Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    21. Prosinac 2022. 19:31

Ana2662

Pozdrav svima..
    Zadnje javljanje u ljetnim bebama, jer bebe nazalost nece biti.. Dobila sam rezultat punkcije placente koja je potvrdila rezultate panorame na trisomiju 21.. Svima vam zelim zdravu i mirnu trudnocu, bez puno briga i da sve prodje kako treba.. ❤️

Neopisivo mi je zao, i samo mogu pretpostaviti kako se vi osjecate ❤️ Zelim ti hrabrost da izguras naredni period, uzmi si vremena koliko ti treba i u nove pobjede sa puno srece i strpljenja ❤️ 
    Mi zene stvarno sto preguramo i psihicki i fizicki ne znam da iko moze i priblizno 🤞🏼

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Pahuljka
    21. Prosinac 2022. 19:37

MareiKate

Ana2662, žao mi je. Drži se!
    Pahuljka, kako si ti? Jesi bolje?

Tu sam tu sam, prijavljujem se i hvala sto pitas 🙋🏼‍♀️ 
    Citam ali me mucnine idalje satrase, red jedenja red povracanja i tako. Energije i volje bez 😵‍💫 Izasla sam iz bolnice prije 3 dana i prvi dan je bio super jer je vjerovatno idalje sve djelovalo, i onda opet haos nastao. U medjuvremenu imali prvi oficijelni pregled sa 7+5, gdje je i muz prisustvovao i sturio se na otkucaje srce 😍 (ja sam ih vec ranije par puta u bolnici cula) veliki smo bili 1,5cm i bit cemo jos veci 🤞🏼🥰 Uglavnom napreduje sve dobro osim mucnina 🤮🤮🤮 Kada se moze ocekivati da popuste jer zelim svoj zivot nazad, ocajnicki 🤦🏼‍♀️ 
    Kako si ti, kako vama ide ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Marttina
    21. Prosinac 2022. 20:17

Ana2662

Pozdrav svima..
    Zadnje javljanje u ljetnim bebama, jer bebe nazalost nece biti.. Dobila sam rezultat punkcije placente koja je potvrdila rezultate panorame na trisomiju 21.. Svima vam zelim zdravu i mirnu trudnocu, bez puno briga i da sve prodje kako treba.. ❤️

Žao mi je 💔 Znam kako ti je, drž se! ❤

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

SAYuRI
    21. Prosinac 2022. 21:51

thinkpurple

Ana2662 zao mi je jako 😔 drzite se!
    Karamela meni ne pomaze nista, tj jedan dan mislim da mi pomazu tipa bademi, drugi dan ih nemogu vidjet, pa stapici pa drugi dan nista i tak u krug…
    2 dana sad nisam imala bas neke mucnine i mislim si ide na bolje i onda me danas popodne satralo opet. A dobro, ak bude jednom dnevno ovako potpisujem odma. 🤭
    Pahuljka drzi se 💪 jesi ti onda dobila tu dijagnozu mucnina?
    Sayuri super! Ja neznam zasto meni moja nije stavila sve odjednom kad ovako i onako kod nje sve obavljam al dobro… ovako cu imati jos jedan "pregled" izmedu pregleda.

Ma to je bolje tako kako je kod tebe, jos jedan pregled izmedju, ovako se covjek stresira dok prodje mjesec dana ali hajd kasnije je lakse, osjetis bebu…. Jeste poceli razmisljati o opremi, kolica itd?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

MareiKate
    22. Prosinac 2022. 09:00

Pahuljka

MareiKate

Ana2662, žao mi je. Drži se!
    Pahuljka, kako si ti? Jesi bolje?

Tu sam tu sam, prijavljujem se i hvala sto pitas 🙋🏼‍♀️
    Citam ali me mucnine idalje satrase, red jedenja red povracanja i tako. Energije i volje bez 😵‍💫 Izasla sam iz bolnice prije 3 dana i prvi dan je bio super jer je vjerovatno idalje sve djelovalo, i onda opet haos nastao. U medjuvremenu imali prvi oficijelni pregled sa 7+5, gdje je i muz prisustvovao i sturio se na otkucaje srce 😍 (ja sam ih vec ranije par puta u bolnici cula) veliki smo bili 1,5cm i bit cemo jos veci 🤞🏼🥰 Uglavnom napreduje sve dobro osim mucnina 🤮🤮🤮 Kada se moze ocekivati da popuste jer zelim svoj zivot nazad, ocajnicki 🤦🏼‍♀️
    Kako si ti, kako vama ide ?

Ajoj, izdrži, nema druge. Meni je tako bilo u prvoj trudnoći pa znam kako ti je. Mislim da iz spavace sobe nisam danima izlazila osim na WC, muž mi je donosio hranu u krevet koju sam ja uglavnom provracala, vodu nisam mogla piti, ništa. Sjećam se da mi je prolazila jedino juha od rajčice povremeno.
    Trenutno sam na cjelodnevnim mučninama, bez povraćanja i čak nisu toliko jake mučnine kao u prve dvije trudnoće pa mi sve čudno, ali i drago jer ne znam kako bi psihički izdržala to sve uz dvoje male djece i sve obaveze.

Vesca
    22. Prosinac 2022. 13:28

Miracle Drago mi je da ti je pregled dobro prošao  ja sam prošli tjedan isto sve vidjela pa mi tek sad dolazi u glavu da sam napokon trudna.... jer nakon 3 godine muke nekako mi sve nerealno, ko da se drugom događa... Al sad kad se već vidi trbušćić svaki dan sam sretnija  jedino još srce nisam čula, a to sam ba htjela i pitala doktoricu, ona kaže da ne voli dok je tako rana trudnoća puštati jer kao malo više zrači (grije?) i misli da nema potrebe....
    Većinu opreme ću dobiti od sestre koja sada ima bojsa od godinu dana tako da je sve u super stanju i kvalitetno. Pogotovo je mali VOLIO babybjorn tako da ti je super ideja!
    Jedino robicu moramo kupovati jer sve curice oko mene su jesensko/zimske bebe što mojoj ljetnoj sigurno neće odgovarati. Al to mi i je najslađe, ta robica za curice je nešto divno 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Pahuljka
    22. Prosinac 2022. 14:20

Da, moja dijagnoza je ako nekog zanima Hyperemesis gravidarium, pa ako neko ima volju guglat i kad pomisli da ne moze gore, o daaa moze moze itekako. Negdje se navodi 2% a negdje kod 5% trudnica da se javlja u tako teskom obliku. Ja bas i nisam vjerovala da je to ovako, zapravo nisam ni sanjala da te do suza i bolnice dovede ta nemoc i muka. Ali evo sta je tu je borimo se, sve smo u istom sosu manje vise. 
    Sto se tice opreme ne trazimo jos, i ne guglam za sad, opsesija u nastanju tek 😂 
    Ali evo jos jedno pitanje za nas s prvim bebama ; sta zapravo NE KUPOVATI, sta je promasena kupovina a recimo navikano da treba ? Sta vi recimo necete kupovati drugoj/trecoj bebi u odnosu na prvu ? 
    Jer kad se udje u neki baby shop imam osjecaj da mi sve treba sto stoji tu flasice, cetkice, kadice, kozmetika, robica, ma sveeee bih 😍

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Vesca
    22. Prosinac 2022. 15:05

Poznanica mi je imala takvu dijagnozu u obje trudnoće (nažalost). Sjećam se da je i prilog bio o njoj na televiziji o tome, a koliko se sjećam ima i udruga za pomoć trudnicama s takvim izraženim mučninama. Možda da malo istražiš pa vidiš, tuđa iskustva znaju bit jako korisna.... drži se 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Megii
    22. Prosinac 2022. 16:53

Pozdrav cure,ako je neka proživjela isto ili slično da podjeli samnom.... Danas sam osjetila jaku bol vrlo nisko rekla bih više u rodnici nego maternici bol je bila kao ubodi onom velikom iglom nekih 3, 4 minuta nakon tog sam ja sjela i prestalo je. Međutim sad kad sam išla na wc pojavila se ponovno ta bol samo u jačim intervalima i konstantno do te mjere da sam de jedva popiškila. Zvala sam doktora on mi kaže ako nekrvarim sve je uredu i da su sve te promjene normalne. Međutim ovo je moja prva trudnoća nakon prethodne  izgubljene  u s tim da sam ajmo reći vrlo mlada i nisam toliko informirana a i nemam baš nekog svog za pitati

• Malaplava123
    22. Prosinac 2022. 17:09

Ana2662

Pozdrav svima..

I ti ćeš sad pobaciti tu bebu samo zato jer ima down? Takvima kao ti treba zabraniti da imaju djecu. Fuj. Nadam se da će ti se savjest probuditi kad tad. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.