Pozdrav cure, ja sam konacno dobila svoj prvi ➕️ Ali sad krece panika..Sve cesce imam grceve, isti osjecaj kao menstrualni, najvise nocu kad legnem, ne bih ih nazvala ni neizdrzivim ali nisu ni blagi..Imam jednu vrstu autoimune bolesti koju drzim pod kontrolom sa bioloskom terapijom. Prvi pregled imam tek za 12 dana. Svakih pola sata trcim na wc da provjerim da nije krv. Da li se i vi imale tako kroz dan i noc te jace grceve?
Da, meni je tako do mozda osmog-devetog tjedna bilo, plus probadanja u jajnicima, jednom prilikom cak i blago krvarenje al na kraju je sve ispalo ok
Sad je to sve manje vise proslo, al imam novu boljku: trne mi lijevo bedro dok stojim ili dok lezim na ledima. Navodno je i to normalno al jako iritantno
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Meni bolovi prisutni odmah nakon transfera, i dalje, a u 12tt sam. Uvijek me isto boli sa desne strane, ili boli ili probada. Dok nije neka nova bol valjda je ok.
Ima tko baby watcher? Ja još nisam uspjela naći otkucaje ali valjda je rano.
I javila mi se nesanica, kad se probudim za wc više nema šanse zaspati
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Meni bolovi prisutni odmah nakon transfera, i dalje, a u 12tt sam. Uvijek me isto boli sa desne strane, ili boli ili probada. Dok nije neka nova bol valjda je ok.
Ima tko baby watcher? Ja još nisam uspjela naći otkucaje ali valjda je rano.
I javila mi se nesanica, kad se probudim za wc više nema šanse zaspati
I mene nesanica ubija, tek ujutro kad dragi ode na posao uspijen dva sata u komadu odspavati :/ a baby watcher cekam da mi stigne pa javim, al ja sam 14+5 a piše da je od 14og tjedna upotreba
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png
Lemon, u kojem su tjednu? Ja imam baby watcher. Prvi put sam otkucaje tražila više od pola sata. Sada znam gdje je pa odmah nađem.
.
Ana, hrabro dalje. ❤️
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Pozdrav svima..
Zadnje javljanje u ljetnim bebama, jer bebe nazalost nece biti.. Dobila sam rezultat punkcije placente koja je potvrdila rezultate panorame na trisomiju 21.. Svima vam zelim zdravu i mirnu trudnocu, bez puno briga i da sve prodje kako treba.. ❤️
Žao mi je stvarno 😔
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pozdrav svima..
Zadnje javljanje u ljetnim bebama, jer bebe nazalost nece biti.. Dobila sam rezultat punkcije placente koja je potvrdila rezultate panorame na trisomiju 21.. Svima vam zelim zdravu i mirnu trudnocu, bez puno briga i da sve prodje kako treba.. ❤️
Držite se 💔
Evo mene s prvog pregleda 6+2.
Bila sam naručena na 7+1 ali nešto mi nije dalo mira. Morala sam prije blagdana vidjeti jel sve ok.
Prvenstveno sam išla zbog užasnih bolova u desnom jajniku. Mislila sam da će mi oči izaći iz glave kako je to probadalo.
Na kraju je sve dobro. Sve je u maternici (to je bio za sad najveći strah) i kako doktor kaže vidi se cirkulacija i kucanje tog početnog primitivnog srca.
I imate možda kakav tips and tricks za ove cijelodnevne mučnine? 😐🥲😜😜
Anna2662 želim ti svu snagu ovog svijeta. ❤️
Ana2662 bas mi je zao, nadam se da ce nastavak koji slijedi proci bez vecih komplikacija🤞🤞
Karamela super za dobar pregled, a za mucnine sam otkrila revolucionarnu stvar- Kefir! Sredi me za cas… onaj crveni Milkos…
Kod mene sve isto, mucnine polagano popustaju, ali osjecam pocinju lagano pantalone i jeans zatezati, vrijeme da se pogleda trudnicka roba…meni treca trudnoca pa brze i prije raste stomak nego kome je prva..pregledi su se izmiksali skroz i na kraju sam dobila da na isti dan , 03.01 radim mini anomaly i prenetalni 😁
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Pozdrav svima..
Žao mi je ... 💔😔Sretno dalje 🙏🤞
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji