Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    15. Veljača 2022. 13:31

MfrauM

Anushkaomnibiotic flora plus je za drugo tromjesečje. Meni je super, pijem ujutro 1 prašak na tašte. Možeš uzimati 2x dnevno ujutro I navečer, meni je bilo dosta samo ujutro.
    Cranactinod Solaraya smiju trudnice, cca 180kn košta ampula, pije se 4x dnevno 1 pipeta u čaši vode. Samo taj id solaraya uzmi jer ostali imaju neku biljku medvjetku koju trudnice ne smiju.

recept za e. colina kraju sam pokušala sa češnjakom. bila sam skeptična, ali posli 7 dana "terapije" nalaz urinokulture je bio sterilan.

25 dkg češnjaka (po mogućnosti domaćeg)
    pola litre kvalitetnog crnog vina

češnjak očistit i zgnječit (ili isjeckat na sitno) i stavit u lonac, ulit vino i zajedno kuhat na srednje jakoj vatri dok pola vina ne ishlapi (meni je tribalo 10-15 minuta). ostavit da se ohladi na sobnoj temperaturi, onda procijedit u tamnu staklenu bocu i čuvat u frižideru. tih 250 ml je dovoljno za 8 dana. svako jutro prije doručka i svaku večer prije večere popit dvije velike žlice. prije upotrebe lagano promućkat.

Oprosti što je boldano, kopirala sam tekst.
    Ja sam pila tak da sam stavila u cašicu rakije ujutro i navečer, iako nije preporučljivo kao puno češnjaka u trudnoći, ovo se prokuha, ja sam kuhala cca 20min da budem sigurna. Ovoj jednoj mojoj ni antibiotik pomogao, a s ovim se spasila već nakon 7 dana. Nadam se da će ti pomoći!

Hvala ti puno, probat ću svakako kad se vratim iz bolnice.na kraju ipak moram ići na 7-10 dana na venozni antibiotik u petak😏i hvala svim curama na savjetima.

url=https://lilypie.com]

MfrauM
    15. Veljača 2022. 14:21

Anushka

MfrauM

Anushkaomnibiotic flora plus je za drugo tromjesečje. Meni je super, pijem ujutro 1 prašak na tašte. Možeš uzimati 2x dnevno ujutro I navečer, meni je bilo dosta samo ujutro.
    Cranactinod Solaraya smiju trudnice, cca 180kn košta ampula, pije se 4x dnevno 1 pipeta u čaši vode. Samo taj id solaraya uzmi jer ostali imaju neku biljku medvjetku koju trudnice ne smiju.

recept za e. colina kraju sam pokušala sa češnjakom. bila sam skeptična, ali posli 7 dana "terapije" nalaz urinokulture je bio sterilan.

češnjak očistit i zgnječit (ili isjeckat na sitno) i stavit u lonac, ulit vino i zajedno kuhat na srednje jakoj vatri dok pola vina ne ishlapi (meni je tribalo 10-15 minuta). ostavit da se ohladi na sobnoj temperaturi, onda procijedit u tamnu staklenu bocu i čuvat u frižideru. tih 250 ml je dovoljno za 8 dana. svako jutro prije doručka i svaku večer prije večere popit dvije velike žlice. prije upotrebe lagano promućkat.

Ja sam pila tak da sam stavila u cašicu rakije ujutro i navečer, iako nije preporučljivo kao puno češnjaka u trudnoći, ovo se prokuha, ja sam kuhala cca 20min da budem sigurna. Ovoj jednoj mojoj ni antibiotik pomogao, a s ovim se spasila već nakon 7 dana. Nadam se da će ti pomoći!

Hvala ti puno, probat ću svakako kad se vratim iz bolnice.na kraju ipak moram ići na 7-10 dana na venozni antibiotik u petak😏i hvala svim curama na savjetima.

Čuvaj se, i nek ti što prije potamane  tu bestiju da budeš mirna i ti i bebica 🤗

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Didi4321
    15. Veljača 2022. 14:34

Gotova kontrola. Beban je super, ima 784g sto odgovara za 2 dana vise, okrenut je guzom dolje i bas je lijepo pokazao guzu, jaja i pimpaca dok je vaginalno radila uzv 😁 vaginalni pregled uredan, cerviks super.
    Kontrola je 15.03.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Tasm
    15. Veljača 2022. 15:29

Cestitke na dobrim pregledima 🙃 jeste vec odlucili o imenima? Vidim da bi nama to mogla bit prava dilema 🤦🤦🤦

• Arya
    15. Veljača 2022. 16:22

Bok, nisam stigla ovih dana popratiti forum pa sad iščitavam.
    Čestitam svima na dobrim pregledima.
    Moj pregled je isto prošao uredno, idući je 14.03.

Anushka
    15. Veljača 2022. 16:43

MfrauM

Anushka

MfrauM

Čuvaj se, i nek ti što prije potamane tu bestiju da budeš mirna i ti i bebica 🤗

Hvala ti😊

url=https://lilypie.com]

• Gabi12
    15. Veljača 2022. 18:00

Bok curke i na forumu. Pregrozna sam… Ja sam se skroz preselila na fejs i samo tamo vise manje citam. I opcenito mi je puno lakse bit na fejsu nego tu. Lakse se poprati teme i sadrzajj.

Ugl vezano za svoj pregled. Danas nisam isla posto smo obavili pregled odma nakon sto sam izasla iz izolacije. Sada je iduci 28.2. 

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

• Teab1
    15. Veljača 2022. 18:16

Ja jos cekam termin za svoj pregled al mi se ne zuri kada sutra idemo na 4d nakon mjesec dana 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• limica
    15. Veljača 2022. 18:43

Ina85

limica

cure sretno danas na pregledima 😍🥰
    ja idem raditi briseve danas a i pitat cu doktora da me pregleda jer se moje bolne kontrakcije javljaju svaku noc ne znam zasto samo uvecer i zasto su bolne, milion upitnika u glavi pa vidjecemo

Ja sam jucer imala takve bolove. I tvrd trbuh, luda sam bila ,nit lezat, ni hodat , nit sjedit. Zamalo otisla na hitnu al sam onda popila spasmex i smirilo se. Evo danas se mala vrti sve normalno. Ja stvarno neznam kako to odjednom tako dođe 🤷‍♀️

e pa takva sam i sama, kaze doktor razloga za brigu nema cerviks uredan i zatvorena sam, sto vise odmarati na lijevom boku i piti magnezij, beba se vrti najnormalnije i samo kaze da to i pratim 💁‍♀️

• Tinkica27
    15. Veljača 2022. 20:14

Pozz svima.. Evo da se javim i ovdje .. Pregled je prošao super, beba je manja za 2 tj i tako je od početka,ali ima svoj neki ritam rasta.  Šećer mi je ok, ali je rekla da se držim raznolike prehrane, ali ako mi se jede slatko da uzmem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.