Cure do kad su vam trajali grcevi, probadanja i zatezanja? Ja se ne sjecam da me to toliko mucilo u prvoj trudnoci. Sad doslovno mogu napravit 1 stvar i to ne u komadu nego pomalo i onda moram lec pol sata da dodem k sebi. A uz to me muci i niski tlak. Bas sam ko osamucena.
Ja sam u 10. tjednu i i dalje ih imam.. pogotovo nakon cijelog dana na poslu ili ako se umaram malo vise
Drage trudnice naumpade mi jedna tema kad vec neko spomenu spol bebe pa ako ko ima volju nek podijeli i svoje misljenje. Babska vjerovanja od spolu djeteta. Ako je deckic veca muka u prvom trimestru, vise povracanja i jaca mucnina ?? Aki je curka navodno oduzima mami ljepotu pa mama izgleda prilicno iscrpljeno svih 9 mjeseci ?? Koliko zapravo ima istine u tome na osnovu vasih iskustava ? Nije da vjerujem ali igrom slucajnosti obje prijateljice su do zadnjeg dana prvog trimestra strasne mucnine imale, i rodile su deckice. S druge strane prijateljica a mama jedne djevojcica je cijelu trudnocu preeeeumorna izgledala. Da li je to samo slucajnost ili pak ima neke istine, sta je vase misljenje ?
0 mucnina a cekamo deckica ;)
Hvala 💓
Marttina rezultate smo cekali 9 dana.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Cure do kad su vam trajali grcevi, probadanja i zatezanja? Ja se ne sjecam da me to toliko mucilo u prvoj trudnoci. Sad doslovno mogu napravit 1 stvar i to ne u komadu nego pomalo i onda moram lec pol sata da dodem k sebi. A uz to me muci i niski tlak. Bas sam ko osamucena.
Pridružujem se boljkama niskog tlaka. Na trenutke mislim da sam pijana 🙈
Kad se malo preforsiram bole me leda kao kad trebam dobiti, koma mi je to. Vise me ne probada, tu i tamo osjetim onako tezinu samo
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Kada ste vi najranije obavijestile svoje poslodavce o trudnoci ? I ima li neka mama a da je u Njemackoj ?
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Kada ste vi najranije obavijestile svoje poslodavce o trudnoci ? I ima li neka mama a da je u Njemackoj ?
Ja sam u prvoj trudnoći odmah nakon pregleda, i odmah sam na komplikacije išla jer sam radila opasan i naporan posao. I dobro da jesam, jer sam prokrvarila u 9tt naravno zbog hematoma. Sad sam nezaposlena😔
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
Hvala 💓
Marttinarezultate smo cekali 9 dana.
Ajme poludit ću. Ja bila u četvrtak, već san na rubu.. Da nije prošli put bilo loše nebo se toliko nervirala. A ovo sad.. Uhh.. 😅
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Hvala 💓
Marttinarezultate smo cekali 9 dana.
Ajme poludit ću. Ja bila u četvrtak, već san na rubu.. Da nije prošli put bilo loše nebo se toliko nervirala. A ovo sad.. Uhh.. 😅
Vjerujem ti, a pogotovo ako si ga vec jednom cekala :(
Ja sam mislila da ce kasnije, barem 10 dana…pa smo se iznenadili. Drzim fige da ti dode sto prije!
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Lady8 čestitam 🎉😊
Ja imam takvu mucninu od jucer, ne znam di bi sa sobom 😅
Sutra imamo prvi UZV 🍀
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Pahuljka u prvoj trudnoci nakon 12 tjedna i isla sam na komplikacije jer sam radila s opasnim tvarima. A nakon porodiljnog me docekao otkaz tak da od onda sam doma, nisam uspjela naci nista novo… 🙄
LadyE tak i mene isto zna u ledima bolit ko kad trebam dobit. Plus naprijed zatezanje i probadanje. A valjda je normalno onda…
Cvit sretno! Javi se sutra!
Ja se sad probudila s mucninom 😵💫 bas mi se ili spava il mi je muka. Sve mi zao djeteta jer ju samo otkantavam, nemam snage uopce. 😮💨
Ma ne sekiraj se, neka netko sad malo potegne za tebe i uskoro ces doci do energije 🙃
Meni dns opet mucno, ne jako al eto mislila sam da je gotovo kad ono nije
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji