Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    30. Siječanj 2022. 11:26

Atina25 i Bachata sretno sutra. Ja imam popodne oko 15h pregled.
    Baka ce pričuvati malu a mene muž vodi u mc Donalds jede mi se nešto nezdravo.
    A i moramo u dm po pelene 🤦🏻‍♀️
    *
    Sretno i svim curama koje imaju preglede ovaj tjedan.
    Dobrodošle nove cure na forum nadam se da cete se cesce druziti s nama.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Poison_Ivy32
    30. Siječanj 2022. 13:05

Ejla cure.. prvo vam zelim svima mirnu i lijepu nedjelju ❤️
    Drugo svima koje su bubane da se sto prije pocnu osjecati bolje ❤️
    Ariel bas mi je drago da ti je uspijelo iznenadjenje, sigurna sam da si sad mirnija i presretna 🤗
    Moja covid situacija se smirila.. petak sam gorila do 38,6 i hvala bogu da imam pametnu svekrvu, navecer mi je narezala krumpire i nagurala u carape. Preznojila sam se 5 puta, prestala si me boljeti ledja i trbuh (cega me najvise bilo strah). Jucer temp nije isla preko 37,1, a danas 36,6. Mislim da su mi krumpiri izvukli temp za naredne dvije godine 😂😂
    Od drugih simptoma, nos mi je pun i iskasljavam puno. Ali za sad se ne mogu zaliti. ☺️

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Demetria
    30. Siječanj 2022. 14:04

Poison_Ivy32

Arielbas mi je drago da ti je uspijelo iznenadjenje, sigurna sam da si sad mirnija i presretna 🤗
    Moja covid situacija se smirila.. petak sam gorila do 38,6 i hvala bogu da imam pametnu svekrvu, navecer mi je narezala krumpire i nagurala u carape. Preznojila sam se 5 puta, prestala si me boljeti ledja i trbuh (cega me najvise bilo strah). Jucer temp nije isla preko 37,1, a danas 36,6. Mislim da su mi krumpiri izvukli temp za naredne dvije godine 😂😂
    Od drugih simptoma, nos mi je pun i iskasljavam puno. Ali za sad se ne mogu zaliti. ☺️

Živio krumpir. Brz oporavak

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

ljubičica
    30. Siječanj 2022. 16:16

Demetria

Teab

Pepsi,Demetriasvekr je dobro koliko moze bit,iscrpljen cjeli dan ga obilazim i mjerim mu secer,tlak je relativno nizak,al ajde do wc sam moze doc,testiran nije,nisu ga ni hitnjaci testirali al mozda budem sutra,sad kad kazes da to moze bit simptom korone,uopce se tog nisam sjetila. Iako mislim da kombinacija tlak u podrumu secer na tavanu i kemoterapija naprave svoje a i godine su to 80 godina nije malo a njemu krvna slika bolja od moje. I sta rec.

Testiraj ti za svaki slučaj.
    Sretno mu

annboleyn

Hvala vam cure, i ja mislim da cu uraditi prosireni panel, kako neko rece, nije velika razlika u novcu, pitala sam se vise da li je sa dodatnim testiranjem veca i stopa lazno pozitivnih rezultata ali kako citam o tome, to nije slucaj.
    Demetriarazumijem tebe i tvog muza, i ja sam razmisljala o tome da li da uopste radim NIPT test i sta sa tim rezultatima… i mi smo se “nacekali” na ovu bebu, prosli razocaranja na tom putu i zbilja vjerujem da ce sve biti dobro ovaj put ❤️
    Ja se probudila prije pola sata i ne mogu zaspati, dobro je pa sutra nije radni dan 🥱

Gle ja u obitelji imam bolesti i znam sto bi Nifty mogao pokazivati ili ne. Tako i s muzeve strane
    Isto tako sam na više mjesta citala da im rezultati budu katastrofa a rodi se zdravo dijete i obrnuto.
    Jednostavno svaki dan nam je stres i ovako i nismo si htjeli dodatno raditi novi.
    Sto ne znaci da ne podržavam druge da rade testove tih vrsta.
    Slobodno tko god hoce moze i smatra da mu treba da ce biti mirniji poslije.
    Mi smo skupa odlučili i to je to.

Cure pričajmo mi što hoćemo -ali budimo realni- ti prenatalni testovi su SKUPI. Posebno za hrvatske prilike. To je visina nečije mjesečne plate. Za te pare možeš cijelu dječju sobicu opremiti. Ja sam ga morala  raditi radi godina.
    Bogami da sam u podstanarstvu i da sam mlađa ne bih ga sigurno radila! 

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    30. Siječanj 2022. 16:25

Poison_Ivy32

Arielbas mi je drago da ti je uspijelo iznenadjenje, sigurna sam da si sad mirnija i presretna 🤗

Drago mi je d a je pala febra! Želim ti brz oporavak!! 🤗🤗🤗

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

annboleyn
    30. Siječanj 2022. 16:58

ljubičica

Demetria

Teab

Pepsi,Demetriasvekr je dobro koliko moze bit,iscrpljen cjeli dan ga obilazim i mjerim mu secer,tlak je relativno nizak,al ajde do wc sam moze doc,testiran nije,nisu ga ni hitnjaci testirali al mozda budem sutra,sad kad kazes da to moze bit simptom korone,uopce se tog nisam sjetila. Iako mislim da kombinacija tlak u podrumu secer na tavanu i kemoterapija naprave svoje a i godine su to 80 godina nije malo a njemu krvna slika bolja od moje. I sta rec.

Testiraj ti za svaki slučaj.
    Sretno mu

annboleyn

Hvala vam cure, i ja mislim da cu uraditi prosireni panel, kako neko rece, nije velika razlika u novcu, pitala sam se vise da li je sa dodatnim testiranjem veca i stopa lazno pozitivnih rezultata ali kako citam o tome, to nije slucaj.
    Demetriarazumijem tebe i tvog muza, i ja sam razmisljala o tome da li da uopste radim NIPT test i sta sa tim rezultatima… i mi smo se “nacekali” na ovu bebu, prosli razocaranja na tom putu i zbilja vjerujem da ce sve biti dobro ovaj put ❤️
    Ja se probudila prije pola sata i ne mogu zaspati, dobro je pa sutra nije radni dan 🥱

Gle ja u obitelji imam bolesti i znam sto bi Nifty mogao pokazivati ili ne. Tako i s muzeve strane
    Isto tako sam na više mjesta citala da im rezultati budu katastrofa a rodi se zdravo dijete i obrnuto.
    Jednostavno svaki dan nam je stres i ovako i nismo si htjeli dodatno raditi novi.
    Sto ne znaci da ne podržavam druge da rade testove tih vrsta.
    Slobodno tko god hoce moze i smatra da mu treba da ce biti mirniji poslije.
    Mi smo skupa odlučili i to je to.

Cure pričajmo mi što hoćemo -ali budimo realni- ti prenatalni testovi su SKUPI. Posebno za hrvatske prilike. To je visina nečije mjesečne plate. Za te pare možeš cijelu dječju sobicu opremiti. Ja sam ga morala raditi radi godina.
    Bogami da sam u podstanarstvu i da sam mlađa ne bih ga sigurno radila!

Skupi jesu, mislim da vecini predstavljaju dobar udar na budzet… i ja test radim zbog godina, ginekologica je rekla “ukoliko NIPT i mjerenja u 12-oj sedmici budu uredni, ne treba raditi amniocentezu” s tim da ja amnio u svakom slucaju ne bih radila…

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• ar5
    30. Siječanj 2022. 19:02

Mene je moja ginekologica gledala s velikim čuđenjem kad sam joj rekla da nebi radila niti jedan od NIPT testova. Tako da sam ja dobila dojam da danas stvarno svaka mama to radi. 
    Ja nekako nisam osjećala potrebu, sva mjerenja su bila u redu, tako da sam ja bila odlučila da ne radim te testove.
    Svakako bi se odlučila na neki od njih da je postojala  najmanja sumnja da nešto nije u redu sa bebom.

💃 26 🕺29
    Termin: 27.06.2022.

• Nara-Nara
    30. Siječanj 2022. 20:25

ar5

Mene je moja ginekologica gledala s velikim čuđenjem kad sam joj rekla da nebi radila niti jedan od NIPT testova. Tako da sam ja dobila dojam da danas stvarno svaka mama to radi.
    Ja nekako nisam osjećala potrebu, sva mjerenja su bila u redu, tako da sam ja bila odlučila da ne radim te testove.
    Svakako bi se odlučila na neki od njih da je postojala najmanja sumnja da nešto nije u redu sa bebom.

Nisam ni ja radila, makar sam gerijatrijska trudnica kako oni to nazivaju 😖😅
    Pitala sam doktora bi li išta od toga utjecalo na porod ukoliko je pozitivno,tj. bi li doktor to trebao znati pri porodu. Doktor je rekao da ne,tako da sam ja odlučila ne raditi testove. Dal on ispao pozitivan ili negativan, meni to ishod ne mijenja 🤷. Doktor će mi u 24.tjednu nešto ultrazvukom provjeriti jer nisam išla na te testove. Pa ako će tu biti neka anomalija da znam doktora kod poroda izvijestiti o tome...

Atina25
    30. Siječanj 2022. 20:29

Demetria hvala također i tebi sretno i super za megić💪🤞
    Moj pregled je tek u 17 jer radim do 16.
    Ljubičica slažem se za te testove,ja u prvoj t nisam to radila upravo radi toga sta sam kupila tim novcem pola sobice. Sad sam se odlučila napravit jer me bilo strah da mi kombinirani ne pokaze loše radi godina a i imamo sve stvari za bebu inače je skupo jako da.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• EnaEna
    30. Siječanj 2022. 20:30

ar5

Svakako bi se odlučila na neki od njih da je postojala najmanja sumnja da nešto nije u redu sa bebom.

Vecina njih ima neki % od tih testova. Iz prica znam da neki ginekolozi znaju biti jako neugodni i uvaljivati najskuplje. 
    Ja se zbog godina nisam uopste dvoumila za nipt. Samo sto sam za blizanacku trudnocu bila ogranicena na one osnovne modele. A amino mi isto niko nije preporucio jer je puno veci rizik nego kad je jedna beba. 
    Hvala Bogu sve je bilo dobro i nizak rizik za obe bebe. A i na UZ je sve uredno. Jos sam isla na dva mjesta za prvi, a sad cu i za drugi takozvani ekspertni UZ. 
    Obzirom na tvoje godine, mislim da je double test dovoljan, on ide oz krvi i radi se kad i prvi anomaly scan- ekspertni UZ kako se gdje zove.
    Pretpostavljam da si to radila. Jer vidim da nam je termin u dan razlike 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.