Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambina1
    30. Ožujak 2022. 09:21

I ja razmisljam da odem privatno. Petrova mi daleko i tamo je uzasna guzva. Di si ti otisla? Nadam se da mi nece raditi problema jer sam otisla privatno. Cijena je ok

Ina85
    30. Ožujak 2022. 09:37

Bambina1

I ja razmisljam da odem privatno. Petrova mi daleko i tamo je uzasna guzva. Di si ti otisla? Nadam se da mi nece raditi problema jer sam otisla privatno. Cijena je ok

Ja sam ti isla u istri. Porec. Ovdje kosta 180 kuna . Nece radit probleme jer si isla privatno. Ipak je samo bitno da dobijes nalaze ogtt-a koje ces pokazati svojoj doktorici. Briga njih dal ti to placas ili ne. Najvise to radis radi sebe i svoje bebice.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• mm11
    30. Ožujak 2022. 09:38

cure dal se i dalje dobije 4260 kn za komplikacije ili se nesto promijenilo pa se moze dobiti vise?

🙋🏻‍♀️31 🙎🏻‍♂️38 👩‍❤️‍💋‍👨2012 💍 2017
    radimo na bebi od 07/20
    Blagi PCOS
    Zadnja menga 02.08.22.
    Inseminacija 28.02.22.✅
    Trudnoća 12.03. +
    Termin 21.11.22.
    Trudnoća 16 tjedana! ❤

Visibaba07
    30. Ožujak 2022. 09:46

Cure evo mene prvi put u TA, sestre mi napravile obradu,tlak mi bio 140/70,ctg valjda dobar..sada čekam doktora,koji malo trči u rodilište malo je tu tako da potrajati će sigurno...baš me zanima šta će mi reć..i dal' će me on vodit dalje ili slat nazad mojoj doktorici.
    Hvala vam svima na riječima podrške jučer..
    Mm11 komplikacije su maksimalno 4253kn,to se ne može dobiti više niti rade na tome da se dobije više koliko ja znam...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Bambina1
    30. Ožujak 2022. 09:46

Ina85 hvala na odgovoru.
    Mm11 tako je, mislim da ne mozes dobiti vise. Ako saznas kako, javi 😄

missR
    30. Ožujak 2022. 10:27

Curke jutro svima 😘
    Evo mene s pregleda. Sve super, bebac veliki 2000 grama i okrenut glavom dolje i dalje ali nije glava jos usla u zdjelicu.  Nije mi gledao cerviks, kaze nema potrebe 
    Iduci pregled i ctg prvi 21.4 🥰
    **
    Visibaba javi nam se kad zavrsis 
    Sweety sretnooo danas🤞🏻

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Mallla
    30. Ožujak 2022. 10:33

Cure super za dobre preglede, samo neka nam.svima tako nastavi...5 i 6mj su pred vratima još malo i počinju prvi porodi...baš me veseli to iščekivanje, priče s poroda i male slatke bebuške 😍
    Želim nam svima samo mrvu manje vruće ljeto od prošlogodišnjeg 😄

url=https://lilypie.com]

Mallla
    30. Ožujak 2022. 10:34

Huh, nisam napisala za svoj novi pregled koji je 25.4. 😊 Hvala na popisima, divno je vidjeti toliko puno bebuškica u dolasku!

Anushka
    30. Ožujak 2022. 11:22

Visibaba07

Cure evo mene prvi put u TA, sestre mi napravile obradu,tlak mi bio 140/70,ctg valjda dobar..sada čekam doktora,koji malo trči u rodilište malo je tu tako da potrajati će sigurno…baš me zanima šta će mi reć..i dal' će me on vodit dalje ili slat nazad mojoj doktorici.
    Hvala vam svima na riječima podrške jučer..
    Mm11 komplikacije su maksimalno 4253kn,to se ne može dobiti više niti rade na tome da se dobije više koliko ja znam…

Sretno i javi se🤞

AnnieP
    30. Ožujak 2022. 11:43

Pozdrav svima. Čestitam svima na super pregledima, bebice lijepo rastu i velike su, to mi je baš drago čitati.
    Mi smo danas na 99 dana do poroda, ne mogu vjerovati, vrijeme mi je proletilo. 🥰
    Jučer nam je majstor za parket napokon došao i počeo raditi tako da sredinom idućeg tjedna možemo nositi namještaj koji imamo u potkrovlje. Kuhinja i ormari dolaze u drugoj polovici 4.mjeseca tako da se nadam da ćemo za mjesec dana biti napokon na mjestu i sve ću složiti. 😊

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.