Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maltezer
    03. Prosinac 2022. 10:23

Pozdrav cure,
    Ja sam 14.tjedan.
    Bila sam na pregledu prije 4 dana i sve je bilo ok.
    Ali, zadnja dva, tri dana mi se čini da mi se trbuh smanjio.. sad me to muci 🙈
    Ima ki netko slične muke?

Lady8
    03. Prosinac 2022. 11:44

maltezer

Pozdrav cure,
    Ja sam 14.tjedan.
    Bila sam na pregledu prije 4 dana i sve je bilo ok.
    Ali, zadnja dva, tri dana mi se čini da mi se trbuh smanjio.. sad me to muci 🙈
    Ima ki netko slične muke?

I meni se smanjio kako nisam vise napuhana

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• limeta96
    03. Prosinac 2022. 13:14

Cure, zene, vi kojima nije prva trudnoca :) kada se najranije vec moze ultrazvucno saznati spol bebe? :)

28.09.'22 🤰🏽
    termin 28.06.2023.

milica94
    03. Prosinac 2022. 14:08

Zdravo svima. Da vas pozdravim, i čestitam na trudnoci. Evo i ja da se pridružim ovoj divnoj temi. Posle prosle biohemiske trudnoće, konačno lijepe vijesti i kod mene.  Isla sam na ultrazvuk, jako rano, sa 5t1d i vidjela se gestacijska vrecica, bez ploda, jer je jos jako rano, danas smo vec 6;2 i na kontrolu idemo sledeci petak, u nadi da cemo vidjeti i plod i otkucaje 💞. Za sada sve ok protice, na utrogestanu sam, zbog problema sa stitnom, koja je malo poljuljana, ali sredicemo mi to. Termin, po nalazu, i kalendaru 27.07. Divno je vidjeti ovoliko trudnica na jednom mjestu! 😊

rosie0111
    03. Prosinac 2022. 15:12

limeta beba tek sa oko 11 tjedana ima nešto što se zove spolna kvržica, dobar doktor sa dobrim uzv može vidjeti spol prema usmjerenju kvržice, ali to ne bude 100% točno.
    milica dobrodošla

Pahuljka
    03. Prosinac 2022. 21:50

Drage trudnice naumpade mi jedna tema kad vec neko spomenu spol bebe pa ako ko ima volju nek podijeli i svoje misljenje. Babska vjerovanja od spolu djeteta. Ako je deckic veca muka u prvom trimestru, vise povracanja i jaca mucnina ?? Aki je curka navodno oduzima mami ljepotu pa mama izgleda prilicno iscrpljeno svih 9 mjeseci ?? Koliko zapravo ima istine u tome na osnovu vasih iskustava ? Nije da vjerujem ali igrom slucajnosti obje prijateljice su do zadnjeg dana prvog trimestra strasne mucnine imale, i rodile su deckice. S druge strane prijateljica a mama jedne djevojcica je cijelu trudnocu preeeeumorna izgledala. Da li je to samo slucajnost ili pak ima neke istine, sta je vase misljenje ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Lady8
    03. Prosinac 2022. 23:13

Stigla nam je Panorama :)
    Sve je low risk ♥️
    Dolazi nam curica 🌷

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Barbi30
    04. Prosinac 2022. 00:44

Lady8

Sve je low risk ♥️
    Dolazi nam curica 🌷

Čestitam 🤗👶❤️

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Lorkaa
    04. Prosinac 2022. 01:02

Lady8

Sve je low risk ♥️
    Dolazi nam curica 🌷

cestitaaam! 😍

🤰27 ⚽️ 29

• limeta96
    04. Prosinac 2022. 07:46

Lady8 cestitam!!!🥰

28.09.'22 🤰🏽
    termin 28.06.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.