Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lola2307
    04. Prosinac 2022. 12:52

thinkpurple

Cure do kad su vam trajali grcevi, probadanja i zatezanja? Ja se ne sjecam da me to toliko mucilo u prvoj trudnoci. Sad doslovno mogu napravit 1 stvar i to ne u komadu nego pomalo i onda moram lec pol sata da dodem k sebi. A uz to me muci i niski tlak. Bas sam ko osamucena.

Ja sam u 10. tjednu i i dalje ih imam.. pogotovo nakon cijelog dana na poslu ili ako se umaram malo vise

• Casperka
    04. Prosinac 2022. 13:17

Pahuljka

Drage trudnice naumpade mi jedna tema kad vec neko spomenu spol bebe pa ako ko ima volju nek podijeli i svoje misljenje. Babska vjerovanja od spolu djeteta. Ako je deckic veca muka u prvom trimestru, vise povracanja i jaca mucnina ?? Aki je curka navodno oduzima mami ljepotu pa mama izgleda prilicno iscrpljeno svih 9 mjeseci ?? Koliko zapravo ima istine u tome na osnovu vasih iskustava ? Nije da vjerujem ali igrom slucajnosti obje prijateljice su do zadnjeg dana prvog trimestra strasne mucnine imale, i rodile su deckice. S druge strane prijateljica a mama jedne djevojcica je cijelu trudnocu preeeeumorna izgledala. Da li je to samo slucajnost ili pak ima neke istine, sta je vase misljenje ?

0 mucnina a cekamo deckica ;)

Lady8
    04. Prosinac 2022. 13:40

Hvala 💓
    Marttina rezultate smo cekali 9 dana.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Lady8
    04. Prosinac 2022. 14:09

thinkpurple

Cure do kad su vam trajali grcevi, probadanja i zatezanja? Ja se ne sjecam da me to toliko mucilo u prvoj trudnoci. Sad doslovno mogu napravit 1 stvar i to ne u komadu nego pomalo i onda moram lec pol sata da dodem k sebi. A uz to me muci i niski tlak. Bas sam ko osamucena.

Pridružujem se boljkama niskog tlaka. Na trenutke mislim da sam pijana 🙈
    Kad se malo preforsiram bole me leda kao kad trebam dobiti, koma mi je to. Vise me ne probada, tu i tamo osjetim onako tezinu samo

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Pahuljka
    04. Prosinac 2022. 14:09

Kada ste vi najranije obavijestile svoje poslodavce o trudnoci ? I ima li neka mama a da je u Njemackoj ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Landy
    04. Prosinac 2022. 14:36

Pahuljka

Kada ste vi najranije obavijestile svoje poslodavce o trudnoci ? I ima li neka mama a da je u Njemackoj ?

Ja sam u prvoj trudnoći odmah nakon pregleda, i odmah sam na komplikacije išla jer sam radila opasan i naporan posao.  I dobro da jesam, jer sam prokrvarila u 9tt naravno zbog hematoma. Sad sam nezaposlena😔

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• Marttina
    04. Prosinac 2022. 14:46

Lady8

Hvala 💓
    Marttinarezultate smo cekali 9 dana.

Ajme poludit ću. Ja bila u četvrtak, već san na rubu.. Da nije prošli put bilo loše nebo se toliko nervirala. A ovo sad.. Uhh.. 😅

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

Lady8
    04. Prosinac 2022. 14:54

Marttina

Lady8

Hvala 💓
    Marttinarezultate smo cekali 9 dana.

Ajme poludit ću. Ja bila u četvrtak, već san na rubu.. Da nije prošli put bilo loše nebo se toliko nervirala. A ovo sad.. Uhh.. 😅

Vjerujem ti, a pogotovo ako si ga vec jednom cekala :(
    Ja sam mislila da ce kasnije, barem 10 dana…pa smo se iznenadili. Drzim fige da ti dode sto prije!

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Cvit
    04. Prosinac 2022. 15:31

Lady8 čestitam 🎉😊
    Ja imam takvu mucninu od jucer, ne znam di bi sa sobom 😅
    Sutra imamo prvi UZV 🍀

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Lady8
    04. Prosinac 2022. 19:11

thinkpurple

Pahuljka u prvoj trudnoci nakon 12 tjedna i isla sam na komplikacije jer sam radila s opasnim tvarima. A nakon porodiljnog me docekao otkaz tak da od onda sam doma, nisam uspjela naci nista novo… 🙄
    LadyE tak i mene isto zna u ledima bolit ko kad trebam dobit. Plus naprijed zatezanje i probadanje. A valjda je normalno onda…
    Cvit sretno! Javi se sutra!
    Ja se sad probudila s mucninom 😵‍💫 bas mi se ili spava il mi je muka. Sve mi zao djeteta jer ju samo otkantavam, nemam snage uopce. 😮‍💨

Ma ne sekiraj se, neka netko sad malo potegne za tebe i uskoro ces doci do energije 🙃
    Meni dns opet mucno, ne jako al eto mislila sam da je gotovo kad ono nije 

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.