Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    26. Siječanj 2023. 07:52

Jel netko zna jel se Afrodita javljala? Panoramu dva puta nije dobila, jel isla na amnio?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Lemon
    26. Siječanj 2023. 08:22

Išla je, koliko znam kariogrami su uredni, još čeka ostatak nalaza 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

GIRL22
    26. Siječanj 2023. 08:49

Bok , cure isprike na upadu .. vidim da ste dosta aktivne pa mi mozda mozete pomoc.. naime 
    frendica mi poslala test jutros i pita zasto si obe crte crvene !? 
    meni je jedino logicno da je to mjesti gdje urin regira s testom pa pocrveni .. 🤷🏻‍♀️ ja nisan nikd rastavljala testove pa neznam sta drugo rec joj 
    mozda san tupava al eto .. 
    ako mozete bacit oko i rec jos koju pametnu 
    hvala Vam 💙 
    Zelim Vam uredne i mirne trudnoce 💜💜 
    https://ibb.co/NCbHs5b

💙 - 2019
    we made a family
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20191113/dt/6/n//k/78f3/age.png

Hannica0 👧
    26. Siječanj 2023. 08:50

Mia jel pratis panoramu, kakvo je stanje. Meni pise da je zaprimljeno 4dana nakon vadjenja krvi. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    26. Siječanj 2023. 08:52

Ne znam jel na tom linku bude i rez, ili to dodje na mail ?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Lemon
    26. Siječanj 2023. 09:06

Hannica0 👧

Ne znam jel na tom linku bude i rez, ili to dodje na mail ?

Budu i tamo, ali tek kasnije, na mail će ti prvo doći od Seqventie 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

mateja111
    26. Siječanj 2023. 09:14

Hej, da vas pitam da li ste imale problema sa odredivanjem koliko tjedana ste trudne kod mene je situacija sljedeca
    Ginekolog koji radi preko hzzoa mi vodi trudnocu manje tocnije po njegovom sam trudna danas 13+3,…. A isto tako idem i privatno i ginekologica mi kaze da sam 14tt i da se njoj mjerenje bebe poklapa sa zadnjim danom menstruacije i da beba lijepo napreduje.. e sad mene to malo buni jer stvarno vise ne znam kome da vjerujem i koliko sam zapravo trudna ne znam da li mozda ne vidi dobro posto on ima stariji uzv a ova posto je privatnica ima naravno bolji i ljepse su i slikice i sve stvarno sam onak malo zbunjena..sljedeci pregled imam 07.02 💙

👩🏼23 👨🏻26
    Spontani 06.21💔
    02.08.2023 💙

jen_dva
    26. Siječanj 2023. 09:32

Meni su svaki put odstupanja izmedu 2 dana i 2 tjedna, al termin uvijek stoji isti, po menstruaciji. Ta odstupanja su skroz normalna

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

• Daisy_88
    26. Siječanj 2023. 09:38

Pozdrav curke,

evo mogu reci da zadnjih tjedan dana osjetim bas prave udarce i to nekoliko puta dnevno :)
    druga je trudnoca i posteljica straga i bas me to iznenadilo tako rano, ali pozitivno, dosad su bili zadnjih tjedana samo mjehurici
    Od popisa za bebicu imam popis od 3 stavke i to je to :)
    kupili smo napokon veliki ormar za stariju kcer tako da oslobadjam lagano mjesto za stvari, imam sve sto mi treba, a frendica ce mi posuditi odjecu za decka, a obzirom da ce biti ljeto i nema milijun slojeva, vjerujem da ce biti puno lakse za oblacenje
    dok sam slagala taj novi ormar prekopala sam od kceri svu odjecu koju je prerasla u potrazi za odjecom koja je unisex i koju mogu iskoristiti ali to je taaaako malo toga da je strasno :) bas nemam te unisex odjece

GIRL22
    26. Siječanj 2023. 10:03

belinda hvala na odg međutim ja sam možda krivo postavila pitanje .. 
    na slici se vidi da je test rascerupan 🙄 odnosno nju je kopkalo zasto je to tamo crveno i skinula je taj gornji dio i nasla tu jos jednu crtu .. 
    Test je first sign cini mi se iz Dm-a onaj .. a na kutiji ako je test pozitivan druga crta je malo lijevo od ove kontrolne ne skroz na kraju 

💙 - 2019
    we made a family
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20191113/dt/6/n//k/78f3/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.