Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    23. Rujan 2024. 22:30

Ally aaa 😄 mozda as vec i jesmo, mi smo cesto Lidl i ne tako cesto, ali ipak da Leggiero, hint: plavi decko u zelenim kolicima 😆 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Buhaca
    25. Rujan 2024. 08:22

Nadam se da su svi bolesni bolje.
    Thinkpurle hvala za info za vrecu i dalje se mislim i dvoumim.
    Službeno smo prohodali. 

Ally007
    25. Rujan 2024. 10:08

Thinkpurple - evo taman razmišljam o tebi i o tome kako ste. Muž mi je do petka na poslovnom putu, mali kuri i po cijele noći ne spava zbog cijepljenja, a ja sam bolesna. Baš prekrasno. Osjećam se kao da me traktor pregazio. Nadam se da je kod vas bolja situacija.
    Buhaca - čestitam! Nego, jel to znači da sad cijelo vrijeme sam hoda ili? Moj je prohodao prije 7 dana, ali i dalje se ne usudi osim povremeno izmedju muža i mene. Inace traži moju ruku da ga za nju vodim. A točno osjetim da se ni ne oslanja na nju. Valjda nije još dovoljno siguran.
    Bambi - moj je plavi u sivim kolicima 😊

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Buhaca
    25. Rujan 2024. 11:19

Ally007

Thinkpurple - evo taman razmišljam o tebi i o tome kako ste. Muž mi je do petka na poslovnom putu, mali kuri i po cijele noći ne spava zbog cijepljenja, a ja sam bolesna. Baš prekrasno. Osjećam se kao da me traktor pregazio. Nadam se da je kod vas bolja situacija.
    Buhaca - čestitam! Nego, jel to znači da sad cijelo vrijeme sam hoda ili? Moj je prohodao prije 7 dana, ali i dalje se ne usudi osim povremeno izmedju muža i mene. Inace traži moju ruku da ga za nju vodim. A točno osjetim da se ni ne oslanja na nju. Valjda nije još dovoljno siguran.
    Bambi - moj je plavi u sivim kolicima 😊Vr

Brzo ozdravite oboje! 
    Ona je u biti vec dulje samostalno hodala ono 5,6 koraka i guzica. A sad prohoda sama cijelu kuhinju. Malo ju i dalje zanese ali to je to. Za rukice je nismo nikad drzali. Nije ju trazila pa joj nismo ni nudili. Moja su leđa jako zahvalna na tome. Ali kad zeli brzo negdje stici i dalje dopuze jer je brza tako. 

Thinkpurple0
    25. Rujan 2024. 11:38

Mi jos u temp - dan trinaesti 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 idem s malom na kontrolu popodne, starija sutra krv vaditi pa opet kontrola... muz se danas vraca...🙏
    Bake ulete kolko mogu al to je posebna prica... kolko pomognu tolko i odmognu. Jucer su obje bile u isto vrijeme i zasjele one na kavu i klafranje 🤣 
    Ally drzite se! Jesi sigurna da je od cjepljenja, s obzirom da si i ti bolesna... hara stvarno svasta... 
    Buhaca bravo za hodalicu! 
    .
    Koje ste cipele i slape sad uzimali za jesen? Neznam dal da joj uzmem neke tenisice tipa adidas, nike, a onda neke jesenske nepropusne cipele tipa froddo. I imam slape froddo al stalno ih skida pa geldam dal uzet tipa one pelice... fakat nam je hladan pod doma plus sklize se u carapama i onim s cepicima. 

• Buhaca
    25. Rujan 2024. 11:49

Thinkpurple0

Mi jos u temp - dan trinaesti 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 idem s malom na kontrolu popodne, starija sutra krv vaditi pa opet kontrola… muz se danas vraca…🙏
    Bake ulete kolko mogu al to je posebna prica… kolko pomognu tolko i odmognu. Jucer su obje bile u isto vrijeme i zasjele one na kavu i klafranje 🤣
    Ally drzite se! Jesi sigurna da je od cjepljenja, s obzirom da si i ti bolesna… hara stvarno svasta…
    Buhaca bravo za hodalicu!
    .
    Koje ste cipele i slape sad uzimali za jesen? Neznam dal da joj uzmem neke tenisice tipa adidas, nike, a onda neke jesenske nepropusne cipele tipa froddo. I imam slape froddo al stalno ih skida pa geldam dal uzet tipa one pelice… fakat nam je hladan pod doma plus sklize se u carapama i onim s cepicima.

Bome vas je lipo sastavilo 13dana. Nadam se da ce biti bolje uskoro. 
    Bake hahaah! 
    Mi smo uspjesno uzeli u froddu gležnjace po stanu je ili u carapama ili u sandalama jer papucice koje sam zelila kupiti nema broja. Bosa noga iz babycentra nadam se da uskoro stizu. Pelice i slicne tomu se meni nekako ne svidaju i znam da bi ih skidala brzinom munje. 

Thinkpurple0
    25. Rujan 2024. 12:56

E te bosa noga moram bas ic probat... kad ih nebi skidale to bi bilo to za obje! 

• Buhaca
    25. Rujan 2024. 14:21

Sta dajete za uzinu izmedu rucka i vecere? Dok smo bili na 2spavanca rucala bi oko 12.30 i oko 15 bi pojela malo bocice. Sad kad smo na 1spavanju ruca oko 13.30-14 i pocela je bolje jesti ali ne znam sta da joj dam do vecere. Vocke grizne par puta i to je to

• Petrica_92
    25. Rujan 2024. 16:22

@thinkpurple Mi za vani imamo froddo. U ducanu (Mass) mi je sama prodavacica rekla ako je tek prohodao da mu ne uzimam nista od nike-a i adidasa, da nisu prilagodene za djecu koja prohodavaju, nego da odem u froddo.
    Za doma imamo baobaby pelice, ne skida ih, i super su mi. Imamo i snuggi, one su mi isto odlicne.
    Nadam se da ce curke brzo biti bolje 🙏🏻 svim bolesnima brzo ozdravljenje!

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Ally007
    26. Rujan 2024. 21:02

Cipele - mi za van isto imamo neke smedje od Frodda, s 2 čička. Super su mi jer se lako oblače a on očito voli biti u njima, sam mi pruža nogu da mu ih obučem. A kao slape za vrtić sam kupila neke u Cicibanu koje imaju protuklizni potplat, ali mi je prodavačica baš za te poput njih rekla da su za ove koji tek prohodavaju, da sve ostale imaju deblji dzon. Kući je uglavnom u onim čarapama koje se ne kližu. Stigle su mi one gumene čizmice s Nexta, super su. Unutra toplo pofutrane. Jedino su br 21,a on nosi 19,al mislim da će mu uz deblju čarapu biti taman cijelu zimu. Al u svakom slučaju planiram kupiti još i prave čizme, to ću paziti kad dodje zima da mu baš paše broj. Ovo je više za lokve i kišu.
    Buhača - nama je uzina voće. Vrlo često ako smo vani zna biti banana, ili banana i jogurt/kefir. Onda pečena ili kuhana jabuka/kruska; mango (obozava ga), maline, a u proljeće jagode i sl. Uglavnom ili sezonsko voce ili ovo koje znam da i tak nije naše pa mi je svejedno jel sezonsko (tipa banana, mango). Jedino mu se grožđe nisam usudila dati, ne znam ni kako da ga serviram jer se bojim da se ne udavi. Mislim da ti poanta međuobroka ni nije da se nužno najede od toga, više da ga malo drzi do večere. Ja u danu i dalje imam flašicu (znam, nije najsretnije), al možeš to zamijeniti i jogurtom/kefirom i sl. Pa da ima mliječni medjubrok. 
    Pahuljka - kad smo već kod hrane, spomenula si da su ti varijante kruh + namazi relativno loše. Pa daj nabaci kakvu ideju za doručak/večeru. Mozda neka zdravija opcija koje se nisam sjetila. Čini mi se da doslovno vrtim 7 stvari u krug. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.