Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    14. Veljača 2023. 08:04

Miracle2023

Jen dvavjerujem da ti nije lako, ali znas zbog kojeg si cilja u krevetu i jednog dana bude ti to sve u magli, dok ces mazit svoju bebicu 🤗
    MareiKate ti isto strogo mirujes? Samo do wca ili kako?
    Thinkpurple ono sto ja i mala koristimo su inhalacija kamilicom, caj od korijena sljeza, ja islu, ona lizy od meda i sljeza, mozes i ti njih za sebe uzeti, puno meda i limuna. Za drugo ne znam. Nadam se da ce ti brzo proci.

Pa ja uz dvoje male djece ne mogu mirovati da je ne znam što... Ali dodatno, doktor na Sv duhu mi je rekao da mi mirovanje neće pomoći zbog pozicije hematoma. Da ne idem trčati ali da sve pomalo mogu. A moja privatna kod koje idem mi je i dok nisam imala hematom preporučila mirovanje i rekla da nemam odnose, zašto, nemam pojma. Malo sam zbunjena oko svega iskreno. Mislila sam da mi ona savjetuje mirovanje jer zna da imam dvoje mlađe djece i rekla sam joj da još radim i to, ali zašto bi mi odnose zabranila ... Nisam ulazila u to jer mi je ionako muka i ni do čega mi nije ali sad kad gledam unazad ništa mi nema smisla... Mislim ja se trudim mirovati ali, muža nema po cijele dane, idem po djecu u vrtić, treba ih nahraniti, presvući, mlađeg naravno tu i tamo podići, sagnuti se itd.

Vesca
    14. Veljača 2023. 08:56

Thinpurple Isla pastile su meni bile odlične za grlobolju, a za kašalj sam si kuhala čaj od lovora. On je navodno super, a sigurno kući imaš suhoh lovora koji koristiš kao začin. Kamilica s medom i limunom i to ti je to. Sljez i islandski lišaj, drugo u trudnoći nećeš dobiti. Iako meni je farmaceut u ljekarni dao fluimukan za kašalj, ali nisam ga pila jer mi je prijatelj (isto farmaceut) rekao da to nije za trudnice i nije mu jasno kako sam to dobila... 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Ally007
    14. Veljača 2023. 12:23

MareiKate, thinkpurple - vjerojatno su zabranili odnose da se spriječe bilo kakve kontrakcije maternice, do kojih može prilikom orgazma doći. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

MareiKate
    14. Veljača 2023. 13:15

Ally007

MareiKate, thinkpurple - vjerojatno su zabranili odnose da se spriječe bilo kakve kontrakcije maternice, do kojih može prilikom orgazma doći.

Da, kužim taj dio, nego u momentu kad mi je rekla: bez odnosa, moja trudnoća je bila sasvim uredna. A i thinkpurple ima skroz urednu trudnoću pa joj je isto rečeno. Taj dio me zbunjuje. Ali kako je netko gore napisao, kao i sa svim, svaki doktor svoju politiku vodi...

• Family
    14. Veljača 2023. 13:33

Pozdrav mame i buduće mame. Svima vam čestitam 🤰🏻☺️❤️ Ja sam nova ovdje i tek sam otkrila ovaj forum. 
    U 16. tjednu sam i prošli tjedan mi je gin. Rekla da imam SUA (sindrom jedne pupčane arterije). Malo me prepala i svašta sam guglala pa me zanima jel je netko upoznat s tim ili je imao u prijašnjoj trudnoći. Zabrinuta sam pa je svaki komentar dobrodošao. 
    Nisam radila nikakav prenatalni test, sad mi je malo žao. Nuhalni nabor i svi ostali parametri su ok. 

• cordis00
    14. Veljača 2023. 13:59

Jen dva koji je plan za dalje, do poboljsanja nalaza si u bolnici, a to moze biti i do 30+ tjedna? Drz se, mogu mislit kako je, tako mirovanje bez mrdanja. Meni su pomagali redovita i mg za stolicu, mozda da to probas.

Ja i mala smo taman dosle malo bakama u Dalmaciju i razbolile se, nista spesl, al smo prehladena, jos je mala povratila i dobila proljev, a od nosica ne spavamo ni ona ni ja. Nadam se da cemo ipak moc malo iskoristit ovo lipo vrime dok smo tu. Steta. Mene je isto grlo boljelo, vec je bolje, ali nos mi je koma, a ne znam sta koristit, ti prirodni sprejevi meni nista ne pomazu, a inhalator nisam nosila. Mozda starinski nad tecu s kipucom vodom i pokrit se rucnikom, jel se smiju etericna ulja kapati?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

SAYuRI
    14. Veljača 2023. 14:54

cordis00

jel se smiju etericna ulja kapati?

Ne smiju. 
    Ja sam isto pokupila virus, i djeca, za sada mi odlicno pomaze Manuka med, cajevi, limun i ocistim nos pred spavanje i stavim ovaj djeciji Septanazal , odcepi i fino mi drzi preko noci…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Family
    14. Veljača 2023. 19:35

thinkpurple

Family dobrodosla 🤗 nisam upoznata sa time, nadam se da ce ave biti ok.. da je neka panika vjerujem da bi te gin uputila dalje na promatranje i slicno.
    A sto se tice prenatalnih testova mislim da ti njih mozes i sada napraviti ako zelis, da je samo donja granica kad najranije moze postavljena a nema gornje, nek me netko ispravi ako grijesim…
    MareiKate ja sam kod iste gin i u 1.trudnoci mi je isto u 1.tromj zabranila odnose pa u 2.rekla da mogu, pa sam nesto bila prokrvarila u 26 tt al nevezano za odnose pa mi je opet zabranila, a to mi je bilo logicno. Ma nek je i sve u tome, prezivjet ce muz 🙈

Hvala ti ❤️ I ja se nadam da bude sve ok. Raspitat ću se za prenatalne testove kod gin. 

• ružica
    15. Veljača 2023. 06:12

Belinda super, uvijek mi je drago vodjeti postove zena koje nisu mladice🤣, iako se ja ne osjecam staro ovo za trudnocu jesu neke godine..
    Mareikate, pa od jucer koristim godisnji za 2022., potom cijeli za 2023., onda 20 tak dana komplikacija i eto porodiljnog 45 dana prije poroda...danas sam 22+5...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

MareiKate
    15. Veljača 2023. 08:36

Binda super za uredan pregled!
    Ružice ja sam po postu shvatila da već sada otvaras porodiljnom, ali znači imaš još godišnjeg, super. Ja sam prošli tjedan nenadano imala zadnji radni dan i dobro da je tako ispalo, ne znam zašto sam se uopće mučila toliko. Sad sam na godišnjem mjesec dana pa komplikacije...
    Sayuri i thinkpurple brzo ozdravljenje želim!
    Miracle baš sam prekjučer išla u dm po pelene i neki tata je došao po paket za mamu i nisu imali te nove kupone tada još i iz razgovora tate i prodavačice sam shvatila da postoje paketi za trudnice i rodilje? Stvarno? Ja sam uvijek pobirala samo jedan paket pred kraj trudnoće...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.