Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    05. Prosinac 2022. 13:38

Cao curke, da vam i mi malo mahnemo. Sretno ko ima preglede :)
    Ja sam mislila da imam srece i da su samo blaze mucnine u pitanju. Sve do danas. Tacno 6+1 pocelo je jos i gore. Dezuranje u wc-u od ranog jutra. Let the games begin 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Luna1406
    05. Prosinac 2022. 13:54

AM13

Curke jel vam se vidi vec trbuscic?

Oooo da, vidim da mi ljudi na poslu gledaju u stomak i razmišljaju jesam trudna ili se zbilja dosta udebljala haha

• AM13
    05. Prosinac 2022. 13:56

Ahahah dakle nisam jedina, dobro je :P ja si cijelo vrijeme mislim da umisljam, al ne moguce, fakat je tu.. i meni je to preslatko i pomalo nestvarno :D

Luna1406
    05. Prosinac 2022. 14:01

Elly94

Cestitam svim mamicama na dobrim pregledima !!!
    Da,sto se tice kicme mene od jucer bas boli al ja i inace imam dijagnozu …spondilolistezu ..tak da zbog nje nisam smjela na prvom porodu dobit epiduralnu 🙈🙈
    Ali ovi bolovi kaj sad imam su vise jer sve siri,bar mislim …
    No ugl..mi smo jucer bili na obiteljskom rucku i sestri od mog dragog nesto nije bilo dobro da bi navecer javila da je zakurila na 39 i da je pozitivna na koronu .Pa me malo sad hvataju paranoje posto imam malog doma,trudna sam jel a i sutra mi je pregled ..Mozda ste vec pisale al eto zaboravih .Dali je imala koja koronu u trudnoci i kak je bilo?Da napomenem nisam cijepljena!I dali se moze uopce obaviti cijepljenje u trudnoci???

Ja sam imala koronu prije nekih mjesec dana, trudila sam se temperaturu spuštat tuširanjem, ako baš nikako ne ide onda lekadol. Najgore su mi bile glavobolje, užasne grlobolje i kašalj, jer se ne smiju koristiti nikakvi normalni lijekovi tako da samo čaj i med. Prošlo je, al sam od tog kašljanja počela malo krvarit, dobila male hematome pa je to sve skupa trajalo nekih 2 tjedna, ali hvala bogu prošlo je i sve je oke. Prije toga sam cijepljena i prebolila jednom. 

Luna1406
    05. Prosinac 2022. 14:08

AM13

Ahahah dakle nisam jedina, dobro je :P ja si cijelo vrijeme mislim da umisljam, al ne moguce, fakat je tu.. i meni je to preslatko i pomalo nestvarno :D

Ma samo nek raste 🥰🌈

• AM13
    05. Prosinac 2022. 14:10

Luna1406

AM13

Ma samo nek raste 🥰🌈

Istina! Ja kak sam pred pregled strepim sve vise, ali racunam trbuscic je tu i raste tako da je sigurno sve okej :D

• Marttina
    05. Prosinac 2022. 14:12

AM13

Curke jel vam se vidi vec trbuscic?

Tek sam 13tt tako da još ništa. Ja imam problem od uvijek da se napušem preko dana od hrane, tako da sam po tom uvik trudna. 😂😂

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

Luna1406
    05. Prosinac 2022. 14:12

Jel vam se dogodilo nekad da odjednom osjetite pritisak hmm recimo kao da nešto pritišće mjehur il maternicu, evo ne znam. Bila sam na poslu i bas je postalo neugodno pa sam došla kući i legla. Jel to normalno u trudnoći da se javi takav pritisak od dužeg sjedenja i hodanja, nije mi se to još do sada dogodilo. Nije bolno, ali neugodno i imala uz to malo jači iscjedak nego zadnjih dana. 

jen_dva
    05. Prosinac 2022. 14:38

Luna1406

Jel vam se dogodilo nekad da odjednom osjetite pritisak hmm recimo kao da nešto pritišće mjehur il maternicu, evo ne znam. Bila sam na poslu i bas je postalo neugodno pa sam došla kući i legla. Jel to normalno u trudnoći da se javi takav pritisak od dužeg sjedenja i hodanja, nije mi se to još do sada dogodilo. Nije bolno, ali neugodno i imala uz to malo jači iscjedak nego zadnjih dana.

Evo kod mene ista stvar, cak do te mjere da bas gledam bas ko me tu u blizini moze primit cim prije na pregled, jer mi je po rasporedu tek 15.12. a ne znam ocu izdrzat s brigom do tad

Na raznorazne bolove, u zadnjih par navrata i bolove/pritiske za stati sa svim i leci, sam se navikla, al taj iscjedak me brine pa mi svasta pada na pamet

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

Lady8
    05. Prosinac 2022. 14:39

Luna1406

Dogada mi se to, legnem da se sve opusti.
    Trbuh mi se sad vidi, ali je manji nego prije dva tj, jer nisam vide napuhana 🙈 Isto tako mi de vidio u prvoj trudnoci, mozda je sad malo veci

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.