Uh kupovina stvari, tu sam bas slab karakter, kolica sam vec narucila, robicu kako kad naletim, nisam ni mogla do sada jer nisam znala spol, ali ovaj put cu kupiti jos Babybjorn bouncer, a ostalo manje vise imam od curice…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Zdravo drage zene. Posto je vecina vas mnogo iskusnije od mene, trebam vase misljenje,dok ne odem na kontrolu. Juce radila hormone stitne, drugi put, samo Tsh i T4. Tsh je sada dobar 1.11, a bio je 4.14 na početku trudnoće, ali mi je sada T4 povisen i on je 174.60, a granica je do 162.00. Trebam li se zabrinuti,ili je to u trudnoći normalno?
Jen dva a jbmu… kolki ti je cerviks? Jesi osjetila ti da nesto ne stima ili?
Imala sam par operacija pa sam znala sto me ceka jos u fazi planiranja trudnoce, vodim se od pocetka kao visoki rizik. Al dobro izdrzat ce se to sve.
Dok ne dodem do bar 30og tjedna ne usudim se kupit nista
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
ja uzela kolica, jaje, babybjorn, kadicu, komodu, htjela i krevetic odma, al moji vicu da nam oni nesto moraju pa ajde nek uzmu krevetic, al po mojoj zelji😆
🤰27 ⚽️ 29
Ja sam samo nešto robice kupila, zaštitne ograde i taj komplet za kinderbet a sve ostalo smo gledali ali nismo ništa uzeli jer u 4 mj idu baby sniženja po trgovinama pa ćemo onda sve. Imam veliku obitelj i prvo unuče s muževe strane pa znam da bude ponuda da i oni nešto kupe.
Iskreno ja ne znam koja bi kolica kupila. Živimo na 4 katu i muž radi po 12 h a ne želim ga čekati da dođe doma pa da spuštam maloga i kolica i sve dolje. Znači savjet za laganija, ne preširoka kolica i gradske šetnje. Kupiti 3u1 ili posebno jaje a posebno kolica?
Također izbor madraca za kinderbet-koji uzeti?
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Ja još uvijek samo radim popise, mislim da do kraja neću ništa kupovati jer me strah, bitno da odaberem, a lako se sve kupi kasnije. A i netko je spominjao sajam beba, budu dobri popusti u to vrijeme i online tako da isto čekam i to.
Na kraju sam kupila sinoć Doomoo jastuk, do petka bi mogao doći, malo je skuplji, ali pišu da je lagan a unutra je mikro punjenje i navlaka je od organskog pamuka koja se pere
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Žene, meni stigli nalazi leci, anemična sam, očekivano, ali povišena mi je razina stanica pločastog epitela u urinu i to 7, a referentna vrijednost je 0-1. Što je to, nikad se nisam susrela s tim i sve drugo je dobro?
Žene, meni stigli nalazi leci, anemična sam, očekivano, ali povišena mi je razina stanica pločastog epitela u urinu i to 7, a referentna vrijednost je 0-1. Što je to, nikad se nisam susrela s tim i sve drugo je dobro?
Ako su ti leukociti u urinu u granicama, onda je to kontaminat…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Mi jedino kolica i jaje&bazu do sad kupili i to jer je bilo 20% off, inace mi je jos sve prerano 😅 Radim popis i vrebam popuste i akcije 🕵🏽
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
E izdajalicu imam isto elektricnu aventovu koja me spasila jer sam imala niz mastitisa iako mi je to bilo masakriranje cica. A sad skicam onu haakaa izdajalicu da imam i za rodiliste i za skupljanje mlijeka kad krene onaj nalet na pocetku. Radi na vakuum pa mi djeluje prirodnije, neznam…
Da da, cekajte 4.mj, bit ce sajam i hrpa popusta sto uzivo sto online, do tada skicanje i spremanje sta kupiti 🙈
.
Ja imam 2u1 kolica abc design, divna, kvalitetna, cvrsta, udobna… ali iskilavila sam se s njima, pogotovo nakon carskog, nisam mogla nis s njima sama. Zato bi sad metro+ za putovanja, odlaske u grad, krace setnje i sl kad mi se neda teglit ova. Znam da je kosara najbolja za novorodence al gledam sama da to sve teglim unosim u stan plus beba plus jos zivahna 3godisnjakinja, neide skupa.
I ja sam gledala haakaa izdajalicu i onaj njihov spremnik majčinog mlijeka, čini mi se to baš zgodno i funkcionalno
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji