Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MfrauM
    15. Ožujak 2022. 09:37

Jutro curke! 
    Super za dobre rezultate na pregledima, sretno koje imaju danas 🥰.
    Anushka nadam se da su nalazi ok, i da ideš doma 🤞.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Crazypeach
    15. Ožujak 2022. 09:58

Hvala na odgovorima. Ima333 baš ti hvala,a to je tak,gledaš po tim apotekama pa te uvjere u nešto. Pročitala sam o toj curi članak jučer. Ma da,baš je ružno za vidjet. Osjećam se ko da ne vodim brigu o svom djetetu,bude me sram kad mu netko pogleda ruke i noge. Kao kaj mu je ovo...a još ga i svrbi. 
    MMMMartina-a baš te jadnu mučila nesanica....ja sam se probudila danas kad je muž otišao na posao i sin u vrtić i onda sam do pola 10 zasapla :D inače ne spavam tak dugo... žao mi je za komodicu,najgore je kad nađeš neku bolju ponudu nakon kaj kupiš. Ja sam razmišljala o 2 u 1 za čišćenje al mi je muž rekao da sve te stvari 2 u 1 ne valjaju. Uzeli smo na kraju robot usisavač i ok je. I sad smo kupili neki viledin parni za pod. Zadovoljna sam sa obadvoje

Anushka
    15. Ožujak 2022. 11:44

Pozdrav svima, danas me puštaju van iz bolnice, urinokultura mi je konačno sterilna🥳radili su mi ultrazvuk, sve je super, bebica ima 950 grama, kaže da je cak bucmasta za svoje tjedne🙂

url=https://lilypie.com]

• Tinkica27
    15. Ožujak 2022. 11:49

Anushka

Pozdrav svima, danas me puštaju van iz bolnice, urinokultura mi je konačno sterilna🥳radili su mi ultrazvuk, sve je super, bebica ima 950 grama, kaže da je cak bucmasta za svoje tjedne🙂

Anushkaa ajme super vijesti!!!🤗🤗🤗! Čuvajte se. 

Crazypeach
    15. Ožujak 2022. 13:29

Anushka baš mi je drago!! Dugo si bila tamo,sad doma na odmor :-)

Anushka
    15. Ožujak 2022. 14:26

Hvala vam curke🙂

url=https://lilypie.com]

Didi4321
    15. Ožujak 2022. 14:54

Bok zene 
    Evo me s pregleda. Sve je uredno, bebolino ima 1355g. Kontrola je 12.04.
    Rekla je jos ta kontrola, eventualno jos jedna sa 35tj i onda u TA.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

MamaH
    15. Ožujak 2022. 15:11

Anushka

💪💪💪 Bas mi je dragooo

18.01.2016. 💙
    10.01.2018.💜
    termin 27.06.2022.💙

Demetria
    15. Ožujak 2022. 15:14

Crazypeach nrmam iskustva s tim a vama želim sto manje tegoba i brzo olakšanje i napredak
    Čestitam svim curama na uspješnim pregledima
    Ja sam danas sam danas jako bezvoljno bole me vene i samo bi u krevet ali to je nemoguće 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Eden
    15. Ožujak 2022. 15:16

Čestitam svima na uspješnim pregledima, a posebno Anuschka, napokon doma 

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.