![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
Hvala vam cure 💗 ma sve će ove muke jednom proći, a doći će neke nove i tako to ide 🙂
Kao i kod Anushke, zapravo mi se čini da se beba probudi kad i ja…
Što se tiče izdajalica, bila sam to tipkala ranije, dosta žena hvali haaka električnu (dvostruku) izdajalicu. Ako imate nekog u Njemačkoj da vam kupi to se onda ful isplati jer je skoro pa i duplo jeftinija nego kod nas!
Ima je i na njemačkom amazonu, al ne znam koliko izadje postarina.
Hvala ti : ) ), nadam se da ću normalno dojiti na zahtjev i da neću imati potrebe ni za kakvim izdajalicama, ali da se informiram koliko mogu dok imam vremena.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Ako povratis onda moras ponovno piti tekucinu. Nadam se da neces povratiti. Sretno!
Hvala, evo proslo je okej. Bilo je gusto ali izdrzala sam 💪.
.
Mmmartina - imam i ja pregled 14.4., ako me mozes staviti na popis 🤗
.
Moja bebica je najaktivnija navecer, od cc pola 9 do 10 i tad pricamo s njom i igramo se. Po noci spava i nadam se da bude tak i dalje 🥰.
Evo nas s pregleda,imamo kilu i 800,krakati smo na tatu i ljepo rastemo za par dana smo veci,mami je cervix kak treba bit i prava je mala mrstilica (bice da je na tetu po tome),ugl 5.5. je zadnje kaj cemo imat pregled kod socijalnog ginica,to ce bit neki 35 tt,nakon toga krecemo u bolnicu do kraja 🥰❤
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Nisam sigurna dali bi izdajalicu već sad kupovala... Neznam što će biti, ali ima ih 10000 vrsta!
Sad sam vidjela da je Mustelina kozmetika na 40% na "tvoja ljekarna"... Neznam ni dali je i za to još prerano? Stvarno vidim da se ne snalazim u tome koliko je još ostalo do kraja... Za sve mi se čini prerano...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ja planiram dojiti i bas zato mislim da mi je potrebna izdajalica, malo beba malo izdajalica, i bez upala i zacepljenja, bar ja to tako shvatila da funkcionira
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Ja isto ako bude sve u redu cu kombinirati dojenje/izdajalica. Nosim je sasobom u rodiliste nikad se nezna. Sto se tice stvari za bebu sve smo uzeli vec . Ostala nam samo kozmetika i pelene jos za uzet i za mene stvari spavacice, ulosci i sitnice. Zelim si pripremiti sve ranije da mogu uzivat ljeto barem 5i 6 mj cjeli i ne vozikat se po guzvi i ic u shopping po vrucinama. Posto smo mi na moru znaju bit bas velike guzve a to zelim izbjec. Nama je termin 13.7 do tada cemo buckat nogice u vodi i pit limunadu 😆
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ciao.... Javljam se u panici i to popriličnoj 😔... Jutros sam samoinicijativno tražila uputnicu za vađenje urina jer dugo nisam provjeravala urin i evo došli odmah nalazi i kako mi je ginićka rekla, da se radi o jakoj upali dole i dala mi Klavocin da popijem pa da vadim urinokulturu nakon toga. Ono što meni paniku izaziva je taj antibiotik 🙈. U 19.tjednu sam, nemam nikakve simptome, niti me Bogu hvala išta boli dole, pa me zanima da li znate da li je to štetno ili jel tko uzimao taj antibiotik Klavocin u trudnoći i da je sve bilo ok s bebom?
Pregled je tek u srijedu a to mi nekako daleko. Googlam al ne nalazim nešto utješno. 😪
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Ciao…. Javljam se u panici i to popriličnoj 😔… Jutros sam samoinicijativno tražila uputnicu za vađenje urina jer dugo nisam provjeravala urin i evo došli odmah nalazi i kako mi je ginićka rekla, da se radi o jakoj upali dole i dala mi Klavocin da popijem pa da vadim urinokulturu nakon toga. Ono što meni paniku izaziva je taj antibiotik 🙈. U 19.tjednu sam, nemam nikakve simptome, niti me Bogu hvala išta boli dole, pa me zanima da li znate da li je to štetno ili jel tko uzimao taj antibiotik Klavocin u trudnoći i da je sve bilo ok s bebom?
Pregled je tek u srijedu a to mi nekako daleko. Googlam al ne nalazim nešto utješno. 😪
Iskreno manje stete imas od jednog antibiotika nego od upale. Ja osobno bi ga popila, ne bi uopce mislila dalje.
Ciao…. Javljam se u panici i to popriličnoj 😔… Jutros sam samoinicijativno tražila uputnicu za vađenje urina jer dugo nisam provjeravala urin i evo došli odmah nalazi i kako mi je ginićka rekla, da se radi o jakoj upali dole i dala mi Klavocin da popijem pa da vadim urinokulturu nakon toga. Ono što meni paniku izaziva je taj antibiotik 🙈. U 19.tjednu sam, nemam nikakve simptome, niti me Bogu hvala išta boli dole, pa me zanima da li znate da li je to štetno ili jel tko uzimao taj antibiotik Klavocin u trudnoći i da je sve bilo ok s bebom?
Pozdrav, ja sam pila klavocin zbog Klebsiele u urinu i sve je okej sa bebom. Doduše sad kada sam ponavljala urinokulturu imam E.coli pa dobila opet antibiotik ali neki koji se topi u vodi i pije se samo 1 dan. Mislim da nam više može naštetiti ne liječenje bakterije nego antibiotik.
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Ja sam 18 dana bila na venoznom antibiotiku, escherihija i klebsiella u urinu i na cerviksu...prije toga 5 dana zbog upale uha, a prije toga samo zbog klebsielle na cerviksu...cure ti dobro kažu, manje stete od antibiotika, nego tih bakterija.nije ni meni svjedno, ali još sam uvijek živa i beba je ok, nadam se da će tako i ostati🙂ne brini, bit će sve ok.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji