Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AM13
    03. Siječanj 2023. 13:20

avokado

Pozdrav cure, upadam malo u temu. Po testu bi trebala biti trudna 5+4, htjela bih otici kroz par dana na prvi pregled jer sam imala jedan spontani i jednu rizičnu uspjesnu trudnocu hvala Bogu , pa bih Vas molila preporuku za privatnog doktora u Zagrebu? Inace nisam iz Zg a na putu sam pa bih tu obavila pregled. Hvala unaprijed🤗

Moj radi i privatno, ali trenutno je u procesu selidbe na drugu lokaciju i ne radi im telefon itd itd pa ti savjetujem doktora Palla u Gemini Plus poliklinici, tamo sam isla na redovne godisnje preglede i doktor mi je bio super stvarno! 

Pahuljka
    03. Siječanj 2023. 13:40

Butterfly00

Evo mene s pregleda, sve je u redu ❤️
    Radila sam taj NIPT test, nemaju drugog u ponudi. Platila 50€ plus 17€ za spol, ostatak mi plaća zdravstveno.
    U biti, trebala sam raditi ali mi nisu uspili krv izvaditi, nije se dalo, pa sutra moram ponovno doći 🤣 uzas kako me sad boli na gornjoj strani šake, tu je zadnji pokušaj bio 🤣
    Gin me poslao svojoj doktorici radi kašlja, kaže da ružno kašljem. Ostalo je sve ok, kaže da su to sve normalni simptomi trudnoće i da će proći za mj dana 😆
    I još mi je rekao da mi ne smije reći do 14.tjedna spol, radi velikog broja pobačaja u slučaju da je curica u pitanju. Jer ja sam u Njemačkoj, on kaže da je do 14.tjedna legaliziran pobačaj a u slučaju bilo kakve anomalije i kasnije je moguć. Blago je reći da sam u šoku.
    Lemon baš mi je drago da je sve u redu ❤️ nadam se da će tako biti i na detaljnom uzv ❤️

Drago mi je da je sve ok i kod tebe i kod Sayuri 🙋🏼‍♀️ 
    A da za saznanje pola u Njemackoj je “obavezna sutnja” do 14te sedmice (ukoliko se nesto vidi uopste), nije samo kod tvog doktora nego u cijeloj zemlji na svim nivoima zdravstva. Evo npr moja drugarica ginekologica nije htjela/smjela drugoj drugarici reci pol iako je tada naslutila sta je, jednostavno zakon iznad svakog prijateljstva 🤷‍♀️ 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• AM13
    03. Siječanj 2023. 13:42

thinkpurple

Lemon, Sayuri, Butterfly super za dobre preglede i nalaze!! 🤗🤗 ma bitno da su nalazi dobri, spol kad se sazna sazna se.
    I ja ocekujem oko 2 tjedna da ce se cekati nalaz…
    Ja isto nosim usb pa mi prebaci i slike i snimke pa imam za uspomenu i za pokazat muzu. Prvu sliku mi je isprintala bas da imam za spremiti.
    Butterfly ne kuzim ovo sa spolom? Kaj im to znaci?
    Miracle meni je mini anomaly dio vaginalno dio preko trbuha odradila. A kasnije u trudnoci mi je uzv preko trbuha ali je uvijek pogledala i vaginalno da li imam kakav iscjedak , uzela bris i pogledala pod mikroskopom, a kasnije mi je uzv-om vaginalno mjerila i cerviks. I prstom pipne jel dolje sve tvrdo il mekano jel.
    AM13 ija idem redovito u Polikliniku Gemini Plus i sad vodim i ovu trudnocu tamo, isto sve preporuke! Odlicni su i doktor i doktorica i meni je super sto apsolutno sve kod njih obavim, netrebam nikakve dodatne uputnice i odlaske igdje drugdje.

Da, odlicni su tamo! Ja sam isto razmisljala vodit trudnocu tamo, ali onda sam vidjela da Ayoub otvara svoju ordinaciju i prima preko HZZO-a, pa sam se prebacila k njemu od svoje dr koju sam imala samo za uputnice. I meni je i on stvarno stvarno odlican!

SAYuRI
    03. Siječanj 2023. 14:09

Miracle2023

Sayuri ovaj je jos bio vaginalni uzv? Vise se ne sjecam kada ide preko trbuha, tako negdje pocetkom 2.tromjesecja ako se ne varam

Meni je radila vaginalno pa onda preko stomaka, pola pola pregled bio… 🥰 Ali svaki sljedeci pregled ce ti biti preko stomaka…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

bambi27zg
    03. Siječanj 2023. 14:32

Evo i nas 👶🏻🍼 
    Zadnjih 10ak dana redovito pratim, ali se nisam usudila pisati prije danasnjeg pregleda. Radi se o IVF trudnoci poslije missed ab i operacije mioma pa smo malo vise s oprezom oko svega 🙈 (jos uvijek se ne usudim kupiti trudnicke traperice, a danas sam ful raskopcana bila u bolnici 😃)

Danas je 11+6, obavljen UZV u Petrovoj, 5,7 cm, sve ok, nema hematoma, posteljica ok, nuhalni 1,5 mm, a usput smo i Panoramu obavili i sad cekanje rezultata 😅
    Od pocetka trudnoce sam izgubila 2 kg, pa dobila sad 1 tako da sam i dalje -1kg, ali je trbusko lagano iskocio. 

