Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    24. Siječanj 2023. 20:26

Meni danas dosao Hipp paket za trudnice 🤗 Registrirala se 3.1.na njihovoj stranici i danas doslo, kasnije salju i za bebu (poslije poroda), ovaj je vise mama (i malo nesto za bebu sto moze i mama 😃) 
    Btw.danas je u Magic baby 20% na sve (osim Stokke i Bogaboo i jos neku firmu) - mi kolica ulovili 🤗

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Landy
    24. Siječanj 2023. 20:31

Zebra

Pozdrav svima, evo i mene napokon na ovoj temi, selim se s LH trakica☺️nisam se htjela preseliti prije nego obavim jučerašnji pregled, paničar u meni mi nije dozvolio🙈jučer UZV pokazao 12+0, nuhalni 1.22, i sve izgleda super, pa eto me tu😊izvadila jučer i krv za Qualified, pa čekam rezultate. OTP je 8.8., i ja sam apsolutno uvjerena da je cura, dok muž jako želi curku, al je uvjeren da je dečko….. nadam se da nećemo predugo čekati rezultate jer smo već nestrpljivi podijeliti vijesti s prijateljima😅ps, please vi koje ste malo dalje recite da ove mučnine brzo prestaju, ja sam dušu ostavila u svom WC-u🙈🙈🙈

Dobroo nam doošlaa 🥰🥰🥰
    Ja sam se taman ponadala da je kraj, ali evo 13+3 i dalje grlim školjku😭😂

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Zebra
    24. Siječanj 2023. 20:35

Landy

Zebra

Pozdrav svima, evo i mene napokon na ovoj temi, selim se s LH trakica☺️nisam se htjela preseliti prije nego obavim jučerašnji pregled, paničar u meni mi nije dozvolio🙈jučer UZV pokazao 12+0, nuhalni 1.22, i sve izgleda super, pa eto me tu😊izvadila jučer i krv za Qualified, pa čekam rezultate. OTP je 8.8., i ja sam apsolutno uvjerena da je cura, dok muž jako želi curku, al je uvjeren da je dečko….. nadam se da nećemo predugo čekati rezultate jer smo već nestrpljivi podijeliti vijesti s prijateljima😅ps, please vi koje ste malo dalje recite da ove mučnine brzo prestaju, ja sam dušu ostavila u svom WC-u🙈🙈🙈

Dobroo nam doošlaa 🥰🥰🥰
    Ja sam se taman ponadala da je kraj, ali evo 13+3 i dalje grlim školjku😭😂

Strava 🙈 moje dvije frendice koje su nedavno rodile tvrde da uopće nisu imale mučnine, jedna je putovala po svijetu prva 4 mjeseca... ja putujem od kauča do WC-a 🙈🙈🙈🙈 sva sreća da sam zbog prirode posla odmah otvorila komplikacije, stvarno ne znam kako bih mogla raditi u ovakvom stanju... ali neka, samo da qualified bude uredan, sve ostalo ću preživjeti 😅😅😅

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

Lightblue
    25. Siječanj 2023. 08:39

thinkpurple

Cure evo vidim u katalogu od kauflanda za 18€ banana jastuk… ja imam taj vec 3 i pol god i meni je ok…

Koji,ja sam jučer gledala katalog od 25.1. i nisam vidjela

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

jen_dva
    25. Siječanj 2023. 09:12

Takica

Izvini nisam ispratila sto si ti na strogom mirovanju.

I ja sam bila zbog hematoma i krvarenja/smedjarenja te sam strogo mirujuci zaradila duboku vensku trombozu noge pa sad moram ipak malo šetati ali lagano.

Skraceni cerviks kod mene, odradila serklazu i sad ce po svemu sudeci biti lezanje do kraja. Te tromboze me dosta strah moram priznat, jel tebi sve pod kontrolom?

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

jen_dva
    25. Siječanj 2023. 09:14

Lightblue

thinkpurple

Cure evo vidim u katalogu od kauflanda za 18€ banana jastuk… ja imam taj vec 3 i pol god i meni je ok…

U tom je, na 40toj strani https://leaflets.kaufland.com/hr-HR/HR_hr_KDZ_3630_HR04-LFT/view/flyer/page/40

Hvala na info!

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

Mia2023
    25. Siječanj 2023. 09:17

Afrodita06

Ja pijem Ferrum Sandoz, to su kao tablete za žvakanje, ali nema šanse da ja to žvačem pa ih pijem kao i bilo koje druge za željezo.
    Neznam kako si ti zadovoljna Mias tim jastukom ali ja sam i više nego zadovoljna obzirom kakva mu je cijena i da je dosta jeftiniji od drugih. Prijateljica mi je od njih naručila jedan jastuk kad je bila trudna tako da sam ja otprilike znala već kakav je kad sam ga naručivala.

Meni je odličan jer nisam htjela neki s onim kuglicama jer mi zvuči šuškavo kod premještanja, a ovaj je baš lijepo napunjen, a cijena mu je odlična za razliku od drugih, a kvalitetan je. Ja prezadovoljna 🥰

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Lightblue
    25. Siječanj 2023. 09:18

jen_dva

Lightblue

thinkpurple

U tom je, na 40toj strani https://leaflets.kaufland.com/hr-HR/HR_hr_KDZ_3630_HR04-LFT/view/flyer/page/40

Hvala na info!

Hvala,ja ga stvarno nisam primjetila

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Lorkaa
    25. Siječanj 2023. 09:42

ja se svakodnevno topim na sve te djecje stvari, zabranila sam si sad neko vrijeme nesto kupovat, sve one vece bitne stvari imamo, al ja bi svako malo gledala robicu, sve nesto mekano slatko malo 🥰🥰🥰 za kupnju robice cu jos pricekati, al nemam mira hahah

🤰27 ⚽️ 29

SAYuRI
    25. Siječanj 2023. 09:46

Zebra dobrodoslaaa💐💐💐 Pitala sam se kad ces nam ti uletiti 😜
    Thinkpurple svakako se racuna koliko ste skupa u cetiri zida, a manje vise papir je formalnost, ja sam se stvarno rano udala ali to je iz ljubavi i mogucnosti bilo, a prvo dijete smo dobili tek nekoliko godina kasnije malo smo uzivali prvo 🫣 
    Spominjete jastuk, meni je koristio samo za spavanje kasnije ni za sta vise 😁 Ovaj put ga necu kupovati, iskusna trudnica, zguram jorgana pod stomak i super mi😋 
    Vi koje ste prvi put trudne, jedva cekam da vam cujem reakcije kad vam beba krene stucati u stomaku 🤭

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.