Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    28. Ožujak 2022. 17:10

Teab

Tams

Teab

Mamepitanjce,u potrazi sam za izdajalicama,koje su preporuke,el ili rucna izdajalica?
    Sretno nam svima ovaj tj na pregledima 😃

Ja sam imala rucnu Avent i skoro sam poludila od tog stalnog pumpanja… Ovaj put cu ipak investirat u el izdajalicu 😅

Naci el ipak bolja,nadam se da ce bit okej snizenja na danima mama i beba za izdajalice

Žene dosta hvala Medela dvostruku el. izdajalicu. Kod nas je oko 2000kn, ali na amazonu (njemackom) je skoro pa i duplo jeftinija! Baci oko 😊

• Nara-Nara
    28. Ožujak 2022. 17:23

Comming, jako mi je drago za posteljicu 🥳 isplatilo se mirovanje 🤗
    Cure, jel ima koja anemiju? Mene je doktorica prošli tjedan poslala na vađenje krvi i hemoglobin, eritrociti...su groblje 😏 Ovih par dana sam baš i loše, jedva ustajem, ne mogu kuhati, čak sam danas i posao otkazala jer nisam u stanju funkcionirati. Nikako snagu skupiti. Jedva čekam porodiljni krajem idućeg mjeseca 🥴
    Sutra idem doktorici, pa me zanima što će reći i što prepisati.
    Uglavnom, ima li koja iste tegobe? Jesu li prošle nakon uzimanja tableta? Imate nuspojava od tableta?
    Mislila sam da su to čari trećeg tromjesečja, ali ajde, drago mi je da će se možda situacija riješiti nadomještanjem željeza 🤞🤞 Jer ako mi ovako ostane, ne znam kako ću izgurati još dva mjeseca do poroda ...

MMMartinaaa
    28. Ožujak 2022. 17:38

Žao mi je što ne osjećaš najbolje... 
    Meni je isto niži bio hemoglobin i hematokrit. Posto teže gutam tablete, zamolila sam doktoricu da mi da neki sirup ako može. Tako da sad pijem Ferrum Lek od Sandoza + vitamin c pastile, radi bolje apsorpcije. Nemam nikakvih nuspojava. 
    Znam da su jako dobre Kendural C tablete za zeljezo, njih cesto pripisuju i one u sebi imaju vec c vitamin. I on brzo digne razinu zeljeza. Ali doktor ce ti sigurno sugerirati sta je najbolje. 🙂

MarVel
    28. Ožujak 2022. 18:31

Comming072022

MarVel

Comming072022

Evo mene cure sa vanrednog pregleda, posteljica se digla gore i sve je u redu, znači nema mirovanja i sve je kako treba biti. Bebač odlično napreduje, ima cca 500g i onda šok i nevjerica. Pitam doktoricu i je li dečko da potvrdim i kod nje 4 put spol i ona me blijedo pogleda i kaže mi da ona tu ne vidi ni D od dečka 😳😳. Znači sada ne znamo šta je moramo čekat do Uskrsa 😂 do sljedećeg pregleda. I rekla mi je da ona je uvjerena da je curica, ali da ćemo još sve vidjeti 🤣🤣. I kada je htjela mi uslikati da nema pišuline i detaljnije pogledati beba se skroz spustila dolje i imala Party 🙈🙈

Presretna sam kad pročitam da se nekome digla posteljica. Olakšanje!!! Nadam se da će i meni tako, sutra imam pregled. Koliko ti je bila udaljena od ušća prije nego se digla, ako znaš? Ja mirujem i nadam se da posteljica migrira da mogu napokon malo u šetnje. Mi smo tek nedavno doznali spol jer se bebica stalno okretala, skrivala i pokazivala guzu.

Ne znam koliko je bila nažalost to mi nitko nije rekao samo su na nalazu napisali posteljica sprijeda nisko blizu ušća, drugi nalaz je bio dalje od ušća, a sada je 3.5 ili 4 cm dalje od njega i rekla mi je da se dignula gore i da nema potrebe za nikakvim mirovanjem više i cervix mi je 4.8cm dug tak i još je rekla da se ne bojim da ja neću sigurno imati prijevremeni porod 😂,. Koliko si tjedana ti sada? 🤗
    @Ariel mi se pratimo u dan :D ma hoće ne brini se :) 😘

Odlično!!! Cervix ti je vrh. Meni je posteljica straga, nisko, zadnji put je bila 2 cm od ušća, stvarno se nadam da se podigla. Sutra punih 27 tt. Lijepo je vrijeme, malo bih lajsala. Nisam još baš ništa kupila za bebu, a vidim da tjedni nekako lete. 

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

marta96
    28. Ožujak 2022. 18:35

Pepsi19

Comming, jako mi je drago za posteljicu 🥳 isplatilo se mirovanje 🤗
    Cure, jel ima koja anemiju? Mene je doktorica prošli tjedan poslala na vađenje krvi i hemoglobin, eritrociti…su groblje 😏 Ovih par dana sam baš i loše, jedva ustajem, ne mogu kuhati, čak sam danas i posao otkazala jer nisam u stanju funkcionirati. Nikako snagu skupiti. Jedva čekam porodiljni krajem idućeg mjeseca 🥴
    Sutra idem doktorici, pa me zanima što će reći i što prepisati.
    Uglavnom, ima li koja iste tegobe? Jesu li prošle nakon uzimanja tableta? Imate nuspojava od tableta?
    Mislila sam da su to čari trećeg tromjesečja, ali ajde, drago mi je da će se možda situacija riješiti nadomještanjem željeza 🤞🤞 Jer ako mi ovako ostane, ne znam kako ću izgurati još dva mjeseca do poroda …

Imam ja😂 znači meni je željezo bilo i iznad gornje granice, u siječnju sam vadila i bilo je 25,krvna slika tip top. Sad mi je počelo srce jako lupati i ubrzano pa sam isla kod dr. Radila ekg, vadila za štitnu, feritin, vitamin d. Znači koma sve kako ti kažeš, anemija totalno, beba sve pojela, a nisam pila ni prenatal bi željezo bas jer je bilo dosta visoko🤦‍♀️ imam pregled kod ginića u petak pa mu moram pokazati nalaze, ali uzela sam opet pa pijem novalac, uzela sam željezo na bazi organske cikle i c vitamin i sutra idem po matični sok aronije. Tako da ova 2 mjeseca dižemo željezo, nema druge😇 ja sam isto nekad dosta umorna, ali uvijek mi je tako pa nisam imala osjećaj da mi je željezo loše 🤷‍♀️ 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Ina85
    28. Ožujak 2022. 18:45

Evo i nas. Pregled prosao uredno. Beba ima 820 grama. Sto se meni cini puno za ove tjedne al doktorica kaze da je to ok. Koliko su  vase bile u ovim tjednima

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Teab
    28. Ožujak 2022. 19:25

MMMartinaaa

Teab

Tams

Teab

Mamepitanjce,u potrazi sam za izdajalicama,koje su preporuke,el ili rucna izdajalica?
    Sretno nam svima ovaj tj na pregledima 😃

Ja sam imala rucnu Avent i skoro sam poludila od tog stalnog pumpanja… Ovaj put cu ipak investirat u el izdajalicu 😅

Naci el ipak bolja,nadam se da ce bit okej snizenja na danima mama i beba za izdajalice

Žene dosta hvala Medela dvostruku el. izdajalicu. Kod nas je oko 2000kn, ali na amazonu (njemackom) je skoro pa i duplo jeftinija! Baci oko 😊

Martina Citala sam za njih da,ma sve te el izdajalice su uzas skupe,bas bum skicnula,hvala ti 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Didi4321
    28. Ožujak 2022. 19:38

Ima tko 30+tjedana da je primijetio da beba štuca?

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

missR
    28. Ožujak 2022. 20:12

Didi ja sam primjetila otkad sam usla sad u 31. Tjedan 😀 bas neki dan.
    Atina dobro si me sjetila. Jedino bas i nemam neki veliki izbor koga bi mogla poslat po to 😬
    **
    Cure super za dobre preglede ❤️ 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• limica
    28. Ožujak 2022. 20:27

Marijanaaa jesi me ti pitala za organizatore? dok procitam par stranica zaboravim hahah uglavnom jesu skupi su i meni ja sam kupila pet setova za 50€ u Jysku. U jednom setu dodje jedan veliki kao kvadrat jedan duguljasti i dva mala skroz. ja sam u te male stavljala kapice, carapice, sipercice, trakice za kosu. u ove vece sam redala bodice uglavnom sve sam ih iskoristila ostalo mi je tih malenih u jedan sam stavila dude pa vidjecu jos iskoristicu ja i to sigurno hahaha
    Meni je to isto bilo poskupo al hajd trajace bas su kvalitetni i to se jednom uzima a znaci mi puno jer su mi sad ladice pregledne i muz npr se moze snaci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.