Nalaz ogtta neznam mislim da sam na nekoj granici
5.1 ref <5.1
8.8 ref <10
8.8 ref < 8.5
Iskustva?
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
5.1 ref <5.1
8.8 ref <10
8.8 ref < 8.5
Iskustva?
Ina85 a vjerojatno ce te slati dalje na neko pracenje secera. Rade to cim jedna vrijednost prelazi granicu, makar i za 0.1. Znaci tebi radi ove trece vrijednosti.
Mozda te stave i na dijetu za gestacijski.
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Joj kad se vidim na vrhu liste odma sam si sretnija,danas ce dan trajat vjecno
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Evo me😊
Bio mi je na pregledu baš docent KBC-a i jako mi je drago zbog toga.
Umirio me i kaže da u ovom trenutku nema potrebe za nikakvu terapiju ili daljnje preglede,da je meni to sigurno simptom bijele kute ali da je moja dr dobro postupila..da je istina da šećer i tlak zajedno mogu dovesti do određenih komplikacija ali da to u ovom trenutku kod mene nije tako nego sve odgovara tjednima,CTG je za ove tjedne isto odličan.
Uglavnom preporuka naravno praćenje pokreta bebe i mjerenje tlaka,sad se javljam ponovno svojoj doktorici da odlučimo dali idem na sljedeći pregled kod nje ili ipak kod njih u TA...lakše mi je svakako 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
5.1 ref <5.1
8.8 ref <10
8.8 ref < 8.5
Iskustva?
Meni ti je bila samo srednja vrijednost povišena za 0.1 pa me se vodi kao trudnica sa gestacijskim dijabetesom,vjerujem da ti to ovisi možda i o doktorici..možda te pošalje dalje vaditi tromjesečni šećer i vjerovatno će ti reć da pripaziš malo na prehranu.. Javi,sretno 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
@Comming072022
Bila sam danas na pregledu i posteljica se podignula na 3.4 cm, to je za mene veliki napredak, zatvorena sam i bebica je prešla kilu. Ne mogu i dalje baš lajsati, ali barem malo češće na zrak što mi puno znači jer u principu ležim već 2 mjeseca i sva sam se pokočila, jedva se popnem na 3. kat. Inače nisam neki trut, dapače. Vidjela sam na sajtovima da ima i unisex opcija. Mi isto računamo na obitelj (treba iskoristiti tu širokogrudnost dok traje ), a i frendovi se nude da proslijede kolica i te neke veće stvari od svoje djece, što mi je isto super opcija.
Bravoooo :D to je onda po mojoj gin odličan nalaz 😂, tvoja beba je već velikaa moja je još majušna cca 500g 🤗, baš mi je drago da nisi više vezana za krevet jer znam kako je i baš nakon par dana već ti dođe muka, a gdje još 2 mj 🥴.
Ma daa treba prihvatiti sve što se nudi 😁😁
Daaaa curke super na lijepim pregledima ♥️♥️😍
Moj je u pon jedva čekam.
MissR hvala za link tamo ću onda i naručiti i jos jedna info evo 15%su ti navlake na sajmu i online tako da ću i ja online u pon odmah naručiti;)
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Drage buduće mame,
poklanjam jednoj od vas pristup webinaru "Što te čeka u prvoj godini?". Webinar je namijenjen 'soon to be' roditeljima i roditeljima novorođenčadi. Za pristup webinaru potrebno je imati gmail račun. Tko se prvi javi na moj mail oslonise@gmail.com i referira na Ljetne bebe, dobiva pristup (pristup snimci traje 3 mjeseca). Za ostale trudnice koje zanima ova tema, a neće biti 'najbrži prst', ako se referirate na ovaj forum, možete dobiti 50 % popusta na webinar (60 kn umjesto 120 kn). Webinar traje 2 sata, a osmislila sam ga jer sam se nakon poroda susrela s mnogim izazovima o kojima sam jako malo znala. Po struci sam psiholog pa se fokusiram posebice na psihičko zdravlje tijekom prve godine roditeljstva.
DETALJNIJE O WEBINARU
Sadržaj:
- roditeljstvo nekoć i danas
- vrijeme velikih promjena (promjene nakon rođenja, stres, baby blues, postporođajna depresija, postporođajna anksioznost)
- izazovi nakon rođenja djeteta
- izazovi u partnerskom odnosu
- mentalna higijena
- Što treba roditelju za očuvanje mentalnog zdravlja?
- Što roditelji kažu da im je pomoglo?
Cilj webinara je pružiti realna očekivanja, normalizirati određene pojave nakon rođenja djeteta, pružiti tips&tricks za prvu ruku, dati smjernice za očuvanje mentalnog zdravlja i mentalne higijene u prvoj godini roditeljstva koja se pokazala izazovnom i stresnom za mnoge parove.
MissR cestitke na dobrom pregledu, i na velikom bebacu, bas je velika beba vec 💙💙
Moj pregled je prosao dobro, sve je u skladu sa tjednima, beba oko 40 cm, i 1400 grama, kaze da pase tjednima. Cervix cak preko 5 cm
Imala sam i CTG, koji je isto ok. Malo zeljezo nisko, pa pijem tbl za to.
Mmmartina iduci pregled 13.4.
Visibaba07 drago mi je da je na kraju sve ok ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji