Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    18. Travanj 2022. 04:56

MfrauM

Sretan Uskrs cure🐰🐣🐥! Zadnjih dana sam bila baš u pripremama i žurbi pa se nikako javiti na forum..
    Nadam se da ste se lijepo provele.
    Meni je trbuh zadnji tjedan narastao u duplo, osjećam se ko balon. Još su mi noge natekle od stajanja i spremanja zadnja dva dana, i jedva čekam pregled u četvrtak. Tlak se lagano spušta, još uvijek je to gornja granica uz par visokih vrijednosti ali nije cijelo vrijeme tako. Od danas do četvrtka,idem na detox, jučer sam pretjerala🤪. Imam filing da sam pobrala sve što jedna trudnica može pobrati- rinitis (koji mi ne da spavati u ove sitne sate), zgaravicu, bol u preponama, tlak, otecenost nogu i oglupila skroz. I kad vidim vas sve u tim 30+ tjednima mislim si hoću li imati živaca za još ovoliko vremena koje je predamnom. Uživajte i danas sa svojima u neradom danu… pusa

Ma nisi jedina. Budna sam od 3. Zobljem tu neke pahuljice. Bol isijasa me probudi svaki put kad se okrenem na drugi bok i nema spavanja. Blejanje u telefon dok me opet san ne uhvati. I meni su noge pocele oticati, i trbuh me gura do prsa gore. Bas znam tesko disat. A jos 3 mj ima da raste 😵‍💫😵‍💫🥴🥴

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MfrauM
    18. Travanj 2022. 08:13

Ina85

MfrauM

Sretan Uskrs cure🐰🐣🐥! Zadnjih dana sam bila baš u pripremama i žurbi pa se nikako javiti na forum..
    Nadam se da ste se lijepo provele.
    Meni je trbuh zadnji tjedan narastao u duplo, osjećam se ko balon. Još su mi noge natekle od stajanja i spremanja zadnja dva dana, i jedva čekam pregled u četvrtak. Tlak se lagano spušta, još uvijek je to gornja granica uz par visokih vrijednosti ali nije cijelo vrijeme tako. Od danas do četvrtka,idem na detox, jučer sam pretjerala🤪. Imam filing da sam pobrala sve što jedna trudnica može pobrati- rinitis (koji mi ne da spavati u ove sitne sate), zgaravicu, bol u preponama, tlak, otecenost nogu i oglupila skroz. I kad vidim vas sve u tim 30+ tjednima mislim si hoću li imati živaca za još ovoliko vremena koje je predamnom. Uživajte i danas sa svojima u neradom danu… pusa

Ma nisi jedina. Budna sam od 3. Zobljem tu neke pahuljice. Bol isijasa me probudi svaki put kad se okrenem na drugi bok i nema spavanja. Blejanje u telefon dok me opet san ne uhvati. I meni su noge pocele oticati, i trbuh me gura do prsa gore. Bas znam tesko disat. A jos 3 mj ima da raste 😵‍💫😵‍💫🥴🥴

Daaa, ne znam kako ćemo izdržati još toliko.  3 mjeseca ovoga 🤣. Nadam se da ćemo se makar naviknuti na to stanje vez novih detalja 🤪

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

krami
    18. Travanj 2022. 10:27

Drage cure, nisam se javila u petak nakon pregleda jer sam imala puno posla pa nisam bila aktivna. Pregled je prosao super, beban raste, posteljica je straga, sve je kako treba biti osim pupkovine SUA, ali doktor kaze da je izolirano pa da se ne brinemo. 🤗

Sljedeći pregled imamo 16.05. ❤
    I sretan i blagoslovljen Uskrs vam zelimo 🥰

👩‍🦰 26g
    🧔28g
    12.11 ➕
    Termin- 17.07.2022😇🙏👶

TheTina
    18. Travanj 2022. 15:57

Pozdrav svima 🙋‍♀️
    Sretan Uskrs svima i nadam se da ste svi odmarali i uzivali ovaj vikend 🐰🐥🐣🤩🤗.
    .
    Ja bila na pregledu u cetvrtak i sve je super, bebica ima vec 1500g, plodne vode dovoljno i zatvorena kak spada. 🥰. Sljedeci pregled je 13.5 i to ce valjda biti zadnji pregled prije bolnice 🥳 Vrijeme bas leti. 
    .
    Imam pitanje, mozda se netko nasao u slicnoj situaciji. Na godisnjem sam do 6.5. i porodiljni mi pocinje 11.5.
    Ostane mi 3 dana za koje bi trebala otvarati bolovanje. Mene zanima jel mi se vise isplati otvarati bolovanje kod doktorice opce prakse ili bas komplikacije? 

• Burito
    18. Travanj 2022. 19:31

Marijanaaa12345 Mallla, ma da, bas je taj osjecaj bebe gotovo nikakav naspram prve trudnoce. Ja sam također sada dosta okupirana sa malcem i poslom tako da mi trudnoca nekako prolazi u pozadini, ali sigurna sam da taj osjet bebe nije neprimjecen zbog toga. Znam kako bi to trebalo izgledati, a i kad me opali (iako vrlo rijetko) to osjetim. 
    TheTina, zvoni mi da je naknada veca ako uzmes standardno bolovanje (u ovisnosti o tvojoj placi). No nisam sto posto.

Marijanaaa12345
    18. Travanj 2022. 20:53

Prije svega, Sretan Uskrs s malim zakašnjenjem, vikend je bio prepreturbo aliii soba je spremna i ociscena :) Konacno!! Sutra perem robicu posteljinu, spremam torbu za bolnicu i tako sitnice. I dalje neznam sto ponijeti sebi za izlazak iz bolnice i htjela vas pitati sta uzeti koje tablete ili sta da se ocistim doma prije bolnice da mi tamo ne rade klistir?
    *
    Tina, za novcanui naknadu mislim da je isplativije redovno bolovanje ukoliko imas placu iznad 4200 kn 
    *
    Kako sam natekla ko balon, i pazite u 4 dana Uskrsa sam dobila tri kile koliko sam utrpala u sebe, blizim se laganini stotki i bas sam teska i sve mi je tesko i sve me boli. Lose spavam po noci, i vidim da vas se dosta zali na tegobe, tako i ja bas bas umorna od tegobica i izjavim jucer na rucku kako jedva cekam roditi 'a da se naspavam ( ne bole me kukovi,,ne moram na wc, nisam ukocena i ne moram se nariktavat) pa mi umrli od smjeha svi, isto tako kako se brinula prije oko bebe na veliko jer se malo krece i javlja, rekla da jedva cekam da gotova trudnoca pa da zavrsi ova briga od boli, zategnutosi i jel sve ok i opet mi se smijali, tako da se sve bojim da nas ceka puno vise brige i puno tezi uvjeti u odnosu na trudnocu hehe plus danas mi rekla rodica trudnoca sitnica,beba sitnica, muka je od godinu ipo do tri godine, e tad si hoces pocupat kosu, tako da wohooo, nema nazad idemo ravno u sve to xD

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Marijanaaa12345
    18. Travanj 2022. 20:55

btw za dva dana ulazim u 36tt i to mi je woww!!!! Pre proletilo i neosjecam se psihicki  spremno za porod nimalo!!

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Visibaba07
    18. Travanj 2022. 22:41

Marijana možda se uspiješ i prirodno očistiti bez tableta,mnogo žena ima čišćenje prije poroda.
    Ali ako se bojiš ili ne želiš klistir,najbrže ti djeluju čepići, trudnicama su dozvoljeni prolax,evaqu..tablete tipa dulcolax,bekunis izazivaju grčeve i one se ne preporučuju u trudnoći,pogotovo ne na svoju ruku..
    Imaš i portalax sirup ali njemu treba cca 8h da počne djelovat..pa neznam baš dal' ćeš imati toliko vremena 😁
    Ali klistir djeluje najbrže i očisti najbolje...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

MMMartinaaa
    19. Travanj 2022. 06:25

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Peps19- danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MamaH - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Marijanaaa12345 - 21.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MfrauM - 21.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    missR - 21.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Bambina1 - 22.04. ♥️🤰
    marta96 - 22.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Atina25 - 25.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mallla - 25.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ina85 - 25.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Didi4321 - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Leemma - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ar5 - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Demetria - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    EnaEna - 26.04. ♥️🤰 x 2
    Visibaba07 - 26.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Maajaa12344 - 27.04. 💖 it's a GIRL! 
    💖🤰
    Crazypeach - 27.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Ariel - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Poison_Ivy32 - 28.04. 💙 it’s a BOY! 
    💙🤰
    Principessa007 - 28.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Dani30 - 28.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 29.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MMMartinaaa - 29.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MarVel - 29.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Sweety - 29.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sunchica555 - 02.05. 💖 it's a GIRL! 
    💖🤰
    AnnieP - 02.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ima333 - 02.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ninnek - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Teab - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

MMMartinaaa
    19. Travanj 2022. 06:25

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    Tams - 06.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    BabyM - 12.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Eden - 12.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Comming072022 - 13.05. ♥️🤰
    Krami - 16.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pikapolonka - 17.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Lovely_ - uskoro 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    TheTina - … ♥️🤰
    Tinkica27 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Poison_Ivy32 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Suncokret - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    BlaBla - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Tonkicaa - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Yopa - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Mare0722- … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Samoja - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰

UKUPNO: 30 dječaka 💙 & 23 curice 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.