Drage buduće mame,
poklanjam jednoj od vas pristup webinaru "Što te čeka u prvoj godini?". Webinar je namijenjen 'soon to be' roditeljima i roditeljima novorođenčadi. Za pristup webinaru potrebno je imati gmail račun. Tko se prvi javi na moj mail oslonise@gmail.com i referira na Ljetne bebe, dobiva pristup (pristup snimci traje 3 mjeseca). Za ostale trudnice koje zanima ova tema, a neće biti 'najbrži prst', ako se referirate na ovaj forum, možete dobiti 50 % popusta na webinar (60 kn umjesto 120 kn). Webinar traje 2 sata, a osmislila sam ga jer sam se nakon poroda susrela s mnogim izazovima o kojima sam jako malo znala. Po struci sam psiholog pa se fokusiram posebice na psihičko zdravlje tijekom prve godine roditeljstva.
DETALJNIJE O WEBINARU
Sadržaj:
- roditeljstvo nekoć i danas
- vrijeme velikih promjena (promjene nakon rođenja, stres, baby blues, postporođajna depresija, postporođajna anksioznost)
- izazovi nakon rođenja djeteta
- izazovi u partnerskom odnosu
- mentalna higijena
- Što treba roditelju za očuvanje mentalnog zdravlja?
- Što roditelji kažu da im je pomoglo?
Cilj webinara je pružiti realna očekivanja, normalizirati određene pojave nakon rođenja djeteta, pružiti tips&tricks za prvu ruku, dati smjernice za očuvanje mentalnog zdravlja i mentalne higijene u prvoj godini roditeljstva koja se pokazala izazovnom i stresnom za mnoge parove.
MissR cestitke na dobrom pregledu, i na velikom bebacu, bas je velika beba vec 💙💙
Moj pregled je prosao dobro, sve je u skladu sa tjednima, beba oko 40 cm, i 1400 grama, kaze da pase tjednima. Cervix cak preko 5 cm
Imala sam i CTG, koji je isto ok. Malo zeljezo nisko, pa pijem tbl za to.
Mmmartina iduci pregled 13.4.
Visibaba07 drago mi je da je na kraju sve ok ❤

Cure jeli koja vidjela Haaka izdajalicu? I gdje ste kupile torbe za kolica?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Imam ja Haaku. Rekla sam da je to jedina stvar za dojenje koju cu imat spremnu prije poroda, jer mi se cini super. Necu kupovat izdajalicu, jer namjeravam dojiti.. ako ce mi bas trebat, lako ju kupim.
Ja sam mislila da to i je na neki način izdajalica... Čini mi se praktična, neznam... Možeš pojasniti malo što je to točno?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Za izdajalicu nisam tu čula.torbu sam ja kupovala u dm-u, njihovu, univerzalna je i ide na sva kolica, crna je sa nekim krugovima, doduše to je bilo prije 5 godina pa neznam da li ih imaju još uvijek u asortimanu.mi smo dobili i uz kolica torbu, ali je bila katastrofa, ništa nam nije stalo unutra i nije se dala zatvoriti gore🤷🏼♀️

url=https://lilypie.com]
SamoJa pogledaj si za tortu na aliexpressu Sunveno diaper bag ili tako nesto znači ti ruksaci su zakon stane pola kuće unutra. Mislim da ima i na Amazonu a i na drugim stranicama

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nalaz ogtta neznam mislim da sam na nekoj granici
5.1 ref <5.1
8.8 ref <10
8.8 ref < 8.5
Iskustva?
Čini se malo povišeno, meni su sve vrijednosti bile oko 4,5, početna najniza, al i zadnja je bila ispod pet.
Znam curku koja je isto kao ti imala mrvicu povišene vrijednosti, išla je na 24 sata na nadzor u Petrovu da joj prate taj šećer i malo je bio povišen ali nije divljao pa su joj rekli da može i doma al da prati vrijednosti i prilagodi prehranu. Mislim da je njoj bio problem samo šećer na tašte.

Pozdrav zenske,
cestitam svima na odlicnim pregledima. Ja bas vadim ogtt i koma mi je, sam kj ne rigam 🥵 Ak slucajno povracam jel moram ponavljat test? Jel se nekoj to dogodilo mozda?
.
5.1 ref <5.1
8.8 ref <10
8.8 ref < 8.5
Iskustva?
Ja sam tak imala u prosloj trudnoci i morala sam na dijetu 1800kcal i vodilo se ko da imam secer i automatski me ginicka poslala u TA.
Ja torbu uzela na mall.hr isto univerzalnu, crnu za cca 130kn, ali trebala mi je manja a ipak prostrana torba. Za prvu bebu sam imala torbu s babyono al to mi je pre glomazno još kad ja u to natrpam sve živo bude kao da kamenja vučem 😄

5.1 ref <5.1
8.8 ref <10
8.8 ref < 8.5
Iskustva?
Mislim da su meni u prošloj trudnoći bile refetentna vrijednost tj granica 5.2 na tašte a meni je pokazalo 5.4 i vodila sam se pod sumnjom na dijabetes, stavljena na dijetu 1800kcal i onda radila tromjesečni šećer koji je bio uredan pa je kao ostala preporuka za dijetu al ne strogu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji