Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    24. Prosinac 2022. 15:25

Lemon

Takica dobrodošla! 🤗 nekako imam osjećaj da nas je malo ili su već neke otišle u privatne grupe?

Mislim da je aktivna neka wapp grupa ali ja osobno nemam energije ni vremena za nešto tako intenzivno 😂 bit ću ovdje dok god ima nekoga ☺️

Afrodita06
    24. Prosinac 2022. 15:36

I meni je nekako ovdje draže, uključen si koliko želiš i nije intenzivno kako MareiKate kaže.
    Netko je napisao od cura da je u prvoj trudnoći imao loš nalaz Panorame. Mislim Martina, ako griješim oprosti. Zanima me samo da li je prije toga rađen mini anomaly scan ili kombinirani probir pa da li je bilo kakvih infikacija za mogući loš rezultat.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Luna1406
    24. Prosinac 2022. 16:12

Vidim da su neke žene pitale za baby watcher, ja ga imam i koristim od 10. tjedna iako se službeno kao može koristiti od 14. Bitno je samo prvi puta naći bebu, naš dečko je meni 10ak cm ispod pupka malo u desno, svakako gledajte taj dio oko i ispod linije gaćica i samo strpljivo. Pojačajte zvuk jer uvijek ga prvo čujem, a tek onda ga po tome bolje nađem pa mi prikaže i broj otkucaja srca. Prvi/drugi put mi je trebalo sigurno 10ak minuta da ga nađem, sad nađem za minutu dvije, obično jednom tjedno provjerim jel sve oke.

Lemon
    24. Prosinac 2022. 17:03

Orhideja1

Lemon

Takica dobrodošla! 🤗 nekako imam osjećaj da nas je malo ili su već neke otišle u privatne grupe?

Nakon dugo vremena odem na forum i vidim ovaj nick….. Sva se naježim jer vidim na kojoj je temi.
    Možda me se ne sjećaš ali meni je slika balona i naziv ostala u sjećanju sa one ružne teme😔.
    Želim ti urednu i školsku trudnoću i da napokon imaš svoj smotuljak u rukama🥰 ja svoj imam 🥰

Hvala, sjećam se i ja tebe! Drago mi je vidjeti da ste uspjeli. Sve sretne priče nas još jače guraju naprijed 🥰

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Marttina
    24. Prosinac 2022. 17:40

Afrodita06

I meni je nekako ovdje draže, uključen si koliko želiš i nije intenzivno kako MareiKatekaže.
    Netko je napisao od cura da je u prvoj trudnoći imao loš nalaz Panorame. Mislim Martina, ako griješim oprosti. Zanima me samo da li je prije toga rađen mini anomaly scan ili kombinirani probir pa da li je bilo kakvih infikacija za mogući loš rezultat.

Je, ja sam imala loš nalaz. Rađeno je sve. I kombinirani i mini anomaly i Nifty plus i amniocenteza. Nuhalni je bio dobar na miniju. Nosna kost vidljiva.. Sve ok. Kombinirani mi došao loš, 1:50, tek onda sam radila Nifty i onda amniocentezu. 

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

Mia2023
    24. Prosinac 2022. 21:06

Cure uživajte u blagdanima uz svoje najmilije 🤗 I sretan Božić svima koji slave 🥰
    I meni je draže ovdje, a koristim samo viber, ovo drugo ni nemam.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Orhideja1
    24. Prosinac 2022. 21:47

Lemon

Orhideja1

Lemon

Nakon dugo vremena odem na forum i vidim ovaj nick….. Sva se naježim jer vidim na kojoj je temi.
    Možda me se ne sjećaš ali meni je slika balona i naziv ostala u sjećanju sa one ružne teme😔.
    Želim ti urednu i školsku trudnoću i da napokon imaš svoj smotuljak u rukama🥰 ja svoj imam 🥰

Hvala, sjećam se i ja tebe! Drago mi je vidjeti da ste uspjeli. Sve sretne priče nas još jače guraju naprijed 🥰

Istina, pročitala sam stotine sretnih priča, škicnut ću još koji put da pročitam i tvoju🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• AM13
    25. Prosinac 2022. 08:31

Sretan i blagoslovljen Božić žene! Idući će nam bit još slađi s malim pikulicama 

rosie0111
    25. Prosinac 2022. 10:39

Cure sve najbolje za Božić, neka Vas i vaše obitelji obasja svjetlo Isusova rođenja. A najbitnije svima nama u ovom trenutku, želim nam živu i zdravu djecu nagodinu 💖✨

SAYuRI
    25. Prosinac 2022. 11:13

Cure sretan Bozic vama i vasim najmilijim 💐🎄🎄❄️🍷🎊🎊💖💕💖

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.