Curke s mucninama - proci ce, znam da vam trenutno to nista ne znaci kad krene, been there, ali fkt prolazi i dolaze vedriji dani 🤗 tjesite se da je to znak da je sve ok, mene je to drzalo kad su me rasturale. 
    Pasalo mi je bilo sto hladno od tekucina, a pogotovo kivi, jabuke i narance. Koliko god tesko izgleda (nisam povracala), kad je dosao nalet mucnine natjerala sam se nesto pojesti i to je malo ublazilo. U apoteci su mi preporucili Antimetil koji je ok za trudnice. 
    Imam inzulinsku i posebni rezim prehrane, ali je doktor rekao da sve ok za ova prva tri mjeseca (recimo meso nisam mogla vidjeti nacrtano 😖). Nadam se da barem malo pomaze ;) 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Butterfly00
    03. Siječanj 2023. 15:07

Pahuljka

Butterfly00

Evo mene s pregleda, sve je u redu ❤️
    Radila sam taj NIPT test, nemaju drugog u ponudi. Platila 50€ plus 17€ za spol, ostatak mi plaća zdravstveno.
    U biti, trebala sam raditi ali mi nisu uspili krv izvaditi, nije se dalo, pa sutra moram ponovno doći 🤣 uzas kako me sad boli na gornjoj strani šake, tu je zadnji pokušaj bio 🤣
    Gin me poslao svojoj doktorici radi kašlja, kaže da ružno kašljem. Ostalo je sve ok, kaže da su to sve normalni simptomi trudnoće i da će proći za mj dana 😆
    I još mi je rekao da mi ne smije reći do 14.tjedna spol, radi velikog broja pobačaja u slučaju da je curica u pitanju. Jer ja sam u Njemačkoj, on kaže da je do 14.tjedna legaliziran pobačaj a u slučaju bilo kakve anomalije i kasnije je moguć. Blago je reći da sam u šoku.
    Lemon baš mi je drago da je sve u redu ❤️ nadam se da će tako biti i na detaljnom uzv ❤️

Drago mi je da je sve ok i kod tebe i kod Sayuri 🙋🏼‍♀️
    A da za saznanje pola u Njemackoj je “obavezna sutnja” do 14te sedmice (ukoliko se nesto vidi uopste), nije samo kod tvog doktora nego u cijeloj zemlji na svim nivoima zdravstva. Evo npr moja drugarica ginekologica nije htjela/smjela drugoj drugarici reci pol iako je tada naslutila sta je, jednostavno zakon iznad svakog prijateljstva 🤷‍♀️

Hvala ti 🥰
    Ma dobro da, šanse da se vidi prije 14tjedna uzv su male, ali npr evo doći će mi rezultati tog testa, i onda ću još čekati. Ali ajde da je neki drugi razlog, ali taj razlog kojeg mi je naveo me je baš baš šokirao. Kao da živim u nekom drugom svijetu, nisam upoznata da se i dan danas takve stvari rade. 

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

• mostarka
    03. Siječanj 2023. 15:20

Ćao draage 😊 evo i ja da javim danas smo imali prvi UZ 8 +1 i sve je uredno, termin je 15.8. ❤️❤️

Mia2023
    03. Siječanj 2023. 17:04

Evo i mene. Po mengi smo 9+0, a po uzv 9+4 i veliki smo 27mm. Ispočetka je bebica mirovala, a onda je počela mahati rukama i nogama. To je tako slatko bilo za vidjeti, nisam mislila da se to tako rano može vidjeti! Malo sam i zasuzila 😆
    Hematom je i dalje tu, nikako da ga se rijesim. Tako da i dalje mirovanje i terapija. 
    Dogovorili smo 18.1. da dodjemo napraviti Panoramu. Dobila sam i tri sličice, na prvoj je tako neki čudan položaj, izgleda kao panda, baš me nasmijalo sad kad gledam 😂
    Čestitke svima na urednim pregledima 😆

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    03. Siječanj 2023. 17:10

*zadnji smajlić je pogrešan, trebao je biti ovaj: 🤗

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

SAYuRI
    03. Siječanj 2023. 17:11

Mia2023

Evo i mene. Po mengi smo 9+0, a po uzv 9+4 i veliki smo 27mm. Ispočetka je bebica mirovala, a onda je počela mahati rukama i nogama. To je tako slatko bilo za vidjeti, nisam mislila da se to tako rano može vidjeti! Malo sam i zasuzila 😆
    Hematom je i dalje tu, nikako da ga se rijesim. Tako da i dalje mirovanje i terapija.
    Dogovorili smo 18.1. da dodjemo napraviti Panoramu. Dobila sam i tri sličice, na prvoj je tako neki čudan položaj, izgleda kao panda, baš me nasmijalo sad kad gledam 😂
    Čestitke svima na urednim pregledima 😆

Cekam da se javis , super za dobar pregled 🎊🎊😘😘😘💐💐💪💪💪

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.