Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    15. Veljača 2022. 09:24

MfrauM

Anushka ja sam ti pila taj CranActin i još uvijek pijem 4xdnevno. Meni je stvarno pomoglo. Dakle pobrala sam nakon korone neki urinoinfekt, ref.vrijednoati su 150 meni su bile 3145, a kako nalaz dolazi tek za 5 dana, ja cim sam osjetila peckanje sam uzela to i omnibiotic flora plus, kad je došao nalaz - tad sam uzimala to već tjedan dana, izbacila slatko i uh. Nakon toga, prije pregleda sam isla vaditi opet privatno i nalazi su bili super, sve se povuklo.Moj gin nije sklon antibioticima ako ne treba, pa je rekao da dalje s tim nastavim preventivno. Mislim da ti ne može skoditi, meni je evo stvarno pomoglo. Još ima jedan recept sa crnim vinom (prokuhanim, bez alkohola za trudnice) I češnjakom, to je super za escherihiju, to sam pila malo, mojim curama dok su bile trudne je pomoglo. Ako želiš proslijedim ti.
    Cure moje, ja vam ne spavam od 1 sat, mog muža ulovio napadaj migrene, jedva sam ga odvukla do kupaonice. Kad ga tako primi on zna hiperventilirat koliko ga boli i onda moramo sve poduzeti, par puta je hitna došla jer je pao u nesvijest, bas sam se prepala da sad ne bude tako. Nadam se da ću sad zaspati uskoro.
    Dok je on ležao u kadi ja sam namocila grah za danas 🤣, već vidim da neću nigdje iz kuće danas koliko sam umorna pa ajde da iskoristim što imam u škrinji.
    Još nisam prošla nikakve popise, samo okvirno ono što je Demetria super napisala, nit gledala filmice o porodu i dojenju, nekako to odgađam, joj strah me, budem iza anomaly-a.
    Nek je svima lijepi dan, nadam se da vi lijepo spavate.

Hvala ti, svakako bi probala i taj prirodni recept, sa vinom, pa ako možeš proslijedi mi😊slatko sam izbacila😭omnibiotik flora plus je neki probiotik?Ima koja cura preporuku za koji probiotik da smiju trudnice?držite fige da nemoram u bolnicu na venozni antibiotik😭

url=https://lilypie.com]

missR
    15. Veljača 2022. 09:32

Dobro jutro svima i sretno danas na pregledima curke🤞🏻
    Javite se 🥰

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

zmya
    15. Veljača 2022. 09:37

Anushka

MfrauM

Anushka ja sam ti pila taj CranActin i još uvijek pijem 4xdnevno. Meni je stvarno pomoglo. Dakle pobrala sam nakon korone neki urinoinfekt, ref.vrijednoati su 150 meni su bile 3145, a kako nalaz dolazi tek za 5 dana, ja cim sam osjetila peckanje sam uzela to i omnibiotic flora plus, kad je došao nalaz - tad sam uzimala to već tjedan dana, izbacila slatko i uh. Nakon toga, prije pregleda sam isla vaditi opet privatno i nalazi su bili super, sve se povuklo.Moj gin nije sklon antibioticima ako ne treba, pa je rekao da dalje s tim nastavim preventivno. Mislim da ti ne može skoditi, meni je evo stvarno pomoglo. Još ima jedan recept sa crnim vinom (prokuhanim, bez alkohola za trudnice) I češnjakom, to je super za escherihiju, to sam pila malo, mojim curama dok su bile trudne je pomoglo. Ako želiš proslijedim ti.
    Cure moje, ja vam ne spavam od 1 sat, mog muža ulovio napadaj migrene, jedva sam ga odvukla do kupaonice. Kad ga tako primi on zna hiperventilirat koliko ga boli i onda moramo sve poduzeti, par puta je hitna došla jer je pao u nesvijest, bas sam se prepala da sad ne bude tako. Nadam se da ću sad zaspati uskoro.
    Dok je on ležao u kadi ja sam namocila grah za danas 🤣, već vidim da neću nigdje iz kuće danas koliko sam umorna pa ajde da iskoristim što imam u škrinji.
    Još nisam prošla nikakve popise, samo okvirno ono što je Demetria super napisala, nit gledala filmice o porodu i dojenju, nekako to odgađam, joj strah me, budem iza anomaly-a.
    Nek je svima lijepi dan, nadam se da vi lijepo spavate.

Hvala ti, svakako bi probala i taj prirodni recept, sa vinom, pa ako možeš proslijedi mi😊slatko sam izbacila😭omnibiotik flora plus je neki probiotik?Ima koja cura preporuku za koji probiotik da smiju trudnice?držite fige da nemoram u bolnicu na venozni antibiotik😭

Anushka trudnice smiju Omnibiotic Panda. Njihovi su odlicni, mozda jos koji od njih se smije, al dosta im je dobro objasnjeno na sajtu.

MfrauM
    15. Veljača 2022. 10:12

Anushka omnibiotic flora plus je za drugo tromjesečje. Meni je super, pijem ujutro 1 prašak na tašte. Možeš uzimati 2x dnevno ujutro I navečer, meni je bilo dosta samo ujutro.
    Cranactin od Solaraya smiju trudnice, cca 180kn košta ampula, pije se 4x dnevno 1 pipeta u čaši vode. Samo taj id solaraya uzmi jer ostali imaju neku biljku medvjetku koju trudnice ne smiju.

recept za e. coli

na kraju sam pokušala sa češnjakom. bila sam skeptična, ali posli 7 dana "terapije" nalaz urinokulture je bio sterilan.

25 dkg češnjaka (po mogućnosti domaćeg)
    pola litre kvalitetnog crnog vina

češnjak očistit i zgnječit (ili isjeckat na sitno) i stavit u lonac, ulit vino i zajedno kuhat na srednje jakoj vatri dok pola vina ne ishlapi (meni je tribalo 10-15 minuta). ostavit da se ohladi na sobnoj temperaturi, onda procijedit u tamnu staklenu bocu i čuvat u frižideru. tih 250 ml je dovoljno za 8 dana. svako jutro prije doručka i svaku večer prije večere popit dvije velike žlice. prije upotrebe lagano promućkat. 

Oprosti što je boldano, kopirala sam tekst.  
    Ja sam pila  tak da sam stavila u cašicu rakije ujutro i navečer, iako nije preporučljivo kao puno češnjaka u trudnoći, ovo se prokuha, ja sam kuhala cca 20min da budem sigurna. Ovoj jednoj mojoj ni antibiotik pomogao, a s ovim se spasila već nakon 7 dana. Nadam se da će ti pomoći!  

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

ljubičica
    15. Veljača 2022. 10:35

Drage moje žene samo vam javim da je pregled prošao ok!! 
    Beba odgovara tjednima, papa test uredan urinokultura sterilna..
    Nemam bas vremena za tipkanje u zadnje jer renoviramo stan, mijenjamo laminat, namještaj, sad druga dječja soba..ima dosta čišćenja i nenadanih situacija..evo jučer su baš neki aparati u kući odlučili složno pokrepat pa sam se isplakala, a muž već umoran i nervozan pomalo(valjda me i hormoni peru) ali preživjet ćemo nekako..
    Glavno da je beba dobro..
    Držite mi se sve i sretni na pregledima!!!
    Pišem vam više čim sredimo ove radove
    💜💙💚💙💜💙💚💙💜💙💚💋💋💋💋💋💋🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Samoja6
    15. Veljača 2022. 11:18

Cure evo upravo naletila na ovo... Dosta je dobra cijena i mogu reći da me baš privuklo! 
    Pošto sam ja vaga i to tipična, uvijek važem... 😂 Dali ih kupiti sada ili ne, a i koja od ovih kupiti...
    https://kidily.hr/shop/djecja-kolica/kolica-3-u-1/cybex-balios-s-kolica-3u1-kosara-autosjedalica-aton-5-i-size-0-13kg-adapteri-siva-srebreni-okvir/

https://kidily.hr/shop/djecja-kolica/kolica-3-u-1/cybex-leotie-lux-kolica-kosara-autosjedalica-aton-5-0-13-kg-comfy-grey/

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ariel
    15. Veljača 2022. 11:30

Samoja6

Cure evo upravo naletila na ovo… Dosta je dobra cijena i mogu reći da me baš privuklo!
    Pošto sam ja vaga i to tipična, uvijek važem… 😂 Dali ih kupiti sada ili ne, a i koja od ovih kupiti…
    https://kidily.hr/shop/djecja-kolica/kolica-3-u-1/cybex-balios-s-kolica-3u1-kosara-autosjedalica-aton-5-i-size-0-13kg-adapteri-siva-srebreni-okvir/

https://kidily.hr/shop/djecja-kolica/kolica-3-u-1/cybex-leotie-lux-kolica-kosara-autosjedalica-aton-5-0-13-kg-comfy-grey/

Mi gledmao cybex balios s lux. Cekamod a dodu neke akcije pa cemo kupit. Ako en dodu, onda im je cijena oko 600 eura kod nas ovdje. Ali mislim da su oba tvoja odabira dobra, cybex ima dobr akolica i autosjedalice. 

Demetria
    15. Veljača 2022. 11:41

Samoja6

Cure evo upravo naletila na ovo… Dosta je dobra cijena i mogu reći da me baš privuklo!
    Pošto sam ja vaga i to tipična, uvijek važem… 😂 Dali ih kupiti sada ili ne, a i koja od ovih kupiti…

Ja imam cybex balios s iz 2019 i cloud z i size autosjedalicu i zadovoljna sam. Mala jos nije prerasla as

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• limica
    15. Veljača 2022. 12:01

cure sretno danas na pregledima 😍🥰
    ja idem raditi briseve danas a i pitat cu doktora da me pregleda jer se moje bolne kontrakcije javljaju svaku noc ne znam zasto samo uvecer i zasto su bolne, milion upitnika u glavi pa vidjecemo 

Ina85
    15. Veljača 2022. 12:24

limica

cure sretno danas na pregledima 😍🥰
    ja idem raditi briseve danas a i pitat cu doktora da me pregleda jer se moje bolne kontrakcije javljaju svaku noc ne znam zasto samo uvecer i zasto su bolne, milion upitnika u glavi pa vidjecemo

Ja sam jucer imala takve bolove. I tvrd trbuh, luda sam bila ,nit lezat, ni hodat , nit sjedit. Zamalo otisla na hitnu al sam onda popila spasmex i smirilo se. Evo danas se mala vrti sve normalno. Ja stvarno neznam kako to odjednom tako dođe 🤷‍♀️

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.