Pepsi,Demetriasvekr je dobro koliko moze bit,iscrpljen cjeli dan ga obilazim i mjerim mu secer,tlak je relativno nizak,al ajde do wc sam moze doc,testiran nije,nisu ga ni hitnjaci testirali al mozda budem sutra,sad kad kazes da to moze bit simptom korone,uopce se tog nisam sjetila. Iako mislim da kombinacija tlak u podrumu secer na tavanu i kemoterapija naprave svoje a i godine su to 80 godina nije malo a njemu krvna slika bolja od moje. I sta rec.
Testiraj ti za svaki slučaj.
Sretno mu
Hvala vam cure, i ja mislim da cu uraditi prosireni panel, kako neko rece, nije velika razlika u novcu, pitala sam se vise da li je sa dodatnim testiranjem veca i stopa lazno pozitivnih rezultata ali kako citam o tome, to nije slucaj.
Demetriarazumijem tebe i tvog muza, i ja sam razmisljala o tome da li da uopste radim NIPT test i sta sa tim rezultatima… i mi smo se “nacekali” na ovu bebu, prosli razocaranja na tom putu i zbilja vjerujem da ce sve biti dobro ovaj put ❤️
Ja se probudila prije pola sata i ne mogu zaspati, dobro je pa sutra nije radni dan 🥱
Isto tako sam na više mjesta citala da im rezultati budu katastrofa a rodi se zdravo dijete i obrnuto.
Jednostavno svaki dan nam je stres i ovako i nismo si htjeli dodatno raditi novi.
Sto ne znaci da ne podržavam druge da rade testove tih vrsta.
Slobodno tko god hoce moze i smatra da mu treba da ce biti mirniji poslije.
Mi smo skupa odlučili i to je to.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ariel bas mi je drago da ti je iznenađenje uspjelo, veliko veselje 🥰
Teab nadam se da će svekar bit ok, svakako ga testiraj, držimo fige.
Demetria skroz te kužim za testiranja, ni mi nismo ništa poduzimali već po godinama bi nam najavili, nešto i onda briga kroz cijelu trudnoću. Šta bude bit će.
Ja ne mogu opet spavati od mučnine u kombinaciji sa korona kasljem. Poludit cu. Stvarno mi je dosta😪
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Arielbas mi je drago da ti je iznenađenje uspjelo, veliko veselje 🥰
Teabnadam se da će svekar bit ok, svakako ga testiraj, držimo fige.
Demetriaskroz te kužim za testiranja, ni mi nismo ništa poduzimali već po godinama bi nam najavili, nešto i onda briga kroz cijelu trudnoću. Šta bude bit će.
Ja ne mogu opet spavati od mučnine u kombinaciji sa korona kasljem. Poludit cu. Stvarno mi je dosta😪
Ja sam isto imala mucninu i korona kasalj. Rijesavala sa ribanim dumbirom medom i limun iscjedis i pomalo na zlicicu. Sirup bijelog sljeza , septolete. Prezivjela sam. Ostali mi sinusi bolni i zacepljeni, evo sjedim jer nemogu disat. Uzas

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ja ne spavam jer je gospođa odlučila ne spavati nocas.
Svako malo sam uspavljivala

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro zenske!
Zelim vam opustenu i bezbolnu nedjelju 😊

👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Dobro jutro cure, uzivajte u nedjelji ♥️
Mi sutra imamo pregled pa sam bas happy🥰

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Teab ajme meni. Kako ste sad? Ovo je filmski što opisujes. Nadam se da je svekar stabilno.
Bila mi je danas doula i odlučila sam da to nije za mene 🥴🙄 Nije alternativka nabrijana na lotus položaje i slično, štoviše,čak mi je par dobrih savjeta dala, ali jednostavno nije to ono što sam tražila. To je osoba koja je druge struke i usput se bavi porodima 🙀😏
Razmišljala sam o babici, jer navodno ima primalja koje dođu kući u pripremi za porod. One onda imaju medicinsku pozadinu i to bi mi lakše bilo. Međutim, doslovce sam 3min pješice od bolnice i mislim sama doma rađati do kad ne budem spremna za tiskanje i onda otići preko u bolnicu. Mislim da mi bude tak ugodnije nego da me neki stranac gleda u vlastitom stanu 🥴😅🤷
Hej,znači ništa od doule.Ja sam razmišljala o tome,ali nisam se još odvažila,mislim da na području Rijeke ih ima malo,ali nema nitko u mojoj blizini iskustva..vidjet ću još malo..
Meni porod doma nije opcija,mislim da to meni mogla 🤭
A neću ni ja kod kuće roditi ali ću biti doma koliko god dugo mogu. Navodno su dosta grubi prema trudnicama tu kod nas. Pa rekoh da ne riskiram nepotrebno 🤷

Ariel kako lijepo! Baš mi je drago da su bar tvoji tako srčani kad već muževi nisu 🥰
Mary 10 a što se dogodilo? Ako nije tajna 🤗 čitam knjige i razmišljam o svim varijantama i ova mi se učinila najsigurnija, ali eto, možda pogriješih 🤷😅

Arielbas mi je drago da ti je iznenađenje uspjelo, veliko veselje 🥰
Teabnadam se da će svekar bit ok, svakako ga testiraj, držimo fige.
Demetriaskroz te kužim za testiranja, ni mi nismo ništa poduzimali već po godinama bi nam najavili, nešto i onda briga kroz cijelu trudnoću. Šta bude bit će.
Ja sam isto imala mucninu i korona kasalj. Rijesavala sa ribanim dumbirom medom i limun iscjedis i pomalo na zlicicu. Sirup bijelog sljeza , septolete. Prezivjela sam. Ostali mi sinusi bolni i zacepljeni, evo sjedim jer nemogu disat. Uzas
Hvala da probat ću s tim, i mene sad glava ubija ne znam.jesu li sinusi ili od nespavanja. Taman misliš prošla korona kad ono ima toga još!
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Demetria - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Atina25 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Bachata - sutra ♥️🤰
Ar5 - 01.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - 02.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - 02.02. ♥️🤰
missR - 03.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Anushka - 03.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pikapolonka - 03.02. ♥️🤰
Suncokret - 03.02. ♥️🤰
BlaBla - 07.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
EnaEna - 07.02. ♥️🤰 x 2
Leemma - 08.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sweety - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - 09.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mrvica20 - 09.02. ♥️🤰
bubamara19 - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica722 - 10.02. ♥️🤰
MfrauM - 10.02. ♥️🤰
BabyM - 10.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sunchica555 - 10.02. ♥️🤰
MMMartinaaa - 11.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
teja4444 - 14.02. ♥️🤰 (C)
anita23 - 14.02. ♥️🤰
Astera - 15.02. ♥️🤰
Gabi12 - 15.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tinkica27 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pepsi2019 - 16.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepika - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mary10 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Marijanaaa12345 - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji