Sayuri znam da sam negdje čitala ali ne znam gdje, skroz nešto čitam i tražim 😅...ugl.od više cura sa više mjesta, isparilo mi je od tebe 😬...hvala na odgovoru i evo I kod mene upravo kupljena kutija, piše uzimati 1-2 tablete dnevno onda mogu slobodno uzeti 1 ovu i jedan mg direct?
Jen dva nije mjeren još uvijek ali je prokomentiran od priv.da je dobar i da sam zatvorena...a ova ginekologinja kod koje jesam zna moju povijest bolesti i još mi nije radila briseve, tako da ću morati sama tražiti da mi ih napravi i da obrati pažnju na cerviks...
Memi Ja pijem Riodakal2x1 vec druga kutija. Osim sto ima blago antiinflamatorno dejstvo alfa lipoinsku kiselinu, ima i Mg i B6 vit a i pojačava resorpciju Utrogestana pa ga ja pijem ujutro i uveče uz njega.
Preporučuje se cesto bar kod nas.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Roidakal autokorekt 😂
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Cure meni danas stigao nalaz Panorame, baš me iznenadio mail, nisam očekivala da će tako brzo stići.
Ugl sve je low risk i stiže nam dečkić 🥰. Još jedan pišonja u grupi 😆
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Jel netko zna jel se Afrodita javljala? Panoramu dva puta nije dobila, jel isla na amnio?
Hvala ti na brizi.
Čula sam se s laboratorijem. Kariotipi su im uredni i definitivno su dečki. Ali rade im još i microarray analizu pa da konačno završimo s tim jer mi je to opterećenje maksimalno. Još malo čekanja očito.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
E super cure hvala vam puno...ma ja sam to sama na svoju ruku uzela, kod nas dijele samo duphastone...kad sam kod nas u ljekarni pitala za Roidakal naravno da su svi blenili i nemaju pojma, morala ići u grad gdje su čuli za njega..😅😅 baš me zanima reakcija doktorice kad joj budem rekla za te tablete..😀
Oprostite cure, zar nitko mi ne moze odgovoriti na niti jedno pitanje sto sam postavila? 😊 Citala sam par stranica ali eto, nisam pronasla odgovore.. 😊
Oprostite cure, zar nitko mi ne moze odgovoriti na niti jedno pitanje sto sam postavila? 😊 Citala sam par stranica ali eto, nisam pronasla odgovore.. 😊
Puno se pisalo o tome ranije... Najbolje ti je razgovarati sa svojim ginekologom i ocijeniti što je najbolje za tebe. Ili prolistaj malo unazad, naći ćeš dosta informacija 😊
Pozdrav cure 😊
Nova sam na forumu, u 11.sam tjednu (ulazim u 12.).
Zanima me da li je bas svaka od vas radila probirni test, da li preko uputnice ili npr. nifty, panorama?
Koliko znam, svakako ginekolog mora mjeriti nuhalni nabor i nosnu kost ali, bez tog probirnog testa, ne moze se znati da li je sve ok ili ne. Ili? 😊
Meli zaista je tema i NIPT-u dosta prozvakana, moras malo dalje otici na predhodne stranice pa ces naci ali evo ukratko..
Nije bas svaka od nas radila prenatalni test, a u sklopu svakog ultrazvucnog pregleda oko 11 tjedna je onavezno mjerenje nuhalnog nabora i nosne kosti. Te dvije mjere su samo jedan od parametara, solidan pokazatelj ali nazalost ne iskljucuje skroz mogucnost pojave nekog od sindroma. Individualno je i stvar licnog izbora, da li je tebi dovoljno ili ne. Svaki ginekolog ce dati preporuku za Nipt test ( Nifty, Panorama i sl) ali nije obavezno. Ako si ti mirna sa urednim nuhalnim i nosnom kosti to je isto ok. Ja recimo nisam, meni nije dovoljno i sl. Ali to sam ja, moras sama odluciti koliko zelis biti sigurna…
Za jastuk nemam savjet jer ga necu kupovati i meni nesto nije specijalno trebao…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji