Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ally007
    23. Svibanj 2024. 07:51

Ah, proljetnica, uvijek donese dašak intrige u našu malu skupinu. Televisa presenta...
    Garant nije Sayuri, ona nam je bila vrlo normalan član foruma, bas se pitam kako je i što ima kod nje. Čak mislim da je ona možda i otvorila ovu našu temu. A čujte, mozda je počela raditi, a ne kao mi dokone kućanice koje po cijele dane viklamo kosu i lakiramo nokte da bi bile spremne kad muž dodje doma nazicati ga za kavu i otići van 😁😁
    Što se mene tiče, mislim da svatko može biti što god hoće, i muško i žensko. Nekada je bilo popularno da je žena isključivo kućanica, a sad je moderno da radi (ali da i uz to po kući više vuče od muža, iako je to nepisano pravilo). Ne vidim ništa loše u tome da žena bude "samo" kućanica, ako to želi i ako ima takav dogovor s mužem. U principu jedini tko pati ukoliko veliki broj radno aktivnog stanovništva ne privredjuje je mirovinski fond, ali to je puno šira priča od ovoga.

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Hanagi
    23. Svibanj 2024. 08:21

Ally da, sve se slažem, nek svatko bude što želi i može :)
    Da se vratimo na temu, nakon što  sam pohvalila svoju kako bolje spava, gotovo sve 😅 nije loše kao što jr znalo bit, ali prošlih par dana je bilo predivno. Ah dobro. Možda opet neki zub? Kada izlaze donje dvojke? To nam je valjda iduće nakon ovih šest.

Takica
    23. Svibanj 2024. 22:00

Proljetnice,Ariel ili koji god nick da koristis pa zar do sad nisi primjetila da nas uzasno zabavljas? Pokusaj “otvaranja očiju” jednoj osobi sa foruma ne ide konstantno vrijedjajuci istu! A pogotivo sto kukavicki i iz prikrajka ubacujes buve sad vec sa vise profila. Evo lijepo ti je zena dala otvoren profil a ti se skrivas kao mis u rupu. Slobodno u toj rupi i ostani, kad vec tako sto bi babe rekle imas “ pogan jezik!”
    Helga mislim da grijesis vezano za Sayuri jer uopste nije njen stil pisanja a kako smo mjesecima tipkali ovdje mislim da je ona takva licnost da bi ti svakako i rekla sta misli pod originalnim nick-om ne bi oravila lazne profile… sad ako je tebe negdje uvrijedila…

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• proljetnica1
    23. Svibanj 2024. 23:59

“Zašto žene ne bi mogle biti samo mame?” Zato jer je 21.stoljeće, troškovi života su ogromni, potrebno je dvoje za normalan život. Nadalje, zato sto svatko mora imati vlastiti novac, nikad ne znaš sto sutra nosi. Svaki 3.brak se raspadne, koja je perspektiva nezaposlenoj razvedenoj 40-godišnjakinji? I na kraju krajeva da se osjećaš korisno. Sve navedeno se jednako odnosi na oba spola

• Hanagi
    24. Svibanj 2024. 08:21

Proljetnice, u redu sve sto kažeš stoji. Ali 21. stoljece je, dopusti da ljudi imaju i drugacija misljenja i živote od onoga kako ti smatras da bi trebalo biti. Ako je netko nezaposlen ne znaci da nema vlastiti novac ( ako vec nije zajednicki u braku) koji nije uprihoden odlaskom na posao od 8-16. Da ne navodim ostale primjere. Biti mama nije korisno?  Generaliziras, a kao i u svemu ništa nije crno i bijelo. Unatoc tvom dobrom argumentiraju i dalje ne shvacam potrebu za doc kenjat nekome na forum? Jel mislis da ces s tim nesto postic, mozda thinkpurple "navesti na pravi put"? Jel to poanta tvojih omalovazavujicih komentara s posprdnim tonom? Znate li se vi van foruma pa mozda zato?

Ally007
    24. Svibanj 2024. 10:45

I ja sam jučer počela imati teoriju zavjere da je proljetnica neka neprijateljica iz stvarnog života od thinkpurple 😊. Ugl, da, proljetnice, tvoj prošli post stoji, jedan od rijetkih suvislih da si napisala bez vrijeđanja drugih. Samo ću ti napisati da jedan IT-evac na poziciji ima plaću veću od muža i mene zajedno, tako da teorija o tome da su potrebne 2 plaće za život ne stoji nužno. Isto tako, puno ljudi ni nema kredite za stan i sl te im je postojeći novac i više nego dovoljan. Koliko sam čula, cijena teta čuvalica se kreće od 1000 eura naviše, sto je često više od plaće koju ljudi zarade u svojim strukama. U tom slučaju nije ni čudno da hrpa ljudi ostaje doma (ako im je jedini motiv za posao materijalna dobit). Što se razvoda tice, imovina stečena u braku se nakon razvoda dijeli na pola. Uostalom, mislim da ženu od 30+ godina ne trebaš odgajati, neka se sama brine što će i kako će u slučaju razvoda i sl. Ako i uzmemo da sve što trkeljas pričaš iz plemenitosti svog srca opet ne razumijem zašto si se bas na thinkpurple napikirala. Pa nije da je doma nastancala 7-ero djece kako bi od države dobila socijalnu pomoć i sad s njima prosi po cesti.
    Al dobro, javi se ti nama češće da malo imamo više ovih socijalno-psiholoških rasprava, a ne samo kasice/spavanje/zubi 
    Kad smo kod zubiju, mom bebaču izbija donja desna dvojka (netko je pitao). Al drugih 6 ima već mjesecima. Mislim da je to jako varijabilno od bebe do bebe. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Vanilla Diva
    24. Svibanj 2024. 11:11

Zene drage, zar nismo vec naucile da se komentari Proljetnice ni ne citaju, kamoli odgovaraju na njih.... tuga kakvih ljudi ima.
    Ja imam pitanje jel bila koja na inicijalnog razgovoru za vrtic? I mame koje imaju stariju djecu... sta ocekivati na tom razgovoru? Jesu pitanja ista/slicna onom s upitnika i jel ima nesto za sto bi se nekako mogla pripremiti? Mi idemo u pon. 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

Vanilla Diva
    24. Svibanj 2024. 11:18

Ali vec kad se pokrenula ta tema.. 21.stoljece, troskovi zivota, potrebno je dvoje, zicanje muza za pare... 
    Pa nemamo svi iste place. Moj muz zaraduje 4 puta vise od mene i nekad mi logicno izgleda da mozda i ostanem doma s bebom nego da radim za nekog drugog i dobar dio place dajem za vrtic, tetu cuvalicu sta vec. U braku smo, financije su zajednicke. Nikad nismo djelili nista na moje i tvoje. Otkad smo skupa sto je sad 10 god, bilo smo studenti i uvijek smo sve zajedno placali kako smo mogli. Nekad je on dao vise za nesto, nekad ja. Ne vidim bas nista staromodno u tome da je moja beba samnom i ja brinem o njoj neko vrijeme a samo muz radi i zivimo od "njegove place". Inace imam 3 diplome, zavrsila sam hrpu edukacija i radim stalno na sebi i svom obrazovanju. Ne bih pristala biti doma za cijeli zivot ali par godina dok su djeca mala... zasto ne. I to sto su razvodi cesti je mozda isto problem "21.stoljeca" i te feminizma koji se odvaja od realnosti i prirode.

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Hanagi
    24. Svibanj 2024. 11:50

Vanilla, da, ja sam se nedavno aktivirala ovdje pa sam upala u proljetnu zamku. Istina, najbolje ignore.
    Ally  da, znam da su zubi kako sta i kad kome, ovo je bio moj pokusaj za utjehom, da mi netko kaze, nije strasno, dobro je😅 Mislila sam da su nas ubile gornje dvojke, ali donje su se bome iskazale. Sinoc je bilo bas dosta buđenja, a zao mi je jer joj ne mogu puno pomoc. 😔 je li ikome koji od gelova za desni pomogao, barem nešto? Ili to samo treba izdržat dok prođe?

• Hanagi
    24. Svibanj 2024. 11:54

Vanilla lijepo si opisala i moju situaciju. Dosta slično :) zato kažem, nije sve crno i bijelo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.