Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZZTop
    16. Svibanj 2024. 19:00

Ja bi rekla prije po zadnjem broju klase nego urdžbenom. Klasa mi je 102 s urudznbeni 01..osim ako nije broj prijave taj dan

• Hanagi
    16. Svibanj 2024. 19:30

Mislim da je urudžbeni broj isti za sve ovisno o tome kako oni odrede da ce se nesto urudzbirati, a da su zadnji brojevi, tj klasa redoslijed predmeta. 🤷‍♀️ tako je nama bilo kad sma radila u javnoj ustanovi.
    Mi se nismo ove godine ni prijavljivali jer sam ja ionako nezaposlena trenutno, ali planiram sljedeće godine.
    S koliko su vaši malci propuzali? Moja je sad (8 mjeseci, 2 tjedna) u fazi nekog vojnickog. Zapravo netko je bio ovde prije pisao da mu dijete puže kao ranjeni vojnik ili tuljan 😆 e pa to je odličan opis ovoga gdje smo sad.

• Petrica_92
    16. Svibanj 2024. 20:53

Tocno, ispravak, zadnji broj klase. U mojoj glavi je sve to neki isti broj :D
    Ja sam prijavila jucer prijepodne, bila 35, susjeda isti vrtic jucer predvecer i dobila 38.

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Petrica_92
    16. Svibanj 2024. 20:54

Belinda drzim fige da ih ima i dosta mladih koji su prijavili makar nece imati godinu dana do 31.8. 🤞🏻

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• cordis00
    17. Svibanj 2024. 09:17

Ja sam pisala za ranjenog tuljana😂. Moja je propuzala s oko 8 i sitno, sad je vec turbo brza i spretna. I za klasu. Prosle god smo bili manji broj, veca navala ove god izgleda, sta me cudi. Mozda i ne treba😂.
    Hvala, sretno svima sta idu ove dane! Javim kako je proslo!

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Petrica_92
    17. Svibanj 2024. 10:41

Mi bili jutros, bilo je jako casual. 15ak minuta, ugodan razgovor. Ja sam odgovorila na par bazicnih pitanja oko spavanja, alergija, hrane, zdravstvenih poteskoca. Za to vrijeme je druga djelatnica sjedila na podu s L i igrali su se - ona mu je davala razlicite igracke i gledala kako se ponasa u igri. On je bio on his best behaviour, tiho mirno sjedio i igrao se 😂
    Rekli su da nam ne znaju jos reci kakve su nam sanse jer prijave jos traju, sto razumijem. I da, ako dobije, prva dva tjedna 9 traje adaptacija. 

Makar iskreno ne razumijem zasto se rezultati cekaju do 19.6. 🤯 Cini mi se dugo to, mogli su bar ranije nesto preliminarno - tipa ako vrtic prima 100 a prijavljeno je 400, reci da se najstarijih/najvise bodova 150 razmatra a da su ostali dobili odbijenicu. Ali ok, sad cekamo 🙈

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• cordis00
    17. Svibanj 2024. 14:24

Evo mi smo isto bili, pola sata, u dvije prostorije, ukupno psihologica, logopedica, defektologica i jos jedna. Zdravstvenog voditelja nije bilo pa cemo doc opet, ako sam dobro skuzila, ako upadnemo pa iza upisa?? I moramo opet doc s godinu dana ako upadnemo.
    Mala je bila odlicna, puzala, igrala se sama, koncentrirana, pricala, gledala sta oni rade, odlicna, mi popricali o ispunjenom obrascu i njenom danu/ hranjenje i spavanje i to je to.
    Thinkpurple a da srezes dojenje? Znam da ti zvuci grozno, al curka je vec velika, evo iz prve ruke ti znam rec, moja mala je slabo jela kruto jer je dojila non stop, a preferirala naravno sisu od hrane. Otkad sam srezala i napravila pravi raspored: dorucak-rucak-vecera, dojenja ujutro navecer i kao 2 meduobroka koja cu s 10 i 11 mj zamijenit krutom hranom, pocela je kao luda jest, pojede cijeli tanjur! Nebitno jesu komadici, varivo, kasica, sve sve. 

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Pahuljka
    17. Svibanj 2024. 20:39

Samo da vas kratko pozdravimo i posaljemo morske pozdrave 🐟🩵
    Bas zavidim ljudima koji zive na moru, i udisu ovaj zrak 24/7 , jos ako je borovina blizu, i miris smole, ne bih ulazila u kucu. Da je odmor kao prije nije, da je lahko nije ni to, jer natovarimo se kao magarci do plaze, a prije bebe peskir, cvike, krema, telefon i spreman si. A ovo sad… o Boze. Nooo njena sreca dok brcka nogice je neprocjenjiva, i saradjuje cak maximalno, spava po sat i po u nosiljci… i isto toliko u sobi, valjda je omami zrak a mene su omamili voltareni jer ledja pod teretom od 9 kila su uzas 😂
    Sve u svemu  mastamo o kupovini nekretnine na moru, aliiii nas koci drzavljanstvo, nismo EU drzavljani, a onda vrijeme i novac. O tom po tom. Oni koji zive bas ste sretnici 🩵 More lijeci sve 🩵

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Unname13
    17. Svibanj 2024. 21:31

Nisam se dugo javljala, ali čitam vas redovno. Mi smo zadnjih dana u nekom zen raspoloženju, a prije toga, Bože pomozi😅
    Separacijska, zubi, skok, depresija (regresija), ma sve u jednom. Mala i dalje ima energije za troje, pa se trudim maksimalno je izmoriti, voli se ljuljati, skakati, ali najviše penjati na sve sta stigne 🤣.
    Muž mi je našao i treći posao, blago meni.
    Jaslice nisam ni predavala, jer nije prijavljena doli, a s3limo se iza vjenčanja. Stvarno ne znam šta ćemo i kako ćemo.
    Sve koje ste predale za jaslice, držim fige da upadnete.

Također zadnjih dana zeza sa hranom, imamo 6 zubi, čini mi se da izbijaju još dva, s tim da su joj ova 4 skupa izašla 

Nadam se da ćemo sve s ljepšim vremenima, malo napunit baterije😅 Ja već jesam.

• Petrica_92
    18. Svibanj 2024. 06:55

Preporuka za sve ciji su malci aktivni i samo bi se penjali - https://www.instagram.com/cut.stitchh?igsh=aG0ybjAxaWsycnFm.
    Nama ova modularna sofa dosla prekjucer, i cim ju sastavimo u bilo kojoj formi, on se penje i urla od srece.
    Zgodno je jer mozes birati boju i materijal, ima puno elemenata i zaista se svasta moze sloziti, a jako je udobno - vec vidim da kad budu neke kriticne noci ja spavam na tome u njegovoj sobi. Od nas veliki +

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.