Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    30. Siječanj 2022. 20:29

Demetria hvala također i tebi sretno i super za megić💪🤞
    Moj pregled je tek u 17 jer radim do 16.
    Ljubičica slažem se za te testove,ja u prvoj t nisam to radila upravo radi toga sta sam kupila tim novcem pola sobice. Sad sam se odlučila napravit jer me bilo strah da mi kombinirani ne pokaze loše radi godina a i imamo sve stvari za bebu inače je skupo jako da.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• EnaEna
    30. Siječanj 2022. 20:30

ar5

Mene je moja ginekologica gledala s velikim čuđenjem kad sam joj rekla da nebi radila niti jedan od NIPT testova. Tako da sam ja dobila dojam da danas stvarno svaka mama to radi.
    Ja nekako nisam osjećala potrebu, sva mjerenja su bila u redu, tako da sam ja bila odlučila da ne radim te testove.
    Svakako bi se odlučila na neki od njih da je postojala najmanja sumnja da nešto nije u redu sa bebom.

Vecina njih ima neki % od tih testova. Iz prica znam da neki ginekolozi znaju biti jako neugodni i uvaljivati najskuplje. 
    Ja se zbog godina nisam uopste dvoumila za nipt. Samo sto sam za blizanacku trudnocu bila ogranicena na one osnovne modele. A amino mi isto niko nije preporucio jer je puno veci rizik nego kad je jedna beba. 
    Hvala Bogu sve je bilo dobro i nizak rizik za obe bebe. A i na UZ je sve uredno. Jos sam isla na dva mjesta za prvi, a sad cu i za drugi takozvani ekspertni UZ. 
    Obzirom na tvoje godine, mislim da je double test dovoljan, on ide oz krvi i radi se kad i prvi anomaly scan- ekspertni UZ kako se gdje zove.
    Pretpostavljam da si to radila. Jer vidim da nam je termin u dan razlike 😊

Mary10
    30. Siječanj 2022. 21:08

Pepsi2019

Arielkako lijepo! Baš mi je drago da su bar tvoji tako srčani kad već muževi nisu 🥰
    Mary 10 a što se dogodilo? Ako nije tajna 🤗 čitam knjige i razmišljam o svim varijantama i ova mi se učinila najsigurnija, ali eto, možda pogriješih 🤷😅

Ma nije tajna i ne želim vas plašiti. To je nešto šta pročitaš u novinama i ne dogodi se nikad nekom tvom. Zaova je izgubila bebu na porodu, na sam termin. Nije nešto dugo čekala s trudovima ali je čekala. Kad je došla do bolnice i kada su je spojili na ctg su skužili da su otkucaji srca oslabili - ugusila ga je pupcana vrpca. I eto, 4 godine nakon, još uvijek je to trauma na koju ne zaboravljamo - muž se koči s veseljem za našu bebu jer eto, opekli smo se i itekako znamo da se zlo događa. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Mary10
    30. Siječanj 2022. 21:14

Šta se NIPT testova tiče, odlučili smo se oprostiti od tih 4000kn za nekakav mir. Sve je teklo i tece u redu i radila sam test s mišlju - ok idemo potvrditi da je sve dobro. Ja razumijem ako je nekom to velik izdatak ali i treba bit spreman na loše rezultate - šta onda? Ja evo o tom nisam razmišljala, samo sam ga radila da potvrdim da je ok. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• Inna12
    30. Siječanj 2022. 21:15

Ja NEVJERUJEEEEEEEEM ALI MORALA SAM I PETI DA ZADNJI POTROSIM E SAD AKO I OVO NIJE PLUSINA MOGU SE OBJESIT
    https://ibb.co/MRz9Zf9 [ibb.co]
    https://ibb.co/mX4JtG4 [ibb.co]
    https://ibb.co/Kb48Kv7 [ibb.co]
    https://ibb.co/JR75PMs [ibb.co]
    https://ibb.co/nfNt4C2 [ibb.co]

Poison_Ivy32
    30. Siječanj 2022. 21:22

Na ovom zadnjem se ful nesto slabo vidimi to ako se bas zabuljis u sliku...

Što se tice tih testova, ja sam odmah rekla da necu to raditi.. razmisljanja sam kako su prije zene zivjele bez toga, sto bi onda meni to trebalo.. a i slucajno da mi nesto pokaze krivo, grizlo bi me cijelu trudnocu, ili da mi kao poznanici jave da beba ima down, pa 2 tjedna kasnije da su fulali.. zena proplakala kisnu godinu.. trudnoca bez stresa.. 

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

• Inna12
    30. Siječanj 2022. 21:30

Ja sam juče radila 3 i bila je svjetlija nego danas

• Inna12
    30. Siječanj 2022. 21:32

Poison_Ivy32

Na ovom zadnjem se ful nesto slabo vidimi to ako se bas zabuljis u sliku…

Što se tice tih testova, ja sam odmah rekla da necu to raditi.. razmisljanja sam kako su prije zene zivjele bez toga, sto bi onda meni to trebalo.. a i slucajno da mi nesto pokaze krivo, grizlo bi me cijelu trudnocu, ili da mi kao poznanici jave da beba ima down, pa 2 tjedna kasnije da su fulali.. zena proplakala kisnu godinu.. trudnoca bez stresa..

Pa vidi se na svima dvije nego zavisi kak sam ja slikala mobom. Imam i od jučer ali je svjetlija pa nisam stavljala

• ar5
    30. Siječanj 2022. 21:39

EnaEna

Vecina njih ima neki % od tih testova. Iz prica znam da neki ginekolozi znaju biti jako neugodni i uvaljivati najskuplje.
    Ja se zbog godina nisam uopste dvoumila za nipt. Samo sto sam za blizanacku trudnocu bila ogranicena na one osnovne modele. A amino mi isto niko nije preporucio jer je puno veci rizik nego kad je jedna beba.
    Hvala Bogu sve je bilo dobro i nizak rizik za obe bebe. A i na UZ je sve uredno. Jos sam isla na dva mjesta za prvi, a sad cu i za drugi takozvani ekspertni UZ.
    Obzirom na tvoje godine, mislim da je double test dovoljan, on ide oz krvi i radi se kad i prvi anomaly scan- ekspertni UZ kako se gdje zove.
    Pretpostavljam da si to radila. Jer vidim da nam je termin u dan razlike 😊

Tako je, radila sam taj mini anomaly scan i nalaz iz krvi isti dan, pokazalo se sve u redu. 
    Idući tjedan me čeka ovaj drugi anomaly scan i baš se veselim vidjeti bebicu detaljnije 🥰  također ću ići u KBC i onda još jednom privatno, da dobijemo i lijepe sličice za uspomenu 😊

A opet postoji mogućnost za svakakve nepredvidive situacije. Ja se trudim samo opušteno kroz trudnoću, nepotreban stres šteti našim bebicama😊
    Npr. mojoj frendici nisu vidjeli ni na kakvom 3D, 4D i  ostalim pregledima da malena ima rascjep nepca, na kraju šok nakon poroda, nikome nije bilo jasno kako se to nije uspjelo vidjeti baš ni na jednom od pregleda🤔

💃 26 🕺29
    Termin: 27.06.2022.

Maajaa12344
    30. Siječanj 2022. 21:49

Ariel cestitam ma super reakcijama priopcenja ove divne vijesti 🥰😍😍😍
    ...
    Sto se testova tice. Ja sam radila VeritasTest, najvise zbog neke svoje mirnoce. Jesam uzela najskuplji koji sve obuhvaca i bio je 6000kn (ili 5999 mozda bolje zvuci 😅) na 4 rate da se malo ipak rasteretim jer smo u renoviranju 4 stana i preseljenja u Njemacku i kupovine stana tamo i da ne nabrajam. Ali dragi mi je rekao da smo beba i ja na prvome mjestu i zbog mirnoce, manje stresa i sve i svi drugi troškovi su u drugome planu. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani