IvanaH4 mene išijas drži već danima. Ima li nešto što pomaže? Znači boli me živac u desnom guzu (ispričavam se, ali tako je) i pokušavala sam neka istezanja, ali kao da istegnem sve osim tog bolnog dijela.... Nikad prije išijas nisam imala i ne znam se ponašati, imali netko iskustva?
Lady8 čestitam na curki
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
IvanaH4 mene išijas drži već danima. Ima li nešto što pomaže? Znači boli me živac u desnom guzu (ispričavam se, ali tako je) i pokušavala sam neka istezanja, ali kao da istegnem sve osim tog bolnog dijela…. Nikad prije išijas nisam imala i ne znam se ponašati, imali netko iskustva?
Lady8 čestitam na curki
Prvo cestitam svima na lijepim vijestima!!!
Ovo i mene muci. Desni donji dio kraljeznice i ide u guz, i apsolutno nista mi ne pomaze. Sutra idem na pregled pa cu pitat ginekologa ima li nesto sto moze pomoci, cula sam da moze pomoci akupunktura, ali se treba paziti na odredene tocke pikanja, svakako javim sto kaze!
Prvo cestitam svima na lijepim vijestima!!!
Ovo i mene muci. Desni donji dio kraljeznice i ide u guz, i apsolutno nista mi ne pomaze. Sutra idem na pregled pa cu pitat ginekologa ima li nesto sto moze pomoci, cula sam da moze pomoci akupunktura, ali se treba paziti na odredene tocke pikanja, svakako javim sto kaze!
S veseljem očekujem mišljenje doktora
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Cestitam svim mamicama na dobrim pregledima !!!
Da,sto se tice kicme mene od jucer bas boli al ja i inace imam dijagnozu ...spondilolistezu ..tak da zbog nje nisam smjela na prvom porodu dobit epiduralnu 🙈🙈
Ali ovi bolovi kaj sad imam su vise jer sve siri,bar mislim ...
No ugl..mi smo jucer bili na obiteljskom rucku i sestri od mog dragog nesto nije bilo dobro da bi navecer javila da je zakurila na 39 i da je pozitivna na koronu .Pa me malo sad hvataju paranoje posto imam malog doma,trudna sam jel a i sutra mi je pregled ..Mozda ste vec pisale al eto zaboravih .Dali je imala koja koronu u trudnoci i kak je bilo?Da napomenem nisam cijepljena!I dali se moze uopce obaviti cijepljenje u trudnoci???
Cestitam svim mamicama na dobrim pregledima !!!
Da,sto se tice kicme mene od jucer bas boli al ja i inace imam dijagnozu …spondilolistezu ..tak da zbog nje nisam smjela na prvom porodu dobit epiduralnu 🙈🙈
Ali ovi bolovi kaj sad imam su vise jer sve siri,bar mislim …
No ugl..mi smo jucer bili na obiteljskom rucku i sestri od mog dragog nesto nije bilo dobro da bi navecer javila da je zakurila na 39 i da je pozitivna na koronu .Pa me malo sad hvataju paranoje posto imam malog doma,trudna sam jel a i sutra mi je pregled ..Mozda ste vec pisale al eto zaboravih .Dali je imala koja koronu u trudnoci i kak je bilo?Da napomenem nisam cijepljena!I dali se moze uopce obaviti cijepljenje u trudnoci???
Ja sam nedavno bila bolesna i iskreno jedino mi je pomoglo da tri dana prelezim uz caj i puno tekucine. Sto se tice cijepljenja, ako se nisi do sad cijepila mislim da nema potrebe ni sad. Nisam antivakser hahah, naprotiv, podrzavam tko zeli, al ja evo nit cijepljena nit prebolila mislim da su curke pisale da su imale koronu i da je sve okej proslo..
Elly94 nekako mi zvoni da nisu trudnice cijepili. Imam isto mišljenje kao AM13 - tko želi nek se slobodno cijepi, ali ja u trudnoći ne bih... Odmah čaj i vitamini, bit će sve OK
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Ljudi meni je pregled sutra. Nemrem razmišljati od nestrpljivosti. Inace vezano za bolove i dalje ih imam u leđima i onako kao mensturalne, kako se sve rasteže. Danas mi se tako neda jesti ništa, jedva sam mandarinu pojela i sendvic. U prošloj trudnoći sam imala problem sa mesom. :-)
Elly ja sam imala sa 5 tj. Prvi dan sam jako kurila, onda je sve proslo. 7 dana sam bas lezala i pila puuuno tekucine.
Sve je ok proslo.
Mozda se nisi ni zarazila.
Sretno svima na pregledima 🌷
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Curke jel vam se vidi vec trbuscic?
Vidi se. Inače imam baš ravan trbuh, sada izgledam kao kad puno pojedem. Inače imam problem s napuhivanjem trbuha ako pojedem nešto što mi ne paše i točno tako izgleda meni to slatko, veseli me kad ga vidim
Može biti i da je do utrogestana heheheh
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji