Malaplava13 prijavila sam vas adminu, ne mogu vjerovati da se netko nalazi pozvan u necijim najtezim trenucima ovakve odvratne komentare pisati. Sramite se
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Malaplava13 prijavila sam vas adminu, ne mogu vjerovati da se netko nalazi pozvan u necijim najtezim trenucima ovakve odvratne komentare pisati. Sramite se
Čitam i nevjerujem šta si ova gospodična umišlja i daje za pravo?!
Lemon, u kojem su tjednu? Ja imam baby watcher. Prvi put sam otkucaje tražila više od pola sata. Sada znam gdje je pa odmah nađem.
.
Ana, hrabro dalje. ❤️
Ja sam sutra točno 12tt. Mislim da sam u prošloj trudnoći nasla oko 15,16tt jer mi nije ranije stigao. Samo da nađem gdje kuca pa će biti lakše 😀
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ana2662 drži se, znam teško je i trajat će da bude podnošljivo, ali proces mora proći i bit ćeš dobro, vjeruj sebi i svome tijelu da možeš podnijeti sve što treba
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Miracle2023
Hvala ti puno na odvojeno vremenu i opseznom postu ❤️
Vi ste poprilicno iskusnije, pa se moze finih savjeta pokupiti, iako vjerujem da cu omanuti u necemu ali Boze moj hajde, sta sve mi odrasli imamo pa ne koristimo, samo eto ne bih sad sve pokupovala sto vidim i sto mi je slatko 😂 Neko se kune u next to me krevetic na kojem se spusti dio koji je uz krevet (da se ne bi ustajala) ali meni je to preruzno, ok mozda je praktican ali zar nisu mogli obicni krevetac napravit da se moze to spustiti. Evo sad vec vidim da cu se lomiti izmedju prakticnih i lijepih stvari 😂 Ali valjda prvo dijete pa da se da oduska 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Nek' se ona srami pobaciti dijete samo zato jer ima down. Je li dijete krivo? To nije majka nego monstrum. Kao i ona Čavajda.
Čitam i nevjerujem šta si ova gospodična umišlja i daje za pravo?!
A i vi koje ju podržavate ste iste kao ona. Znači dijete ima down pa nije više poželjno? Pa ćemo pobaciti? Takvima Bog ne bi smio ni dati da ima djecu uopće. Krasne ste "majke". "Roditi ću samo ako je dijete zdravo". Fuj. Sramite se. Bog će vam suditi, ja neću. Ali morala sam to napisati. Ne mogu vjerovati kakvih žena ima.
Kaj bi trebali aplaudirati s balkona jer dotična ubija svoje dijete samo zato jer ima down? Naravno da nije lijepo to saznati, ne daj Bože nikome, ali ne dati djetetu pravo na život, i igrati se Boga, i taj nevini život ubiti zbog sindroma, je za svaku osudu.
A trebali bi ju žaliti?! Jaaadna. Što je s tim djetetom? Misli li itko od vas majki na to dijete? Ne kužim da postoje ljudi koji mogu nakon tog čedomorstva mirno spavati? I nemojte mi prodavati onu "to nije dijete nego fetus". Čim mu srce kuca, i vidite na uzv male ručice i nogice, to je malo nevino dijete. Zamislite da vi sad pobacite ne daj Bože, bi li rekle izgubile smo fetus ili bebu? A još od svega me najviše šokira to što ju svi podržavaju, čak i one koje su prošle svašta da ostanu trudne. Zar toliko malo vrijedi život nerođenog djeteta? Zapitajte se malo buduće majke. Jeste li zaslužile biti majke ako bi i vi svoje dijete mogle ubiti. Nadam se da u vama ima malo ljudskosti i savjesti. Hvala i doviđenja.
Draga Ana2662, jako mi je žao što to prolazis, znam da ti nije lako, nemoj da te diraju određeni komentari ako ovo čitaš. Znaj da je tvoja odluka tvoja odluka i nitko nema pravo petljati se u to. Želim ti puno sreće u životu, isplaci se, tuguj, ostat će to uvijek dio tebe, al cekaju te dobre stvari u budućnosti ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kaj bi trebali aplaudirati s balkona jer dotična ubija svoje dijete samo zato jer ima down? Naravno da nije lijepo to saznati, ne daj Bože nikome, ali ne dati djetetu pravo na život, i igrati se Boga, i taj nevini život ubiti zbog sindroma, je za svaku osudu.
A trebali bi ju žaliti?! Jaaadna. Što je s tim djetetom? Misli li itko od vas majki na to dijete? Ne kužim da postoje ljudi koji mogu nakon tog čedomorstva mirno spavati? I nemojte mi prodavati onu "to nije dijete nego fetus". Čim mu srce kuca, i vidite na uzv male ručice i nogice, to je malo nevino dijete. Zamislite da vi sad pobacite ne daj Bože, bi li rekle izgubile smo fetus ili bebu? A još od svega me najviše šokira to što ju svi podržavaju, čak i one koje su prošle svašta da ostanu trudne. Zar toliko malo vrijedi život nerođenog djeteta? Zapitajte se malo buduće majke. Jeste li zaslužile biti majke ako bi i vi svoje dijete mogle ubiti. Nadam se da u vama ima malo ljudskosti i savjesti. Hvala i doviđenja.
Ajde mala plava ti kroji svoj život i ne kometiraj tuđe.
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji