Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123
    22. Prosinac 2022. 20:59

Pa ima istine u ovome sto govori Malaplava123, realno to je ubojstvo jedne bebice i to je cinjenica... bi li ja to ikad mogla, vjerojatno ne, ali opet treba gledati i kako se osjeca majka te bebe i kako je njoj.. ovakve situacije su ipak ono..nije isto kad zena pobaci jer eto "sexala se, a ne da joj se imat bebu" ili kad pobaci jer beba nije zdrava.. ima istine u ovome sto Malaplava govori, jer realno, to je bebica i zivo bice, ali s druge strane razumijem bol i tezinu situacije i ne mogu nikoga osudjivati i vjerujem da je uzasno tesko. Osudjujem majke koje pobace jer su, eto, sexale se bez zastite, ali ovo je nekako drugacija situacija... pa nekako ne znam, medalja ima dvije strane, ali treba razumjeti svakoga..
    Ana2662 saljem zagrljaj❤

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

SAYuRI
    22. Prosinac 2022. 21:16

Uh sto se zakuhalo…🫣
    Ja isto mislim da ovo sto malaplava govori ima smisla, ali i podrzavam pravo izbora a evo sad cu objasniti:
    Upoznala sam jako mnogo djece sa pp, par njih sa Down sindromom, to su ljudi moji mali dragulji, da ne govorim kada se ulozi napor, trud i ljubav u njihov razvoj i napredak kako mogu postati sasvim samostalne i funkcionalne osobe. Zaista je to sada jedna prava beba. Jos par tjedana i da se rodi moglo bi prezivjeti. S druge strane ne osudjujem zenu jer ima pravo izbora i treba joj se to pravo dati a njen je kriz da nosi cijeli zivot. Odluka joj sigurno nije lagana i zena ima svoje razloge u koje ne bi ulazila. Ne bi rekla da je losa osoba jednostavno je slaba za taj teret u zivotu. Ni to nije za okrivit. Ja bi zadrzala. I zivjela za njega. Da ne mogu da ga odgajam ili ne zelim dala bi ga na posvojenje ali ne bi ga lisila zivota skroz. Down sindrom nije stanje koje nije spojivo za zivotom. Malaplava govori istinu ali ne shvata da svaka zena treba da ima izbor sta ce sa svojim zivotom, trudnocom i sl. A svi nosimo teret svojih odluka i izbora…. 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

melani32
    22. Prosinac 2022. 21:29

Vidim da ovdje ima cura koje trenutno imaju male bebice😀, moj mlađi će za par dana 10 mjeseci i muči me kako s nošenjem. Naravno on još ne hoda sam i ovisan je o tome da ga nosim ali s druge strane me strah za bebicu u trbuhu. Danas sam 13 tjedana, zasad sve ok osim sitnih hematoma pa pijem utrogestan. Pokušavate li vi manje nosit bebe ili i dalje kao prije trudnoće? Bojim se da se nebi počela prerano otvarat ili nešto tako...
    U raspravu o Anni se nebi upuštala, samo joj želim da nađe snagu i mir.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Hannica0 👧
    22. Prosinac 2022. 21:57

Kandida ? Kako ste ljecile?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Karamela22
    22. Prosinac 2022. 22:13

Pahuljka ne mogu niti zamisliti koje su to muke i mučnine. Meni nije niti upola tako pa se užasno osjećam. Možemo se tješiti da i to prođe haha. Oprosti ako nisam pohvatala, u kojem si tjednu sad? 
    Nenormalno zaboravljam. Prepisati ću i to trudnoći 😂

U vezi rasprave koja se povela. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i svako ima pravo na svoj izbor. 
    Žena možda nikome ne može reći što trenutno prolazi u svom životu i svojoj glavi osim eto na nekom forumu anonimno. Neće naše ružne riječi nekoga odgovoriti niti će to što napišemo  "hrabro dalje" nekome olakšati život. Svatko nosi svoj križ.

SedamOdDevet
    22. Prosinac 2022. 22:56

Lemon

Meni bolovi prisutni odmah nakon transfera, i dalje, a u 12tt sam. Uvijek me isto boli sa desne strane, ili boli ili probada. Dok nije neka nova bol valjda je ok.
    Ima tko baby watcher? Ja još nisam uspjela naći otkucaje ali valjda je rano.
    I javila mi se nesanica, kad se probudim za wc više nema šanse zaspati

Stigao mi baby watcher danas, trebalo je i meni malo duze da nađem, treba locirati di je beba otprilike al kad sam nasla radi odlicno 😊 probaj ispod linije gacica ili tako negdje mozda 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png

• ena1
    23. Prosinac 2022. 02:51

Evo me sa pregleda, 
    Znaci po zm sam trudna 5+1 
    Dokt u nalazu napisa 5/6 isto tako na jednom dijelu slike sa UZV a pise 5w5d
    Beba se vidi i velicine je 2 mm , kako sam bila cila nervozna nisam ni stigla pitat je li to ok velicina ili za zabrinit se… no nadam se da bi mi reka da je nesto sto nije kako treba.. 
    pa eto sad ne znan ni ja jesam li 5+1 ili 5+5 i je li velicina bebe odgovara tome 
    Sta vi mislite ? 

🧔🏽‍♂️ 29 👩🏼 27
    13.12. ➕
    02.01. ❤️
    Dolazi nam dečkić 💙

Vesca
    23. Prosinac 2022. 07:58

Malaplava rekla bih da si praktični vjernik pa evo i od mene praktične vjernice mišljenje. Ne bih pobacila bebu jer se slažem da je riječ o malom ljudskom biću, a ne nakupini stanica. Isto tako nikad ne bi niti osudila nekoga tko to napravi jer ja nisam tu da sudim, svatko svoje odluke nosi na duši. Mogu živjeti u uvjerenju da ne bih pobacila, ali što da se nađem u situaciji koja bi me možda "natjerala" na takav postupak? Ne osuđuj postupke drugih ljudi, napiši svoje mišljenje, ali ne tako otrovnim tonom. Pomoli se za oproštenje grijeha i nastavi dalje sa životom. Nisam Ani napisala riječi podrške jer ne podržavam taj čin, ali ga niti ne osuđujem. Želim joj da nađe snagu i oprost. Ako ne traži oprost od Boga jer nije vjernica (gle čuda i to postoji i za razumit je), a onda nek se sama sa sobom pomiri i nastavi dalje sa životom. Bog je bezgranična ljubav i svojoj djeci će oprostiti sve za što se pokaju, isto kao što bi ti oprostila svom djetetu. Nikad ne znaš što ti nosi sutra, možda tvoji potomci naprave istu stvar, što ćeš onda? Odreći ih se i sijati mržnju kad god ih vidiš?.
    Samo mir, vjera i ljubav, drugo je suvišno. Idemo hrabro dalje 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

rosie0111
    23. Prosinac 2022. 08:00

Hannica0 Joj ne spominji mi kandidu, otkad sam trudna horor film. Meni pomaže da ne jedem šećer, pijem limunadu i mislim da mi kefir pomaže. Znači užas, trudnica koja ne smije slatko 😔. 
    ena1 sve je to okej. Idući pregled ti vjerojatno bude rekla termin od zadnje menge i to ae računa tako. Ovo što računaju pp veličini glave i bedrenoj kosti će ae mijenjati kroz trudnoću, ali termin je ionako okvirna stvar. Dobrodošla 🤗
    Anna nadam se da više ne čitaš ovo, ali ako da, budi jaka i neka te blagoslovi dragi Bog i da ti snage. 💙

• ružica
    23. Prosinac 2022. 08:55

Mi ljudi nismo tu da sudimo, i ne dajimo si to za pravo.
    Ženice kako se osjecate? Ja sam 15 tjedana i stalno mokrim. Čitala sam da bi se to sada trebalo smanjiti ali nistaaaa, stalno sam na wc-u, je li Vama tako?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.