![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
Ima li koja bolove u leđima? Zadnjih par dana osjetim kako me uhvati bol u donjem dijelu leđa, nije stalno, na trenutke zaboli…
Leđa, trbuh, glava, mučnine 😵💫😵💫. Blaženo drugo tromjesječje 🙈
Ima li koja bolove u leđima? Zadnjih par dana osjetim kako me uhvati bol u donjem dijelu leđa, nije stalno, na trenutke zaboli…
Leđa, trbuh, glava, mučnine 😵💫😵💫. Blaženo drugo tromjesječje 🙈
😂😂😂😂 Evo i sad me trenutno boli i nekad me baš zabrine ta bol, kao da se širi i na trbuh... Neznam ni sama...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Curke,neke ste spominjale atopijski dermatitis... to ima moj sin. Bilo je dosta izraženo kad je bio mala beba,nisam htjela koristiti kortikosteroide nego smo ga kupali u hrastovoj kori i mazali sa A dermom i Bio dermom. Kad smo prvi puta došli na more buknulo je i par dana je imao kao neki osip po prsima,ali nakon nekog vremena se sve povuklo. Sad ima 3 i pol i vidim da se unazad par tjerana vratilo. I ruke i noge mu se crvene. Opet sam.krenula sa Biodermom i Adermom ali ništa. Ako odem doktorici znam da će mu opet prepisat kortikosteroide ali ja bi ipak pokušala s nečim prirodnim. To je genetski u muževoj familiji i nekako imam osjećaj da to čeka i drugog sina. Jel imate kakav savjet? Što je vama pomagalo?
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
ljubičica - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Didi4321 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
TheTina - sutra♥️🤰
Ariel - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Maajaa12344 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Bobica91 - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Visibaba07 - 17.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Astera - 17.03. ♥️🤰
Marijanaaa12345 - 17.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Zmya - 17.03. ♥️🤰
Tinkica27 - 17.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Krami - 18.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Anushka - 18.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Comming072022 - 18.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Principessa007 - 22.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - 22.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Crazypeach - 23.03. ♥️🤰
Dani30 - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MfrauM - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mallla - 24.03. ♥️🤰
Mare0722 - 24.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - 25.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ima333 - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
EnaEna - 28.03. ♥️🤰 x 2
Visibaba07 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ar5 - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pepsi2019 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Sweety - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Teab - 31.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
marta96 - 01.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
AnnieP - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Yopa - 04.04. ♥️🤰
Tonkicaa - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Lovely_ - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sunchica555 - 08.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Eden - 11.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 12.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MamaH - 19.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ariel - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Atina25 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
BabyM - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Nana6 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mama_anđela - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Angie24 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ninnek - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
IK_26 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
UKUPNO: 30 dječaka 💙 & 23 curice 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 970 🤰🐣
Dobro jutro svimaaaa! 🌻🌞
Curke sretno vam danas na pregldima - javite nam se svakako nakon 🥰
Atina - drago mi je da curka lijepo napreduje. Znaš li termin već za sljedeći pregled da upišem?
*
Ja sam opet imala lošu noć sa spavanjem...bila sam budna od oko 12.30 do skoro 4. Plakala sam na kraju od muke i nervoze, pa me dragi smirivao, ušuškao pored sebe i onda sam nekako zaspala do 6.30. Ali čak se ne osjećam umorno.
Evo, upravo okupala psa, sredila kuhinju, već smo i doručkovali, oprala se jedna mašina robe... Danas planiramo malo po dućanima da si dragi nađe odjelo za našu malu intimnu svadbicu, moram bukirati neki restoran, naručiti tortu, i tako...
E - i napokon sam naručila komodu za presvlačanje! 🥳😂 Saga je okončana! Gledala sam je DANIMA, ako ne tjednima... I pretražila sam sve moguće stranice...i naručim jučer, platim odmah, i onda nađem na drugoj stranici istu takvu JEFTINIJU, i s dostavom 3-7 dana (a ondje gdje sam uzela kažu do 11.04.). Poludila sam (najblaže rečeno). 😫
*
Sada sam bacila oko na neki Rowentin 2u1 čistač, koji usisava i parno čisti istovremeno, s milijun nastavaka, nekako gledam da bi bio koristan pogotovo uz malu bebu + selimo se u kuću s velikom okućnicom i imamo psa koji inače boravi s nama unutra. Ima netko takav?
Jutro drage cure ♥️
Martina 4.4 mi je sljedeći pregled 🥰 ja nemam iskustva s tim čistačem ali dosta hvale te 2u1 s parom. Mi imamo bežični štapni i Deebota Ozmo koji usisava i pere pod meni niti jedan ne očisti toliko detaljno stvarno vrijedi svake kune jer ima metlice i doslovno sve mete s poda,kutova,rubova ne ostane ni mrvica.
Crazypeach moj mali od 3 i pol je imao neku alergiju izaa uha i ona je to dijagnosticirala kao ad dermatologica mu je dala Belogent kremu isto kortići ali nama nazalost nije nista drugo pomoglo. Kreme od Mojo - ja poznam tu curu njena curica je tako 10 mj mlađa od mojeg pa smo bile susjede u gradu gdje su bili po ljeti podstanari kasnije se počela baviti s tim i stvarno svi hvale ali mojem malom je bilo to samo iza uha tako da sam ja htijela vidjet sa dr sta može biti uzrok i pokusat nesto sta pomaže jer eto svasta smo koristili i njene kremice pa bi se vratilo jako brzo. Sad miruje. Da je cijelo tijelo možda bi drugacije postupila.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Curke,neke ste spominjale atopijski dermatitis… to ima moj sin. Bilo je dosta izraženo kad je bio mala beba,nisam htjela koristiti kortikosteroide nego smo ga kupali u hrastovoj kori i mazali sa A dermom i Bio dermom. Kad smo prvi puta došli na more buknulo je i par dana je imao kao neki osip po prsima,ali nakon nekog vremena se sve povuklo. Sad ima 3 i pol i vidim da se unazad par tjerana vratilo. I ruke i noge mu se crvene. Opet sam.krenula sa Biodermom i Adermom ali ništa. Ako odem doktorici znam da će mu opet prepisat kortikosteroide ali ja bi ipak pokušala s nečim prirodnim. To je genetski u muževoj familiji i nekako imam osjećaj da to čeka i drugog sina. Jel imate kakav savjet? Što je vama pomagalo?
Dakle ista stvar s mojom curkom…imala je nekaj malo kad se rodila, znaci prije godinu dana, i mazala sam s a-dermom i sve je otislo. I opet se pojavilo prije dva mjeseca i s cim god probam ne odlazi…srecom nije puno al ruzno je vidit te ekceme po kozi 😕. Dobila sam prijedlog da probam s Biovitalis fluidom i emilzijom za njegu koze, ima netko iskustva s tim kremama?
Jutro cure, evo jucer je prosao i moj pregled, sve je ok, bez nekih osobitosti... Jedva sam cekala vidit svoju curicu, sad sam mirna 🙂 sl pregled je 11.04.
Sto se bolova tice, trtica, zdjelica rasturaju. Kontrakcije isto sve jace i cesce, u ovoj trudnoci bas neugodne.
Atopijski ima moja kcer, nikad nismo koristili kortikosteriode, ali sam potrosila bogatstvo dok nismo nasli kombinaciju koja joj odgovara. Sad ima 4 godine pa je puno bolje stanje, zimi se pogorsa naravno, ali je pod kontrolom. Mi koristim lrp lipikar za tusiranje i avene xeracalm. S tim da je ona imala i alergiju na jaja koja se povukla da trece godine.
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji