Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    25. Siječanj 2023. 21:35

Memi, ja sam o Roidakalu govorila vise puta i njegovom pozitivnom ucinku u trudnoci, i preporucivala ga. Pila ga u trugoj trudnoci pijem evo i sada. Jos nekoliko cura tu ga pije tako da samo naprijed, moze samo koristiti.
    Jen_dva postojali su ti ulosci jedno vrijeme na trzistu, ali su povuceni nema ih vise. Nazalost bojim se da je skoro nemoguce ih naci. Ima na par mjesta na Ebayu i Amazonu ali ne bih ti to preporucila. 
    IvanaH4 meni je bebica uvijek tjedan dana veca, glava jedna mjera, FL druga mjera, ne moze ti to sve biti precizno toliko jer se sada vise ne gleda CRL nego BPD I FL. Nekome je glavica manja a duze noge i obrnuto. Cim jedna mjera recimo FL iskoci veca, odmah program automatski pomjeri starost trudnoce. To je sve normalno i ne zamaraj se s tim. Npr uhvatis bebicu na UZV bas u momentu kad je progutala plodne vode pa obim stomacica veci i opet trudnoca veca a zapravo nije i sl. Sve bebe manje vise do 10-11 tjedna rastu nekim ustaljenim tokom , kasnije se to sve zbrcka…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• IvanaH4
    25. Siječanj 2023. 22:02

Sayuri, ima smisla, tako sam nekako i mislila. I težina mu je nešto veća od prosjeka. Izmjereno je 390 g na 20 + 4.

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

Lorkaa
    25. Siječanj 2023. 22:13

ja nesto manje od 2 tjedna osjetim kao onako mjehurice, titraje, prvo je to bilo malo jedan osjetim pa dva dana nista i tak cijelo vrijeme, a sad zadnjih dana svaki dan se javi i cesce tokom dana bude, a pogotovo kad se najedem slatkog! 😆 to sam bas skuzila 

🤰27 ⚽️ 29

jen_dva
    25. Siječanj 2023. 22:13

Sayuri hvala, svako malo imam paniku zasto je dole mokro, steta sta su povuceni

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

SAYuRI
    25. Siječanj 2023. 22:31

jen_dva

Sayuri hvala, svako malo imam paniku zasto je dole mokro, steta sta su povuceni

Mokro je i meni. Pojacani icsjedak je normalan u trudnoci i ne zaboravi da ti materica lezi na mjehuru, vrlo cesto se desava da pod pritiskom tezine materice, mjehur malo ispusti urina a ti ne osjetis…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• ružica
    26. Siječanj 2023. 06:14

Think purple, hvala na iskustvu. To je danas bilo uzasno i jako sam se prepala pa odma mislim i sto treba i ne treba.
    Curke, viserotke, cervix odrzan, ulozivost za vrh prsta zadnji nalaz, 20 tjedan. Nisam dobila jikakvu posebnu napomenu od dr. Koliko sam shvatila to je nekako i normalan nalaz za nas koje smo prethodno rodile? Koliko sam shvatila dr.bitno da ne napreduje i da se cervix ne skracuje?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    26. Siječanj 2023. 06:16

Vrsak prsta, isprike.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Meli18
    26. Siječanj 2023. 06:24

Pozdrav cure 😊
    Nova sam na forumu, u 11.sam tjednu (ulazim u 12.).
    Zanima me da li je bas svaka od vas radila probirni test, da li preko uputnice ili npr. nifty, panorama?
    Koliko znam, svakako ginekolog mora mjeriti nuhalni nabor i nosnu kost ali, bez tog probirnog testa, ne moze se znati da li je sve ok ili ne. Ili? 😊

Meli18
    26. Siječanj 2023. 06:36

I da, jos jedno pitanje 🤭 namjeravam kupiti trudnicki jastuk za spavanje. Da li mi preporucujete one manje, kao za dojenje (do 140cm) ili one vece na "U" od 180cm? 😊

MareiKate
    26. Siječanj 2023. 07:34

Miracle hvala ti, sama nikad ne bi na to napiknula.

Koliko se ja sjećam, nisu neki brutalni popusti na tom sajmu, ali ako planiraš kupiti ovako i onako, onda je bolje uzeti i sa 15% popusta nego po punoj cijeni. Ja sam recimo na tom sajmu čekala onaj cocoona madrac koji sam spominjala, bio je na čak 10% 🤣🤦🏼‍♀️

Jedva vas čitam ovih dana, spremamo ročkas za vikend za stariju curku, a ja sam kao da me kamion pregazio 🙄 ne znam kako ću to sve pregurati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.