol ne mogu uopće napipati to što me boli pa da izmasiram.... znam samo da mi je prvi put prošl samo od sebe i vjerojatno će tako i sada. Eto to mi je jedini simptom trudnoće, do sad nisam znala što je išijas ili hemeroid
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Daaa baš desni guz😂 nadam se da će proć samo od sebe, čim popusti krenem nešto odraditi i samo me sasječe i požalim😂
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
I ja sam u išijas klubu od proslog tjedna 😅
Prvo je bio desni guz i ostalo, danas je lijevi. Isto me bole “saginjanja” bilo kojeg tipa.
Za sad mi odgovara lezati na boku i sjediti na pilates lopti. I ako nadem beku tocku koju kad ludacki stisnem (oko trtice negdje lijevo/desno) i pustim pa popusti…
I kad se utoplim dekom.
Od sljedeceg tjedna bih trebala krenuti na trudnicko vjezbanje u kvartu, a nude i masaze pa cu nvj i to barem jednom mjesecno 🤗
*
Jed_dva, MareiKate kakva je situacija?
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Zdravo drugari, veliki i malii ☺️☺️ Evo da se javimo i mi, kod nas nista novo,sve je dobro. Idemo u ponedeljak da radimo briseve i papa test. Pa nadamo se dobrim nalazima. Citamo vas i pratimo redovno. Trenutno smo u potrazi za kolicima. Nasli smo neka, ne tako skupa, koja bi nam odgovarala, nadam se,ali evo ako je neko imao,cuo sta o njima, ne bi bilo lose za podjeliti utiske. Radi se o chipolino kolicima, 3u1 zara modelu. Hoce moji da nam uzmu kolica, prvo im je unuce, pa zapeli da hoce,ali ne zelimo da ih izlazemo previse trošku. Pa ako ima ko utiske o chipolino brendu i ovom modelu kolica, neka podjeli. ☺️☺️ U naprijed se zahvaljujemo 😃😃
Cure dal je koja na komplikacijama? Ja sam radila do 16.01. i dalje sam na komplikacijama. Sad mi je firma platila za cijeli prvi mjesec i hzzo mi je uplatio od 16.01. do kraja mjeseca isto naknadu. Nije mi bas jasno sad .
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Cure dal je koja na komplikacijama? Ja sam radila do 16.01. i dalje sam na komplikacijama. Sad mi je firma platila za cijeli prvi mjesec i hzzo mi je uplatio od 16.01. do kraja mjeseca isto naknadu. Nije mi bas jasno sad .
Ja sam. Meni je poslodavac uplatio samo za one dane koje sam radila, a od hzzo nisam još ništa dobila. Kad ti je sjelo od hzzo?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Firma je trebala do 16.1., a HZZO od 16.1.do kraja mjeseca. (I meni se prvi mjesec “lomio”)
Mozda firma casti za pocetak? 😂
Provjerila bih s njima ili se pripremila (i odvojila) pola firmine place ako ce traziti povrat. Mozda ce onda po povratku prvu placu prepoloviti 🤔 Meni je jednom tak bilo fa su greskom u rujnu isplatili vise pa smo dogovorili da sljedeci mjesec prebijemo tako da isplate manje da nemamo zezanja sa storno i vracanjem i slicno.
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Firma je trebala do 16.1., a HZZO od 16.1.do kraja mjeseca. (I meni se prvi mjesec “lomio”)
Mozda firma casti za pocetak? 😂
Provjerila bih s njima ili se pripremila (i odvojila) pola firmine place ako ce traziti povrat. Mozda ce onda po povratku prvu placu prepoloviti 🤔 Meni je jednom tak bilo fa su greskom u rujnu isplatili vise pa smo dogovorili da sljedeci mjesec prebijemo tako da isplate manje da nemamo zezanja sa storno i vracanjem i slicno.
Haha neznam valjda caste sto me nema 🤣🤣
Jos cu razmislit dal cu im se javit ili ne 🤣 malo cu gustat u velikoj placi 🤭
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji