![](/media/img/c8/ee/492952ea2ffd391e2029.jpeg)
Didi ja sam primjetila otkad sam usla sad u 31. Tjedan 😀 bas neki dan.
Atina dobro si me sjetila. Jedino bas i nemam neki veliki izbor koga bi mogla poslat po to 😬
**
Cure super za dobre preglede ❤️
Skuzila sam ga 3 puta u 2 dana da stuca, dok se probudim ili legnem ma spavanac. Jesi pitala ginica jel to ok? Ja cekam da se meni moja javi na mail dal je to novo normalno ili da ipak dodjem na pregled. Dok googlas prvo napisu da je stucanje normalno, cak i pozeljno zbog razvoja pluca, a onda odjednom da moze biti da nesto ne valja
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Evo mene sa pregleda. Cerviks se jos skratio☹️ sad je 36 mm. Znaci mirovanje jos vise 🤷. Sad mi i tlak 130/90 pa mi dala neke tablete. I kontrola za 2 nedelje. Bebe su super. Imaju po 1,000 grama. Vece su po UZ nego po ciklusu.
Dobila dr neki novi aparat pa se jos snalazi snjim. Bebe se krile nisu dale da se uslikaju. Uglavnom ona je zadovoljna i sa ogtt i krvnom slikom. Kaze da se nisam puno udebljala a ja sebi ogromna 😂. Jedino me to malo za tlak prepalo ali bolje da mi je dala da pijem i pratim. Za 4 nedelje ja cu u bolnicu i tad sigurno ostajem dok se ne porodim,tad cu uci u 32 tt. Nije ona tako rekla ali ako se nastavi cervis skracivati to je neminovno. Ali sve se izdrzi 🥰🥰
Ima tko 30+tjedana da je primijetio da beba štuca?
Moj stuca od 25. tjedna. U zadnje vrijeme svaki dan. Mislim da je to skroz u redu i normalno 😊
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Didi bila sam u cekaoni kad je jedna cura rekla ginu da joj se cini da mali previse stuca u trbuhu. Doktor se bas nasmijao, kaze to je dobro uci se disati. Tako da se ne brinem, mislim da je to sve normalno 😄
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Dobra vecer cure,..ja sam sa druge teme kolko mozete skuziti po potpisu ali rado bih vam se pridruzila i ovdje 🤗 ako me prihvaćate 🤗
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Dobra vecer cure,..ja sam sa druge teme kolko mozete skuziti po potpisu ali rado bih vam se pridruzila i ovdje 🤗 ako me prihvaćate 🤗
I ja sam ivf trudnjaca.
Dobrodosla.🥰
I da sve bude skolski. 🍀
Kako znate da beba štuca ? 🙂 Mislim jel to nekako posebno osjetite, čujete? Ja nisam sigurna da sam to osjetila ali neznam. 😆😆
Nika dobrodošla :) sretno do kraja 🍀
Moj pregled je sutra ujutro,nisam nekako skroz napeta jer sam nedavno imala 4D ali svejedno bude ujutroo tlak već sada znam,a i nemogu zaspati 🤨
Čestitam na dobrim pregledima :)
EnaEna vjerujem da je je teško mirovati ali znam da ćeš izdržati 😊
Kad čujem te priče o cerviksu,skraćivanje,omekšan pitam se u kakvom stanju je moj...ja nisam imala vaginalni pregled od prošle godine 🤨 baš ću sutra pitat doktoricu...eto još jedne brige za sutra 🤨
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Mene brine kaj moj sin ne štuca :D :D u prvoj trudnoći je sin stalno štucao,tj često ponekad svaki dan ili čak i više puta na dan a ovaj niš... EnaEna baš mi.je žao ali pokušaj izdržati... mene je cerviks zezao u 1.trudnoći,bio mi je još i.kraći nego tvoj pa sam stvarno izbjegavala stepenice i čak sam jela ležećki jer navodno i sjedenje skraćuje. Svi su mi se smijali i.govorili da.pretjerujem sve dok mi u 28.tjednu nije puknuo vodenjak. Onda.više nikom nije bilo smiješno. Čula sam da je svaka blizanačka trudnoća visokorizična. Sve ćeš ti to izdržati,samo hrabro
Mene brine kaj moj sin ne štuca :D :D u prvoj trudnoći je sin stalno štucao,tj često ponekad svaki dan ili čak i više puta na dan a ovaj niš… EnaEna baš mi.je žao ali pokušaj izdržati… mene je cerviks zezao u 1.trudnoći,bio mi je još i.kraći nego tvoj pa sam stvarno izbjegavala stepenice i čak sam jela ležećki jer navodno i sjedenje skraćuje. Svi su mi se smijali i.govorili da.pretjerujem sve dok mi u 28.tjednu nije puknuo vodenjak. Onda.više nikom nije bilo smiješno. Čula sam da je svaka blizanačka trudnoća visokorizična. Sve ćeš ti to izdržati,samo hrabro
Ma ne obazirem se ja sta ce ko reci, imam ja malo vise godina da bih obraca paznju na neke nebitne ljude.
Ja znam svoje i znam sta sam prosla da dodjem do ovoga. I nije mi nista tesko za moje bebe 🥰🥰
Stucanje osjetim kao da mi srce jako jako kuca u busi, osjetis u isto vrijeme i kako lupka rukicama i nogicama, ali stucanje je bas ritmicno i kuzis da se cijela beba trza od toga.
Hvala sto ste me umirile. Trebam prestat guglat
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji