Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maajaa12344
    14. Veljača 2022. 13:30

AnnieP

Maja12344 ja sam bila pisala za tkivo. Također sam bila jako isprepadana i u velikom šoku. Nemam pojma ništa o tome, nigdje na internetu ništa ne piše o tome. Nigdje nisam pročitalala niti jedno iskustvo žene.

Kako sam ti pisala u Messenger, samo se pokusaj sto vise okruziti pozitivnim mislima. Ako je potrebno, zbog vlastitog mira napravi jos koji dodatni pregled kod drugih doktora i spomeni sto su ti rekli. Kazem imam slucaj s frendicom kojoj je bilo nesto bas blizu bebe pa ju nisu stavili niti na komplikacije ni nista, danas potpuno zdrava skolarka od 7 godina 🥰😊 

Visibaba07
    14. Veljača 2022. 14:59

Bokić cure ☺️
    Sretno vam Valentinovo,volite se danas i svakog dana sve više ❤️❤️
    Ja odlučila skuhati danas svoje prve sarme,evo čekaju dragog da dođe sa posla pa da probamo..
    Krenula ja to morati i nije mi nekako išlo,njima na videu ide super a meni nikako i odmah suze na oči 😆eh ti hormoni..al eto sarme su skuhane i nisu se otvorile 😊
    Ja baš i ne spavam najbolje,stalno buđenje za pišanje pa snovi,uglavnom mislim da se neću tako brzo naspavat a inače sam bila spavaliva velika...
    Trbuh mi raste iz dana u dan,ono pogledam u ogledalo i mislim si jesam to ja?  😁😁
    Osim učestalog mokrenja i ne spavanja nemam problema,barem nešto..
    Sretno danas svima 🍀🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• EnaEna
    14. Veljača 2022. 15:59

Anushka

Cure, sretno Valentinovo❤sretno svima na pregledima ovaj tjedan😊Pepsi ti si tako draga i hvala ti što se brineš, ne poznamo se osobno, ali baš me dirne što se brineš😊😘stanje je ovakvo:cerviks bez bakterija, u urinokulturi beštije klebisela i escherihija( prvi puta u životu ju imam), sutra zovem jer čekam još nalaz kontaktnih briseva, to valjda jesu te iste bakterije u rodnici i onda dogovor o terapiji.doktor će mi probati dati da pijem doma neke antibiotike, ako ne nađe rješenje, morat ću u bolnicu na venoznu terapiju…samo da sve bude ok, istrpit ću ja sve kaj treba.

I kod mene je problem sa eserihijom skoro pa od pocetka trudnoce. Stim da meni je na brisu cerviksa a urinokultura mi je sterilna. Popila sam dve ture antibiotika, pa dve vrste vaginaleta, dmanozu... Ne znam ni ja sta sve nisam. 
    I evo opet je ima ali sad u manjem broju pa mi samo propisala neke probiotske vaginalete. Mada opet se moram poceti nalijevati onim uroloskim cajem za trudnice. 

Samoja6
    14. Veljača 2022. 16:09

Ja još ništa nisam kupila... Stalno nešto gledam, pa bi ovo, pa bi ono i onda na kraju odustanem, kao, pričekat ću još ovaj pregled... 
    Mislim da su mi malo nabili paniku s tim šećerom... Danas sam od muke zaplakala jer sam se zaželila čokoladnih napolitanki! I tako dragi ode u dućan i donese napolitanke, domaćicu, jaffu, sladoled! 😂
    Osjećam da je sve u redu i iskreno se nadam da je. Bebu osjetim svaki dan, nisam je osjetila jedino taj dan kad sam bila u bolnici raditi profil! Moje vrijednosti su bile 4.8, 4.4, 3.9, 4.2, neznam više napamet, znam samo da je nakon večere bio 5.4 i do jutra je opet bio oko 4... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Anushka
    14. Veljača 2022. 16:17

EnaEna što točno koristiš od prirodnih stvari za escherihiju?ja si kuham čaj od brusnice, al teško mi sjedne nekako na želudac. Čula sam za neke kapi Cranactin, tako nekako, neznam da li je tko koristio...navodno su dobre, a smiju trudnice, čak i bebe.

url=https://lilypie.com]

marta96
    14. Veljača 2022. 16:49

Atina med si danas trebala iz svega toga izbaciti samo zbog utjecaja na šećer.
    Inače cure ne znam jel koja od vas ima problem s bolnom pipi🙈 od jučer mi je neki čudan osjećaj kao da me odjeća nažuljala, a nije. Užas :/

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

missR
    14. Veljača 2022. 16:55

Marta96 meni zna bit osjecaj da ce se raspuknut ko da je neki pritisak/tezina u njoj 🤭 ne znam kako bi objasnila to.
    Ne znam jel to ko tebi ali takva neka bol

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

marta96
    14. Veljača 2022. 17:03

missR

Marta96meni zna bit osjecaj da ce se raspuknut ko da je neki pritisak/tezina u njoj 🤭 ne znam kako bi objasnila to.
    Ne znam jel to ko tebi ali takva neka bol

Meni je ne znam ni sama, ko da sam dugo sjedila i nažuljala ili ko da su me gaće stiskale.. Ne znam opisati, vec mi je bilo jednom pa sam mazala kokosovo ulje i proslo, sad isto al ne znam zbog čega je tak😵

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Demetria
    14. Veljača 2022. 17:16

Ariel

Martinaa pa ja sam napokon na prvoj stranici popisaBas se veselim pregledu, da vidimo je li sve ok s bebom, mozda ce nam zapisat spol u kuverticu. Nismo bebicu jako dugo vidjeli pa se bas veselim tome. Polako razmisljam kad cu reci svima u firmi. Suprug zeli svojim kolegama (njih samo 2) reci sad za vikend. Ja bi da pricekamo jos jedan pregled koji je za 2 tjedna ali on bi rado sad rekao jer ide s njima na kavu. Jedini je problem sto su tocno te 2 osobe najveci traceri u firmi. I strah me da ce svima razglasat i onda da ce to doc do mojih kolega prije nego im ja sama kazem. Jer u ovom IT svijetu se svi poznajemo i svi su ti tu nesto u rodu. Tako da sam bas u nedoumici da li da i ja svojim kolegama kazem pondjeljak nekon tog vikenda ili ne?!
    Ja sam htjela pricekat taj 18tjedan da vidimo je li sve ok sa bebicom i onda rec. Iako on kaze ja cu im rec da nikom ne kazu, ali svi znamo kak to ide. Kazes e a nemoj nikom reci i tako krene sve naokolo. Ne znam bas, nisam pametna oko odluke. Jos me uvijek drzi onaj strah od spontanih i stalno cekam neku potvrdu da je sve ok.
    Danas sam odlucila napraviti potragu za lubenicom i dinjom po ducanima. Kupila sam i kilu jagoda vec pod pauzom i sad cekam da dodem doma i da ih pojedem

Bas sam i ja htjela napisati napokon na prvom popisu jeeej

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

MMMartinaaa
    14. Veljača 2022. 17:52

Ja nikako danas stic javiti se i pogledati forum i grupu... 
    Tams - dodam tebe i tvoju curku na listu 😊 ❤️
    Nadam se da ste sve imale dobar dan, i dobile koji cvijet i cokoladicu (i uzivali u njoj, makar kockici, bez griznje savjesti 🍫 🤤)
    Meni dan proletio - posao, pa išla pogledati vrata za kuću, pa s dečkom vježbala hrvatski jer ide na tečaj, i eto napokon kauč. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.