Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    13. Veljača 2023. 19:20

Pahuljka čestitke na curi!
    Jen_dva malo po malo, proći će dani 💪
    Ja sam danas poslijepodne opet prokrvarila 🤦🏼‍♀️ ne jako ali sam zato imala jake grčeve u trbuhu 😒 nisam nikog zvala, nisam nikud išla. Tješim se da to tako mora biti i da je sve u redu. Eventualno ako krene neka bol bez prekida i ozbiljnije krenem krvariti, onda ću naravno opet na hitnu... Ovako kontam nema pomoći, šta je tu je...

MareiKate
    13. Veljača 2023. 19:25

"Dobra" stvar u svemu je što mi je i dalje mučno za pop... 🤣 Pa i to ide u prilog teoriji da je sve ok 😅

SAYuRI
    13. Veljača 2023. 19:33

Jen_dva stara moja ne gine tebi ta tutica, bolje ti je izbacuj to dok se nije nakupilo onda si gotova 😂😂😂Ne kontam koja je razlika da ustanes do wc i tute, sjedis i na jednom i na drugom? Cek tusiras li se🫣😂😂😂😂? Moram te malo zezati, vidjet ces da ce sve biti dobro, mozes tako gurati iihhh koliko hoces…. 
    Pahuljka cestitam na curici, super post 🎊 
    MareiKate samo smiremo i odmaraj, 😘
    Curke, ja osjetila bebicu maloprije prvi put onako bas fino, nije udarac ali se fino protegao…🥰🥰🥰

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Vanilla Diva
    13. Veljača 2023. 20:27

Meli123

Vanilla Diva

Cure koje su pisale da imaju problema s hemeroidima, ja preporucam Atrix kremu. Ima je svugdje za kupiti, limena okrugla kutija kao plava nivea, samo je tirkizna s cvijetom kamilice. Meni su hemerodi prosli kao rukom odneseni nakon par dana mazanja. A probala sam sve zivo, tako da probajte :)

Odlicno, probati cu i to 😓 jel ova sto pise krema za ruke?
    https://www.dm.hr/atrix-intensive-krema-za-ruke-p9005800226262.html
    Nadam se da ce mi pomoc..jer me to bas muci..
    Koliko puta na dan si mazala?

Da da, to je ta krema. Probaj, nemas sto izgubiti. Mazala sam kad god sam mogla, par puta na dan... kad sam bila na poslu nisam ali ono doma kad god bi isla na wc.

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

jen_dva
    13. Veljača 2023. 20:44

Thinkpurple nemam, imam tutu i onda si ju stavim ispod sebe dok lezim i tako mokrim ko invalid. Stolica bi isto tako trebala al boze nema zive sanse, eventualno tri normabela i potjerat sve iz sobe.
    Sayuri tusiram se kako ne, uzmem spuzvicu pa se i ja i krevet "istusiramo" 😂😂 Pranje kose nisam jos dokucila, savjeti su dobrodosli
    MareiKate drzi se ♥️♥️

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

jen_dva
    13. Veljača 2023. 20:47

I joj sayuri cestitke na prvom pravom pokretu! ♥️♥️♥️ 🥰 Moj mali ima neki ritam, trening boksa oko 9 ujutro i 9 navecer, pa se malo protegne i posalje mi mjehur u 3pm

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

bambi27zg
    13. Veljača 2023. 22:37

jen_dva

Thinkpurple nemam, imam tutu i onda si ju stavim ispod sebe dok lezim i tako mokrim ko invalid. Stolica bi isto tako trebala al boze nema zive sanse, eventualno tri normabela i potjerat sve iz sobe.
    Sayuri tusiram se kako ne, uzmem spuzvicu pa se i ja i krevet "istusiramo" 😂😂 Pranje kose nisam jos dokucila, savjeti su dobrodosli
    MareiKate drzi se ♥️♥️

Suhi sampon za kosu za prvu ruku 😉 
    U Mulleru ima za kupiti i sprej/pjena za suho pranje nepokretnih bolesnika, njihoca marka, Duches ili tako nekako, izgleda kao deo/pjena za brijanje, obicno stoji tako gdje su ulosci/pelene za odrasle. 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

SAYuRI
    13. Veljača 2023. 22:44

Ili sisanje na celavo, makar si mirna jedno vrijeme 😎😬
    Kako zube peres? 🤨

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• ružica
    14. Veljača 2023. 05:20

Ej cure,
    Jucer je bio moj zadnji radnji dan, sad sam skoro dva mjeseca na bolovanju, malo manje od mjesec dana na komplikacijama i vec otvaram porodiljni. 
    Jen dva i Mareikate, cuvajte se cure, super sto je sve ok.
    Zenske, dajte mi pojasnite to pametno kuhalo xao mi.
    I recite mi koju cete dohranu davati bebicama? Ja sam prvom davala aptamil, kad je imao grceve presla sam na aptamil comfort pa poslije Miumil koja mu je bila zasitna sto je bas dobro jer jw velika beba.
    Imate li kakvu preporuku?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

MareiKate
    14. Veljača 2023. 06:46

ružica

Ej cure,
    Jucer je bio moj zadnji radnji dan, sad sam skoro dva mjeseca na bolovanju, malo manje od mjesec dana na komplikacijama i vec otvaram porodiljni.
    Jen dva i Mareikate, cuvajte se cure, super sto je sve ok.
    Zenske, dajte mi pojasnite to pametno kuhalo xao mi.
    I recite mi koju cete dohranu davati bebicama? Ja sam prvom davala aptamil, kad je imao grceve presla sam na aptamil comfort pa poslije Miumil koja mu je bila zasitna sto je bas dobro jer jw velika beba.
    Imate li kakvu preporuku?

Ružice pa koji si ti tjedan kad već otvaraš porodiljni?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.