Pozdrav moje divne žene. Nemam ni sama pojma koliko puta sam iščitala ovaj forum, tražeći simptome, moleći Boga da i ja jednom vam pišem o mojim simptomima i iskustvima. I sad sam tu, test pozitivan, a bebica stiže (ako Bog da) 18.9. Valjda sam na pravoj temi :)
Dojenje u trudnoci ne smeta za plod, drugo je ako tebi smeta. Ima zena koje doje cijelu trudnocu i nastave kasnije u tandemu vece dijete i bebu. Dapace kako sam imala puno problema s mastitisima kad sam rodila su me u savjetovalistu za dojenje pitali dali imam starije dijete da mi pomogne da izvuce to zastalo mlijeko.
.
Cure koje imate baby watcher, kada ste uspjele naci otkucaje i gdje odprilike? Meni je danas stigao ali nisam ih uspjela naci…. 😔
Ja sam uspjela danas naći možda 7cm ispod pupka ali vise prema desno.
I mogu vam reci da, posto radim na hitnoj ali smo u prostorijama doma zdravlja pa ima i ginekološka ambulanta, danas sam si sama napravila uzv😆 ja nisam mislila da se bebe toliko mrdaju unutra 🥰
I bez obzira sto sam zdravstveni djelatnik opet kad je trudnoća u pitanju imaš 1000 pitanja i stalno ti se nešto vrti po glavi i misliš da ništa ne znaš, posebno kad sam ja u pitanju. I stalno sam u nekom strahu, kao i vi sve ostale.
Ali to je sve normalno, i bit će sve ok.
Stvarno ste mi super s ovim forumom, čitam vas svaki dan ali i dalje radim i još idem na faks pa nemam bas puno vremena za pisanje, osim ovako kasno navecer.
Pitanje ☺️ Kada ste prvi put nakon pozitivnog testa otišle na pregled kod ginekologa? Računam trudnoću od prvog dana zadnje menstruacije, koja je 13.12. bila, znači po tome trudna sam 4 sedmice. Znam da se plod sada niti neće vidjeti, a ne znam kad je pravo vrijeme da idem? Mislila sam zakazati za nekih 15ak dana…
Pitanje ☺️ Kada ste prvi put nakon pozitivnog testa otišle na pregled kod ginekologa? Računam trudnoću od prvog dana zadnje menstruacije, koja je 13.12. bila, znači po tome trudna sam 4 sedmice. Znam da se plod sada niti neće vidjeti, a ne znam kad je pravo vrijeme da idem? Mislila sam zakazati za nekih 15ak dana…
Čestitam i sretno♥️
Ja sam išla u 7 tj trudnoće ali mislim da ti je ok i sa 6 tj.
Adelica, čestitke i dobrodošla❤️.
Mislim da si više na temi jesenske bebe, ali ovdje si svakako dobrodošla.
Bolje ti se strpiti što dulje, najbolje naruci se kada budeš 7 tjedana ako mozes izdržati...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bok cure, tek sam saznala da sam trudna termin mi je 12.09 po zadnjoj mjesečnici
Trebala bih jedan savijet ukratko ću ispričati sve nadam se da ima netko ko je prošao slično da me smiri
Uglavnom 03.09.2020 sam imala biokemijsku trudnoću nakon toga sam ostala trudna i rodila svoju curicu 13.10.2021 i sad sam opet trudna i presretna sam zbog toga no međutim danas sam bila na pregledu kod ginekologije i jedva je uspjela naći gestacijsku ona kaže da mi se vjerojatno ciklus poremetio jer dojim i nisu mi baš redovite menstruacije i vjeruje da sam trudna manje jer kad računaš od mjesečnice to je već 6 tjedan a ona misli da sam 4 eventualno 5 pa me naručila da dođem za 2 tjedna na kontrolu, bojim se da nešto ne pođe po zlu, imate li iskustva sa time, jel to normalno?
Marija ja sam po mengi 9 tjedana trudna, a po UZV 8 tjedana, isto sam dojila do prosinca i očito mi je ovulacija kasnila, a moguće da mi ciklusi nisu bili točno zbog dojenja već 28+/-.
A kaj se dojenja tiče, mali je bio ovisnik o cici, 18 mjeseci dojenja, a odvikavanje prošlo bolje nego kaj sam mogla zamislit. Išla na sluzbeni put, nije me bilo jednu noc i s tatom je bio, svako malo se budio traži cicu ali je brzo zaspao nakon svakog buđenja. Kad sam drugi dan doma došla odmah cendrao i traži cicu a ja bradavicu namazala senfom i sjela pored njega i rekla mu da mamu bole cicke i ne može ih papat, a on je samo grimasu napravio i još je par puta tražio ali je bilo senfa na njima pa nije ni pokušao stavit ih u usta. Tu vecer je muž spavao s njim opet i opet se budio ko za cickanje ali za čas je zaspao. Već drugu noc sam ja s njim spavala nije tražio cicu samo ga se trebalo nosit i nunat kad se probudio. Sad kad vidi cice hoce ih dragat i puse im daje i govori “mamu buba titi” 😂 , a da mu kažem da je cica ozdravila mislim da bi odmah išao cickat😂 , a spavat cijelu noć bez buđenj je počeo nakon cca mjesec dana.
Samo nakon odvikavanja je stalno zalijepljen za mene i stalno ga moram nosit!
Nove cure dobrodosle 💐💐💐 Zelim vam uredne lagane i skolske trudnoce💖
Miracle2023 moj sin je imao 8 godina kad se rodila curka, nije bio ljubomoran ni najmanje ali je nekako vise bio zbunjen oko nje, prepazljiv prepadnut, valjda stariji pa svjesniji, ali sada kad smo mu rekli za trece jedva ceka jer vec znaci sta znaci imati bebu. A sada sa sestrom je tako vezan, cuva je i pazi ne podnosi da place i sl…. A za novu bebu je zapeo da se zove Ruza… znaci ne da razgovarati uopste da se drugacije zove akp bude curica, ne znam kako cemo to rijesiti ali fakat je frka kad uopste predlozim drugo ime…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Cure, sad nas zaista ima krdo cijelo, trebali bi imati listu sad fakat, evo ja cu voditi listu daj mi samo svi napisite: Termin poroda ( OTP) i kad vam je slkedeci pregled i ko zna spol da stavimo i to pa da sve imamo lijepo poslozeno… 🍷💕
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Cure, sad nas zaista ima krdo cijelo, trebali bi imati listu sad fakat, evo ja cu voditi listu daj mi samo svi napisite: Termin poroda ( OTP) i kad vam je slkedeci pregled i ko zna spol da stavimo i to pa da sve imamo lijepo poslozeno… 🍷💕
Super, hvala ❣️🎉
OTP: 19.7. (Petrova)
Pregled: 31.1.
Spol jos ne znamo, cekamo Panorama rezultate ovih dana 🙈
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
TP: 15.8.
Idući pregled: 31.1.
Sortiraj odgovore
Najstariji