Arija urinokulturu i papu mi je radila odmah+krvnu sliku, hornone štitnjače, krvnu grupu.
Da, to sve je i meni radilo ali s tim da nalazi pape nisu jos dosli, papa rađena 31.10., prvo sam mislila da je mozda sve ok pa nisu nista mi govorili ali nekidan pitala sestru u ambulanti jel su gotovi i ona kaze nisu jos, da zna to potrajati do tri miseca 🤷🏼♀️ a briseve nisu uopce, prosli put pitam doktoricu i ona kaze da je to nepotrebno, pitam ja pa ureaplasma i slicno, a ona kaze da ne radi ona nikome briseve jer da to ne moze nista naskoditi trudnoci, a svugdje citam da su bas te bakterije najgore i izazivaju prijevremene porode i pucanje vodenjaka, tako da eto, ocito cu morati privatno :/
Meni je papa bila uredna ali pokazivao je nalaz blagu upalu i onda mi je briseve napravila i ustanovila se Nazalost ureaplasma i sad sam na antibiotiku i zivim u strahu svaki dan …😑
A ako pitate moju ginekologinju po njoj ureaplasma ne utjece ne nista, meni je rekla da bi je imala svaka druga zena da napravi svima briseve i da se s njom normalno vodi trudnoca i rodi bez problema :/
Arija moj gin je isto tog misljenja. Nisam imala, ali jednom prilikom sam bila kod njega dok je vodio razgovor s pacijenticom preko tel i isto joj je objasnjavao da je to preveliki bauk, da ne steti to toliko za trudnocu koliko se prica. Svak vodi svoju politiku i da ides kod 5 gina, svaki ce imati neki svoj stav i misljenje.
Ja sam u proljetnim bebama i jedna cura je opisala svoje iskustvo gubitka prosle bebe u 18.tjednu...i kaze da je uzrok bila bas ureaplazma koju joj ginekolog nije dao lijeciti, tako da... ja kad sam svom rekla da sam prije 3 godine bila pozitivna na ureaplazmu odmaaah mi je uzeo bris, srecom sve je ok i danas je nemam jer sam je tad lijecila
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Svakako dobro da pijes antibiotik, onda je ok i ne brini....njoj je njen ignorirao skroz i nije nista pila... ugl cure eto po uzoru na iskustvo te cure koja je imala grozno iskustvo i nije lijecila.... uzmite briseve i pijte antibiotik ako imate ureaplazmu, pustite vi sta oni kazu..ne kazem ja, mozda 1 od 100 nesto bude, ali bolje puhat i na hladno i to lijecit nego ignorirat kao sto neki rade..meni moj nije htio uzet briseve, ja inzistirala da budem mirna
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Baš mi je drago na svim dobrim pregledima, taman ha mirnije blagdane 🤗 Uopće nemam osjećaj da će sad za par dana Božić jer od kad sam doma nemam više osjećaj ni koji je dan ni tjedan 😆
Ja sam radila briseve u rujnu, a papa test u listopadu i bilo je sve ok pa valjda neko vrijeme sad ne moram ponavljati.
Cure meni danas kad sam s ustala krenulo kao neko žiganje u lijevom jajniku. Nije stalno, već povremeno kad se ustanem, nekoliko puta sam to osjetila. Dok ležim nisam primijetila. Do sad mi nije bilo pa ne znam jel to normalno?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Svakako dobro da pijes antibiotik, onda je ok i ne brini….njoj je njen ignorirao skroz i nije nista pila… ugl cure eto po uzoru na iskustvo te cure koja je imala grozno iskustvo i nije lijecila…. uzmite briseve i pijte antibiotik ako imate ureaplazmu, pustite vi sta oni kazu..ne kazem ja, mozda 1 od 100 nesto bude, ali bolje puhat i na hladno i to lijecit nego ignorirat kao sto neki rade..meni moj nije htio uzet briseve, ja inzistirala da budem mirna
Pa da...bitno je da pijem antibiotik ...razmisljat pozitivno i to je to !
Baš mi je drago na svim dobrim pregledima, taman ha mirnije blagdane 🤗 Uopće nemam osjećaj da će sad za par dana Božić jer od kad sam doma nemam više osjećaj ni koji je dan ni tjedan 😆
Ja sam radila briseve u rujnu, a papa test u listopadu i bilo je sve ok pa valjda neko vrijeme sad ne moram ponavljati.
Cure meni danas kad sam s ustala krenulo kao neko žiganje u lijevom jajniku. Nije stalno, već povremeno kad se ustanem, nekoliko puta sam to osjetila. Dok ležim nisam primijetila. Do sad mi nije bilo pa ne znam jel to normalno?
Je, i mene je zigalo posvuda u tim tjednima.. dok nije jaka bol nemas brige :)
Da, nije ništa jako. Onako kao da me netko s nožem na sekundu probode pa za sat vremena ponovo. Nelagodno je jedino jer ne očekuješ. 🤷
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Da, nije ništa jako. Onako kao da me netko s nožem na sekundu probode pa za sat vremena ponovo. Nelagodno je jedino jer ne očekuješ. 🤷
Ma normalno ti je to, izdrzi koji tjedan pa nece bit boli nikakve :) samo pritisak hahah
Da li se ikome dogodilo da nocu dok se okrece u krevetu pojavi pritisak i maternica kao da se izbocila na par minuta i pritisak sa svih strana :/ tipa kad bi se isla kao u most osloniti na noge da se okrenem kao da ce maternica pukniti, nzn kako drukčije opisati, jutros sve bez bolova ali tih pola sata nocas uzas :/
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;31/st/20230611/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/2d61/preg.png
Da li se ikome dogodilo da nocu dok se okrece u krevetu pojavi pritisak i maternica kao da se izbocila na par minuta i pritisak sa svih strana :/ tipa kad bi se isla kao u most osloniti na noge da se okrenem kao da ce maternica pukniti, nzn kako drukčije opisati, jutros sve bez bolova ali tih pola sata nocas uzas :/
Po ovome mislim da je to braxton hick.. nista strasno i nenormalno
Pozdrav cure, ja sam konacno dobila svoj prvi ➕️ Ali sad krece panika..Sve cesce imam grceve, isti osjecaj kao menstrualni, najvise nocu kad legnem, ne bih ih nazvala ni neizdrzivim ali nisu ni blagi..Imam jednu vrstu autoimune bolesti koju drzim pod kontrolom sa bioloskom terapijom. Prvi pregled imam tek za 12 dana. Svakih pola sata trcim na wc da provjerim da nije krv. Da li se i vi imale tako kroz dan i noc te jace grceve?
Sortiraj odgovore
Najstariji