Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    29. Ožujak 2022. 10:13

Tams

Sretno na pregledima danas…
    Ima li netko problem sa perutavom kozom? Prije 4-5 dana sam primjetila perutanje na obrazu i bradi, sad se to vec siri po cijelom licu. Izbacila sam sve proizvode, iskljucivo perem vodom i zadnjim dana mazem La Roche Cicaplast za obnavljanje koze. Jeli to od hormona, trudnoce? Imate li kakva iskustva?

Ja sam isto primjetila da mi je koža puno više suha nego inače (lice, ruke...). Isto sam po licu imala te suhe "lišajeve" i služilo se pogotovo ako bi stavila puder preko. 
    Ja koristim onaj vichy serum 89, i avene hydrance riche kremu s 30spf faktorom. Jedno vrijeme sam zabusavala s skincare rutinom jer kao ionako sam doma stalno, ali otkad sam redovna svaki dan, bolje mi je. Iako osjetim ful zatezanje lica ako si ne stavim kremu nakon umivanja ili skidanja sminke. 

MarVel
    29. Ožujak 2022. 10:17

Leemma

Dobar dan svima! 🌞
    Puno nas je danas na pregledima, nek nam je sretno! 😁
    Bas mi je neobicno to s duljinom cerviksa, imam osjecaj da postoje razlicite interpretacije. Meni je recimo na zadnjem uzv bio 35 mm i doktor je rekao da je to sve u redu, nikakvo mirovanje 🤷‍♀️

Baš sam nedavno čitala jedan članak na stranici društva ginekologa gdje piše da je medijan vrijednosti između 22-32 tjedna trudnoće 35 mm... Dakle, 35 mm je potpuno uobičajeno. Ja sam isto u čudu kad vidim da netko mora mirovati s takvim cerviksom, ali postoje i drugi faktori osim duljine cerviksa pa možda dr. zbog toga savjetuje mirovanje. Ne znam. Dobar dan!

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

• Bambina1
    29. Ožujak 2022. 10:30

Ja imam isto problema s kozom, pogotovo lica. Hrapavo je i imam ko male sitne bijele pristice.. Ne koristim nikakvu sminku, a mazem s niveom soft.. Cari trudnoce 😃

AnnieP
    29. Ožujak 2022. 10:39

Pozdrav svima, sretno na pregledima danas. 😊
    Ja imam pregled za 6 dana, nekako mi sad dugo traje. U petak idem na fetalnu ehokardiografiju na rebro u Zg.
    Može preporuka za gnijezdo, jastuk, ogradicu za kinderbet i dekicu. Kupila bih sad ovaj tjedan ali nemam pojma koje ni kakvo. Može pomoć i savjet.

🩷 7/2022

MarVel
    29. Ožujak 2022. 10:42

MMMartinaaa

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Visibaba07 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Leemma - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ar5 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pepsi2019 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Sweety - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    missR - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Principessa007 - 31.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Teab - 31.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Eden - 01.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 01.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    marta96 - 01.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    BlaBla - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Atina25 - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    AnnieP - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Yopa - 04.04. ♥️🤰
    Tonkicaa - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Crazypeach - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Suncokret - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Lovely_ - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MfrauM - 07.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Marijanaaa12345 - 07.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sunchica555 - 08.04. 💖 it's a GIRL!
    💖🤰
    Dani30 - 08.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Eden - 11.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tams - 12.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    BabyM - 12.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pikapolonka - 12.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Didi4321 - 12.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Astera - 12.04. ♥️🤰
    ljubičica - 13.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MMMartinaaa - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Comming072022 - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tinkica27 - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ninnek - 14.04 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Poison_Ivy32 - 14.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

Ciao, možeš li me dodati na popis, termin nam je 28.06. Da malo osnažimo žensko društvo. Pokušala sam u potpis dodati onu trakicu s tjednima trudnoće, ali nemam tu opciju kad odem u profil ili je ne vidim...

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Anushka
    29. Ožujak 2022. 10:48

AnnieP

Pozdrav svima, sretno na pregledima danas. 😊
    Ja imam pregled za 6 dana, nekako mi sad dugo traje. U petak idem na fetalnu ehokardiografiju na rebro u Zg.
    Može preporuka za gnijezdo, jastuk, ogradicu za kinderbet i dekicu.Kupila bih sad ovaj tjedan ali nemam pojma koje ni kakvo. Može pomoć i savjet.

Ne znam koliko si u mogućnosti otići, ali s obzirom da ideš u petak u Zg, u West Gateu ti počinje sajam mama, beba i trudnica, pa sam sigurna da bi tamo to sve našla na jednom mjestu, a imaju i popuste🙂preporučujem Ethereal ili Dada i rocco (imaju ti inače i web shop).

url=https://lilypie.com]

Crazypeach
    29. Ožujak 2022. 11:09

Meni je cerviks 4.2 cm,a u prvoj trudnoci 2 jednom čak 1.5 grozan je bio. Bez obzira na duljinu cerviksa ovaj puta moram mirovat. Doktor mi je rekao da vodenjak može puknuti bez obzira na duljinu cerviksa,ali da duljina i stanje cerviksa ipak utječu na to da ne pukne... tko si ga zna... mirujem jer ponekad imam stvarno jak pritisak dolje i ko da mi se stalno piški

nika0302
    29. Ožujak 2022. 11:27

Hvala na dobrodsici 🤗
    EnaEna samo ti miruj, bude to sve ok 🤞🍀
    Eto da i ja malo napisem o sebi,. Vise od 5 godina se borimo za bebicu, 3 godine u Ivfu i evo nas na pola puta sa nasom lavicom...nosim curku, ime jos nemamo, termin nam je 6.8. 
    Sretno svima do kraja 🍀

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

• EnaEna
    29. Ožujak 2022. 11:36

Ariel

EnaEna jesi li dobila ista za cervix?
    Meni je bio skracen i imala sam bolove zbog toga, osjecala sam grceve u cervixu. Dali su mi vaginalno 200 mg progeseterona svaku vecer i u roku 5 dana se skroz oporavio. Koristim sad to vec 4 tjedna i jos 4 bi trebala (do pregleda drugog) i onda ce opet prekontrolirat. Od kad to koristim niam ni jednom osjetila nikakvu bol u cervixu.

Pijem roidacal 1*1, presla sam sa utrogestana na duphaston2*1. Zbog pritiska mi je dala i metildopu 2*1. Juce mi bio 130/90 a par dana prije pregleda me glava bolila pa je bio isto toliki. Pa od danas pijem i pratim.
    Osjetim bol u cerviksu kad me beba lupi. 
    I da, sad sam se cula i sa dr hematologom i ona mi je povecala dozu fragmina. 
    Ogtt i kks je super. 
    Kod mene je cervix trenutno 36 mm a bio je prije 3 sedmice 41mm. I smeksan je. Ja se od pocetka vodim kao rizicna, em blizanacka,ivf, 40 godina..... 
    Ma izdrzacu 😊 kad se porodim i kad izadjem iz babina onda cu na remont 😂😂 masaza,frizura,kozmeticar....
    Tjesim se, lazite me i vi da cu sve to moci uz dve bebe😂😂😂
    Ne mogu se puno zaliti da mi ovo sve tesko pada, za to sam se borila. Imam i ja momenata kad se isplacem,kad mi nije do mene, ali imam svoj cilj i guram.  Bilo je i gorih momenata pa su prosli. Cak na pocetku sam mislila da cu morati citavu trudnocu prelezati. Tako da se lagano spremam za bolnicu za 4 nedelje,kad udjem u 32 tt. 

marta96
    29. Ožujak 2022. 12:10

MMMartinaaa

Tams

Sretno na pregledima danas…
    Ima li netko problem sa perutavom kozom? Prije 4-5 dana sam primjetila perutanje na obrazu i bradi, sad se to vec siri po cijelom licu. Izbacila sam sve proizvode, iskljucivo perem vodom i zadnjim dana mazem La Roche Cicaplast za obnavljanje koze. Jeli to od hormona, trudnoce? Imate li kakva iskustva?

Ja sam isto primjetila da mi je koža puno više suha nego inače (lice, ruke…). Isto sam po licu imala te suhe "lišajeve" i služilo se pogotovo ako bi stavila puder preko.
    Ja koristim onaj vichy serum 89, i avene hydrance riche kremu s 30spf faktorom. Jedno vrijeme sam zabusavala s skincare rutinom jer kao ionako sam doma stalno, ali otkad sam redovna svaki dan, bolje mi je. Iako osjetim ful zatezanje lica ako si ne stavim kremu nakon umivanja ili skidanja sminke.

Moja koža je isto jako suha. Lice mažem ziaja od kozjeg mlijeka na preporuku kozmetičarke. Noge su mi isto jako suhe i stalno me svrbe koma, njih mažem nevenom iz dma. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.