![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Meni je danas točno 31 tjedan i lagano sam u šoku 🥴🥴🥴🥴
Hahahha i meniiiii! 🤣 Imala sam napad panike i onda išla u dm kupiti pelene, i one male travel size kreme, sampone za u rodiliste. I vlazne maramice jer su na akciji. Kao, sad mi je lakše 😅🤦🤦🤦
Evo mene cure sa vanrednog pregleda, posteljica se digla gore i sve je u redu, znači nema mirovanja i sve je kako treba biti. Bebač odlično napreduje, ima cca 500g i onda šok i nevjerica. Pitam doktoricu i je li dečko da potvrdim i kod nje 4 put spol i ona me blijedo pogleda i kaže mi da ona tu ne vidi ni D od dečka 😳😳. Znači sada ne znamo šta je moramo čekat do Uskrsa 😂 do sljedećeg pregleda. I rekla mi je da ona je uvjerena da je curica, ali da ćemo još sve vidjeti 🤣🤣. I kada je htjela mi uslikati da nema pišuline i detaljnije pogledati beba se skroz spustila dolje i imala Party 🙈🙈
Presretna sam kad pročitam da se nekome digla posteljica. Olakšanje!!!Nadam se da će i meni tako, sutra imam pregled.
Koliko ti je bila udaljena od ušća prije nego se digla, ako znaš? Ja mirujem i nadam se da posteljica migrira da mogu napokon malo u šetnje. Mi smo tek nedavno doznali spol jer se bebica stalno okretala, skrivala i pokazivala guzu.
Ne znam koliko je bila nažalost to mi nitko nije rekao samo su na nalazu napisali posteljica sprijeda nisko blizu ušća, drugi nalaz je bio dalje od ušća, a sada je 3.5 ili 4 cm dalje od njega i rekla mi je da se dignula gore i da nema potrebe za nikakvim mirovanjem više i cervix mi je 4.8cm dug tak i još je rekla da se ne bojim da ja neću sigurno imati prijevremeni porod 😂,. Koliko si tjedana ti sada? 🤗
@Ariel mi se pratimo u dan :D ma hoće ne brini se :) 😘
Odlično!!! Cervix ti je vrh. Meni je posteljica straga, nisko, zadnji put je bila 2 cm od ušća, stvarno se nadam da se podigla. Sutra punih 27 tt. Lijepo je vrijeme, malo bih lajsala.Nisam još baš ništa kupila za bebu, a vidim da tjedni nekako lete.
Kažem ti meni je rekla da je 3.5 ili 4 cm dalje i da je to super i da je to podignuta posteljica. Držim fige da i tebi bude tako 😁😁. Ja sam krenula kao uzimati bodije, ali sada sam stala jer više ne znamo je li cura ili dečko 😂😂, a ove velike stvari čekamo obiteljski sastanak pa da se bake i didovi i teta i ujko dogovore tko će šta 🤗
Meni je danas točno 31 tjedan i lagano sam u šoku 🥴🥴🥴🥴
Hahahha i meniiiii! 🤣 Imala sam napad panike i onda išla u dm kupiti pelene, i one male travel size kreme, sampone za u rodiliste. I vlazne maramice jer su na akciji. Kao, sad mi je lakše 😅🤦🤦🤦
hahaha najjaca si mi ovako isto i ja razmisljam 😂😂
Hm... pa ne znam,ja uvijek imam tlak visok kad dođem na pregled,meni se ni ne čini tak drastičan 150/90,zadnji puta 130/90. Al ja se ne mogu smiriti,srce mi lupa 100 na sat. I sad kad pomislim na mjerenje tlaka već mi je loše :D šećer me nikad nije poslao dr. vaditi,a za tlak uvijek kaže da sam ja u panici pa je to normalno... dobila sam 12 kila od početka a još je 10 tjedana ispred mene :D
Visibaba ajme bas te zaj* taj tlak.. bitno da je s bebom sve dobro. A kila si bas malo dobila, svaka cast. Meni je sutra pregled i vec znam da sam na +10 ako ne i jace 😩
Atina mozda onda iskoristim bar taj web popust, hvala sto si javila🥰 i cestitkee na velikom 31. Tjednu 🎉🎉🎉
Sto se posteljine tice ne znam sto cu i nisam bas nesto pretjerano trazila. Mozda uzmem cak od dada & rocco onu dekicu samo, a za malenog kupim vrecu za spavanje onu ljetnu. Navlaku za poplun i jastucnicu sam kupila kod baby natur, prekrasna od muslina posteljina ali to ce mi trebati tek na zimu kad prosirimo taj krevetic i kad bude hladnije.
Posalji i ti meni posteljinu neku ako nesto vidis zanimljivo
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Evo nas s pregleda! Sve je super! (Osim sto ja i dalje, vec 4 mjeseca, imam gljivice)
Mali se okrenuo glavom dolje 🥳 nije vise nisko, cerviks zatvoren.
Ima kilu i 120 g, sto meni zvuci puno 😅
Ja sam na +1.5 😆😄
I opet nis od slike, mali se fakat ne voli slikat, muz ga nije vec 2 mjeseca vidio.
Iduci pregled 26.4.
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
@Comming072022
Bila sam danas na pregledu i posteljica se podignula na 3.4 cm, to je za mene veliki napredak, zatvorena sam i bebica je prešla kilu. Ne mogu i dalje baš lajsati, ali barem malo češće na zrak što mi puno znači jer u principu ležim već 2 mjeseca i sva sam se pokočila, jedva se popnem na 3. kat. Inače nisam neki trut, dapače. Vidjela sam na sajtovima da ima i unisex opcija.
Mi isto računamo na obitelj (treba iskoristiti tu širokogrudnost dok traje
), a i frendovi se nude da proslijede kolica i te neke veće stvari od svoje djece, što mi je isto super opcija.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
MissR a si našla kao onu malu posteljinu tj plahtu s gumicom za najmanji madrac za kolijevku? Jer ja ne znam di to mogu kupit 😅
Martina e ja sam danas očistila extra ormare za malenu i maloga i napravila reda pobacala pola robe i njemu spremila proljetno,njoj njen dio u sobici i sad je robica bar po veličinama čeka da se pere 😅 a ove male travel site kupke,sampone sapune sve to imam u uvijek doma jer kad idemo na put lakse mi to nama nositi da ustedim mjesta u koferu za njegove stvari🤣🤣 tako da sam s tim mirna i to mi je spremno, ostalo ću ubrzo kupit ahhaha.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina ja sam je narucila na cutie cloud stranici samo izaberes u velicinama ovu “baby”. To je za najmanji madrac
https://cutiecloud.com/proizvod/plahta/
🤗
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
curke koje su +30 sedmica ima li neka trnce u stomaku??
meni je danas utrnuo stomak ispod grudi kao da sam lokalnu anesteziju primila nista ne osjetim i sad se to pomjera prema sredini stomaka na dole pa me brine.. bolova nemam ali sam imala danas neka sitna probadanja u cerviksu ima li neko iskustva s tim?
Sortiraj odgovore
Najstariji