Kod mene zatezanje, grčići, pikanje, stalno neke senzacije dolje. Nije bolno ni neugodno, racunam da je to od sirenja maternice pa me to malo i umiri jer kao, nesto se dogadja 😅
Narucila sam na kraju jucer neki jastuk, jedva cekam da stigne, bas me zanima hoce mi sta pomoc kod spavanja. Jos sam gledala sve kataloge osim kauflanda valjda 😂😂 no dobro.
Sto se tice shoppinga, nemam apsolutno nista. Neke stvari nagledavam i zapisujem si, robicu bi najradije nakupovala cijelu hrpu, sve mi je preslatko, ali em ne znamo jos spolove, em mi je jos prerano, ne usudim se kliknut "kupi" 😅
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Mene isto boli tako kako opisujete, u 16tt sam, ali smiri se pa si mislim da sve raste i da je normalno, ali je nelagodno.
Ja nista još ne osjetim, posteljica sprijeda pa tko zna kada će krenuti
I meni je sprijeda.. ja sam tek sa 19+5-6 počela osjećati mjehuriće tek. Ima vremena 🤗
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Uh dobro, onda se neću nadati da će svaki dan, ima još dosta do onda 😄
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ej cure, samo da vam se javim. Čitam vas svaki dan ali bas još nemam vremena pisati puno ali evo radim još do kraja mj i to je onda to🥳 onda mi ostaje samo faks još do kraja izgurati i svakako ću ovdje vise biti aktivna🤗
Ne znam jel će nekome od vas pomoći ova info ali evo ja sam jučer to saznala, s obzirom da radim na hitnoj, imam pravo na dopust trudne radnice u smislu da primam placu po prosjeku zadnje 3 place a da ne idem na komplikacije trudnoće. Stavljam vam ispod bas članak iz zakona, koji je još iz 2011 ali evo nitko oko mene nema pojma o tome.
“Trudna radnica, radnica koja je rodila ili radnica koja doji dijete, a radi na poslovima koji su štetni po njezino zdravlje i/ili zdravlje djeteta koje doji, ostvaruje pravo na dopust ako joj poslodavac, prema propisima o radu i zaštiti na radu, nije osigurao obavljanje drugih odgovarajućih poslova.”
Pa ako nekome treba kakva info slobodno pitajte, evo ja sam sad bas o tome se dobro informirala 😆
Danas sam obavila pregled i sve je super, curka raste💜 nismo se još dogovorili za ime pa ne znam još kako da je zovem🙈 idući termin mi je 24.2, daleko😆
Čuvajte se i sretno svima na pregledima♥️
Meni su svi simptomi stali iskreno, osim sto mi se nenormalno piski stalno… inace nista drugo, i bas se evo osjecam kao da nisam trudna 😳 Al dobro to su te cari drugog trimestra, nece ovo dugo trajati a onda udara na svim frontovima 😁
Danas mi zena u apoteci frku napravila sto kupujem kremu za bore oko ociju jer sadrzi retinol…….mislim se ono popusti me zeno, ne pretjeruj 😤
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ja sam prvu bebu osjetila s 19tj, posteljica straga. I cijelu trudnocu je bila mirna, rijetko kad sam je osjetila pa sam se cesto i brinula. Slabo se bas micala, a sve uredno bilo.
Sad mi je isto straga posteljica, mozda osjetim ranije, bar sam tako citala iskustva, isto se bas veselim.
Ja imam problema s tlakom kao i prvu trudnocu, inace sam uvijek imala uredan tlak cijeli zivot, ali eto u trudnoci se sve nekako posemeri, stalno mi je 90/60, znalo je cak i nize, znam da trebam pit vise tekucine, trudim se, ali eto, nekad popijem samo litru🙈.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
I cestitam svima na dobrim nalazima i svima kojima simptomi popustaju, nadam se da se uskoro pridruzujem, eto iduci tjedan i ja ulazim u 2.tromjesecje, jedva jedva cekam😂
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pokreti su baš divni! Ali moram reći da kod mene nije onako kako žene opisuju, kao mjehuriće, leptiriće... Već više neka ptičica ili riba. sad se javi par puta dnevno i ne bude baš ugodno. Ima dobar udarac.
.
Od opreme sam u naslijeđe dobila kolica, krevetić, previjalište, a ostalo planiram kupiti, ali ne još. Ima vremena. Privlači me odjeća, ali i to mi je još glupo kupovati.
.
Od simptoma ništa posebno, odlično se osjećam osim što nekontrolirano, da prostite, prdim. Bojim se da ću počastiti kolege na poslu...
.
Zanima me jedna stvar, odgovaraju li vam makar približno datumi mjerenja, oni sa sličice ultrazvuka, s očekivanim terminom? Meni ispada dva tjedna veća trudnoća.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Helou😀 ukratko da se javim, bila sam jučer kod dijabetologa, dobila sam aparatić i plan prehrane, danas radila ogtt i nalazi kod dokt.i kontrola u utorak...sve u svemu dobro se osjećam jedino što me i dalje sve više bradavice bole i peku. I meni je posteljica sprijeda tako da ne očekujem još najmanje 2-3 tjedna i duže da osjetim nešto...nego zanima me jel netko koristi tablete ROIDAKAL? Pročitala sam da je dobar za cerviks da usporava sazrijevanje cervuksa i plodove ovoje/membrane...ima li netko iskustva
Jen dva kako si? Koliko se ostaje u bolnici kad se ide na serklažu? Jel uspavaju dok provode postupak? Ja kao da osjetim nekad ali ne puno kao da me iglicom nešto bocka unutra...u sredini...ne znam jel bi to bio cerviks ali nije mi svejedno...jedva čekam kontrolu
Čestitam na urednim nalazima, dečkima i curama 🎉🎉
Ja vec dva tjedna osjetim nesto sta bi mogla bit beba, a mogla bi bit i crijeva Samo sam jednom prosli tjedan osjetila bas pravo javljanje sta nema sta drugo bit, bas kao mali udarcic, al od tad slabo, pa me vise brine sta se prestao javljat
Memi mene su primili u ponedjeljak, otpustili u petak, a zahvat su radili sa spinalnom anestezijom, nista ne osjetis a mozes micat noge, precudno. Jesu ti radili mjerenje cerviksa?
Imam pitanje, ako netko zna jel se mogu i gdje kupit ulosci sa ph testom za plodnu vodu?
I netko je pitao za dimenzije bebe, ovom mom je na zadnjem pregledu sve bar tjedan dana vece, nesto i dva. Rekla mi je da to nista nije za brigu
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji