![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Jutro curke!
Super za dobre rezultate na pregledima, sretno koje imaju danas 🥰.
Anushka nadam se da su nalazi ok, i da ideš doma 🤞.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Hvala na odgovorima. Ima333 baš ti hvala,a to je tak,gledaš po tim apotekama pa te uvjere u nešto. Pročitala sam o toj curi članak jučer. Ma da,baš je ružno za vidjet. Osjećam se ko da ne vodim brigu o svom djetetu,bude me sram kad mu netko pogleda ruke i noge. Kao kaj mu je ovo...a još ga i svrbi.
MMMMartina-a baš te jadnu mučila nesanica....ja sam se probudila danas kad je muž otišao na posao i sin u vrtić i onda sam do pola 10 zasapla :D inače ne spavam tak dugo... žao mi je za komodicu,najgore je kad nađeš neku bolju ponudu nakon kaj kupiš. Ja sam razmišljala o 2 u 1 za čišćenje al mi je muž rekao da sve te stvari 2 u 1 ne valjaju. Uzeli smo na kraju robot usisavač i ok je. I sad smo kupili neki viledin parni za pod. Zadovoljna sam sa obadvoje
Pozdrav svima, danas me puštaju van iz bolnice, urinokultura mi je konačno sterilna🥳radili su mi ultrazvuk, sve je super, bebica ima 950 grama, kaže da je cak bucmasta za svoje tjedne🙂
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima, danas me puštaju van iz bolnice, urinokultura mi je konačno sterilna🥳radili su mi ultrazvuk, sve je super, bebica ima 950 grama, kaže da je cak bucmasta za svoje tjedne🙂
Anushkaa ajme super vijesti!!!🤗🤗🤗! Čuvajte se.
Bok zene
Evo me s pregleda. Sve je uredno, bebolino ima 1355g. Kontrola je 12.04.
Rekla je jos ta kontrola, eventualno jos jedna sa 35tj i onda u TA.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
💪💪💪 Bas mi je dragooo
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Crazypeach nrmam iskustva s tim a vama želim sto manje tegoba i brzo olakšanje i napredak
Čestitam svim curama na uspješnim pregledima
Ja sam danas sam danas jako bezvoljno bole me vene i samo bi u krevet ali to je nemoguće
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Čestitam svima na uspješnim pregledima, a posebno Anuschka, napokon doma
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji