Curke da li neka od vas koristi aspirin proteći 100?
Jučer bila na pregledu sve ok termin poroda 13.9. Malo je ipak kasnije 😅😅 vadila nalaze bolji mi sada nego prije T čak i željezo daleko bolje nego prije haha.
Izvini nisam ispratila sto si ti na strogom mirovanju.
I ja sam bila zbog hematoma i krvarenja/smedjarenja te sam strogo mirujuci zaradila duboku vensku trombozu noge pa sad moram ipak malo šetati ali lagano.
Skraceni cerviks kod mene, odradila serklazu i sad ce po svemu sudeci biti lezanje do kraja. Te tromboze me dosta strah moram priznat, jel tebi sve pod kontrolom?
Sutra kontrola D dimera i vaskularnog hirurga. Bol je skoro neprimetan u odnosu na prve dane.
Ja sam inace preaktivna osoba i mirovanje krevet-wc od 5 nedelje je učinilo svoje.
Samo je zbog krvarenja bio isključen Clexane i to je pogodovalo nastanku tromboze. Sad je vracen uz oprez jer je i hematom jos tu. Sve se nadam da ce se nakon prvog tromesečja kad se podigne iz karlice resorbovati hematom i posteljica podići.
Ako ti dozvoljavaju kratke šetnje bar po stanu, hodniku ,dvorištu priušti sebi dva puta dnevno polako bez naprezanja to je meni preporuka vaskularnog. Ti se posavjetuj sa svojim dr.
Bice to sve ok🥰🥰💗💗💗
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Žene, meni stigli nalazi leci, anemična sam, očekivano, ali povišena mi je razina stanica pločastog epitela u urinu i to 7, a referentna vrijednost je 0-1. Što je to, nikad se nisam susrela s tim i sve drugo je dobro?
Ako su ti leukociti u urinu u granicama, onda je to kontaminat…
Hvala, i mislila sam da je nešto takvo, iako mi čudno od kud kontaminat ako sam se tuširala doslovno pola sata prije i piškila kod njih, nije da sam nosila urin... Al ajde, sve drugo je ok.
Cure, svašta znate, možda znate i ovo, mogu li se kupiti neka kolica samo košara i jaje? Bez sportskog dijela, ili baš mora biti 3 u 1? Imam kišobran kolica koja su mi super, a takvo je more ponude kolica da se uopće ne snalazim...
Barbi mi imamo isto hrpu stepenica u dvoristu tako da smo odlucili drzati kolica u mom autu, nikako se nismo mogli odluciti koja bi, prvo sam gledala neka skroz lagana pa sklopiva jednom rukom pa se odlucili za tu opciju, ja sam se malo namucila na pocetku jer sam nosila malu u kosari do garaze i onda samo natakla na konstrukciju, kasnije je bilo nesto lakse kad je bila veca pa presla u sportsko sjedalo, onda bi ju sa strane stavila dok sklopim jedno i drugo. Eto i to je jedna opcija. Cak smo gledali i neka peg pereggo koja se mogu sklopit da kola vire pa su bas dobra za vuc po stepenicama, ali svejedno mi to izgleda jako nezgodno za 4.kat i bebu u rukama. Sad imamo za nju kisobran kolica sklopiva jednom rukom, a ona stoji sa strane dok ih ne rasklopim. Za drugo dijete opet ispocetka, ali necu sigurno nova kolica nabavljati jer su i prva bila skupa.
Mi imamo skoro sve od prve, previjaliste, kolica, autosjedalicu tj jaje, babybjorn, izdajalicu itd, krevetic isto necu kupovati jer mi je plan posuditi od prijateljice oni mali za uz krevet i drzat je u tome prvih cca 6 mj pa onda prebacit prvu u pravi niski krevet, a njen krevetic uzet za malu bebu.
Uzimat cemo nesto nove robice jer nece biti bas skroz ista sezona, novog medu za zimu i tako to, vise sitnice.
Muci me u sto oblaciti bebu ljeti? Dugi bodi il kratki rukav? Jel trebaju neke prozracne duge hlacice? Carapice lagane ili ne? Za spavanje sam mislila tanka vreca kao i prva sta ima.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Žene pa vi ste super opremljene naspram mene. Ja ono što imam je pametno kuhalo i set za porcioniranje hrane, točka. 🤦
Svašta još samo gledam. E sad pitanje, spominjete sajam beba. Da li je to ono što tipa budu dani beba u Westgate u ZG? Rekla nam je jedna teta iz Baby centra da će ti dani biti u 2. mjesecu? Ili je to nešto sasvim treće?
Mi smo danas obavili pregled, dječaci su super. Svaki oko 200 grama.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Ja nisam još ništa kupovala, čekam Panoramu i da saznamo spol, ali bez obzira na to mi je još rano. Vidjet ćemo kad napokon kažemo bližnjima za bebu hoće li tko nuditi na posudbu nešto pa ćemo onda raditi popis. 😅Morat ću svaki mjesec pomalo nešto kupiti, barem od tih većih stvari jer će mi se inače nakupiti sve, a pošto sam na komplikacijama koje su mi puno manji iznos nego plaća nećemo baš ni biti pri parama sve odjednom 😂
A gušt mi je gledati sve te stvari za bebe jer mi je prva, a pojma nemam što mi je uopće potrebno, a što nema smisla kupovati. Znam da ću pretjerivati 😂
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Afrodita da to je taj sajam, ja sam nekako mislila da je u 11.mj. i 4.mj. Kako god dobro će nam doći i u 2.mj.ako bude 😊
Super za pregled i dobru kilažu 👌
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure westgate je početkom 4.mj, ja baš pitala nedavno jer me zanimalo da ne propustim 🤗
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Cure westgate je početkom 4.mj, ja baš pitala nedavno jer me zanimalo da ne propustim 🤗
👍 onda taman 2, 3 mj prije termina ako se nesto mora i cekati da dode na vrijeme.
Jel budu tamo baš dobri popusti?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Btw. Sayuri možeš me dodati na popis za preglede, 7.2. 🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji