Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    13. Veljača 2022. 22:00

Atina e tako je i mene to zacudilo. Prvo nisam znala jel od zgaravice koju imam ili od stresa u posljednje vrijeme ali cini mi se da se taj ogromni apetit normalizirao. Ajde to nam je cak dobro, da malo stagniramo bar jedan mjesec s kilazom 🤣  

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Demetria
    13. Veljača 2022. 22:13

Meni su kontrakcije pocele ranije u ovoj trudnoći nego u prvoj i jace su ne znam zašto.
    I moram sutra nekoga kontaktirati za vene opet su kvrgave ne sviđa mi se to.
    A bome ni tupa bol i zatezanje s desne strane.
    Uvijek se sjetim našeg malog anđela i slijepog crijeva zbog kojeg smo ga izgubili jer me slivno tako bilo bolilo dok nije postalo nepodnošljivo

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Tinkica27
    13. Veljača 2022. 22:25

Bobica91

Tinkica 27 vidim da tebe taj secer bas opterecuje. Znaci granica za secer nataste je zapravo 6,1 za netrudnice tj za sve druge ljude. Kad ti nesto pojedes i popijes secer ide gore i to je ok zato je granica nakon 1 sat 10.0 a nakon 2 sata 8.5 zasto doktori skacu i na male razlike jer je bolje sprijeciti nego lijeciti. Nemoj se bacat u bed jer to je dobar secer nemozes ocekivat nakon jela imat opet ispod 5.1. I 5.2 nije toliko strasan secer. Evo pricala sam sa poznanicom ona je imala gestacijski ali znas kakav 13.0 joj je bio nataste to je pravi gestacijski secer i bila je bas na strogoj dijeti i rodila je bebu od 3100 doktorica ju je bas jako hvalila. Seceri se moraju drzat u granicama jer poviseni seceri imaju svojih komplikacija trudnice sa secerom obicno radaju velike bebe itdddd. Ali to ti pricam ako ti je secer nekontroliran i dobijes puno kila. Eto znaci super je da znas za to da pazis sta jedes i sve ce biti ok ali seceri su ti stvarno ok nije strasno.

Bobica91 jako me opterećuje i jako me strah...  Imam u obitelji 2 dijabetičara i višak kilograma..otkad sam na toj dijeti 1800 kcal smršavila sam ispod početne kilaže za svega 10 ak dana.. Sve što sam se udebljala od početka trudnoće sam skinula s tom ishranom...
    Demetria hvala tii.. Ovo je super korisno. 

• Tasm
    13. Veljača 2022. 22:30

Cure molim pomoc, jeli neka od vas ima problem sa stitnjacom koji se pojavio u trudnoci? Ja sam dobila euthyrox 25mcg na samom pocetku zbog tsh koji je bio nesto malo visi od 3! To smo lako sredili do nove kontrole, ali onda se smanjio ft3 i tako vec dva mjeseca stoji snizen (moj je cca 3,7 a donja granica 3,9). Povecan mi je euthyrox na 37,5 pa na 50. Ima li neka od vas kakva iskustva... Jesu bebe bile ok? Jeste se nakon poroda uspile rjesit terapije? Sve mi je to novo, uopce se ne snalazim. 

Demetria
    13. Veljača 2022. 22:39

Tams

Cure molim pomoc, jeli neka od vas ima problem sa stitnjacom koji se pojavio u trudnoci? Ja sam dobila euthyrox 25mcg na samom pocetku zbog tsh koji je bio nesto malo visi od 3! To smo lako sredili do nove kontrole, ali onda se smanjio ft3 i tako vec dva mjeseca stoji snizen (moj je cca 3,7 a donja granica 3,9). Povecan mi je euthyrox na 37,5 pa na 50. Ima li neka od vas kakva iskustva… Jesu bebe bile ok? Jeste se nakon poroda uspile rjesit terapije? Sve mi je to novo, uopce se ne snalazim.

Preskacem jer ne znam 
    Sretno 🙏🏻

*

• Mrvica722
    13. Veljača 2022. 23:05

Znači već sad me sveki i njena predivna kećer turpijaju oko dojenja.... 3 jebena dana slušam kako svaka žena zapravo moze dojit al eto neće il ne želi znat... Kćer joj nikad jos nije ni rodila al pametna se pravi. Rekla sam ide ide, ne ide lagano bočica al naravno dat cu sve od sebe da uspije... Bože poludile... Sad sam u fazi da im skrpz dignem tlak k kazen da necu ni dojit pa nek lude

Maajaa12344
    14. Veljača 2022. 00:43

Pozdrav cure, malo sam zaboravila na forum, ali pohvatala sam vise manje. A red je da i tu nesto napisem ako imam sto pametno, inace da ne zatrpavam bezveze forum.😊
    Čestitam prvo svima na svemu sto se moze cestitati i saljem svima podrsku za sve trenutke koje prolazite, strahove, mucnine, bolove, preglede, zgaravice i dr. 🤞🥰😊
    Napokon sam na prvoj stranici liste pregleda. Cini mi se vjecnost tih 4 tjedna docekati jao... I vidim da su decki brojcano nadjacali curke 😊😊 
    Meni su mucnine vidim sve slabije, tu i tako se jos nesto javi kroz dan. Zgaravica mi ne da mira, tu gorim, ali s time sam i naucila zivjeti jer imam kronicni gastritis i refluks. Ali Reflustat bikad vise, toliko mi mucninu i gadljivost napravi uzas i neki osjecaj gusenja, bas osjetim cep u grlu. Nikad vise uff ..
    Trbuh mi vidno raste iz dana u dan. Ujutro se bas jako vidi kad lezim kao neka biva. Ovisno na kojoj strani spavam tako mi i dode vise lijevo ili desno. Ne mogu dočekati da osjetim curu bas jedva cekam 🥰. Ovako kad su mucnine gotovo nikakve, krenula sve veca briga je li sve u redu. 🤷😲
    Pricali ste o Rijeckom rodilistu. Imam puno veze tamo sto od primalja, sestara, doktora i kad sam s nekima dosla na temu da sam trudna, odmah su mi rekli da je sve otislo u k..., da neka odem roditi u Zg ili u Split ako imam mogucnosti. Bilo gdje samo ne u Rijeci. Na to sam rekla da selim u Njemacku pa da cu tamo i rekli su mi da je to najbolji moguci potez. Rekoh super. I prijateljice koje su rodile u Rijeci su prolazile kroz sate i sate muke i da nisam angazirala neke poznate kazu da tko zna sto bi jos bilo. Bas ne znam sto su se tako pogorsali. Nije ovo zastrašivanje da ne mislite nesto, samo kazem informacije iz prve ruke. Ja vjerujem da ce se tu puno toga mijenjati sad kad rodiliste bude na Sušaku u novoj bolnici. (ako sam dobro shvatila da se seli sve to gore?)
    Ne znam vise tko je pisao za tkivo uz bebu. Isto je imala jedna moja frendica, sva se isprepadala. Rekli su joj da ne brine (cak je bila jako blizu bebi) i nista na kraju nije bilo, beba ziva i zdrava. Tako da cim manje brinuti i fokus micati s toga, okupirati se lijepim i pozitivnim mislima.
    Toliko ukratko od mene, laku noc vam svima zelim i vec sretan ponedjeljak svima posebno onima koje rade i sretno na pregledima 🥰😘

Demetria
    14. Veljača 2022. 06:10

Sretno svima na pregledima ovaj tjedan i neka vam je sretno Valentinovo.

*

Ariel
    14. Veljača 2022. 06:35

Bok curke, nije me bilo par dana jer vikendom ne palim laptop i pokusavam gaiskoristit maksimalno. 
    Sve sam zaostatke procitala i nemam kaj pametno za rec  Ja sam imala tsh 2.39 i rekla mi je doktorica kako mi je nizak ali da je jos u granicama normale pa se ne zamara. Ali posto nisam imala nikakvu kontrolu vec tjednima, nemam sto na to za dodat  
    Sve curke koje imate preglede ovaj tjedan, zelim vam svu srecu. Lijepo provedite valentinovo sa svojim partnerima 

• Nara-Nara
    14. Veljača 2022. 07:42

Demetria hvala na detaljnom popisu 😘🤗🤗 morat ću ga sad koji dan detaljno proučiti.
    Anushka kako su nalazi?
    Na ostalo nemam što pametno za reći, jer ne znam 🤷😅
    Cure, sretno svima ovaj tjedan, a nove cure dobro došle 🤗😘 lijepo da nas toliko ima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.