Ljetne Bebe 2022 šŸŒžšŸŒŠšŸ¤±šŸ»

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    28. Siječanj 2022. 17:38

Nola_

Visibaba da, tako cu i ja, napraviti se mutava da ne gatam jel u sustavu a ta naknada mi dosta znaci. TnxšŸ˜˜
    Mrvica da, ne znam, nisam ih ni ja imala ali vjerujem da od zahvata imam, a mozda nije to, mozda su jednostavno anatomske promjene, pomicanje organa itd. Nemam pojma iskrenošŸ¤·šŸ»ā€ā™€ļø Citala sam negdje bila da se ta probadanja uslijed migriranja maternice iz zdjelice u trbusnu supljinu najvise i osjecaju na desnoj strani. Mozda je sve normalno nego smo mi istrzaneā€¦ opet cu sad ispitat dr na slj pregledušŸ„ø

Moze bas ga pitaj, kad ti je pregled. Meni tek 10.2

MMMartinaaa
    28. Siječanj 2022. 18:30

ivanana

Nisam napisala, termin bi mi trebao biti 17.8. Na izmaku ljeta 2022, ali ipak pripadamo vasoj grupici šŸ˜‡

Dobro nam doÅ”la ā¤ļøĀ 
    Ima cura koje su te negdje s tjednima kao i ti, tako da apsolutno nije kasno! I ti si iz Pule? Ajme Å”to nas ima, mislim jedno 4-5šŸ„°Ā 
    Držim fige za urednu Panoramu kao i ostatak trudnoće. šŸ€Ā 
    UpiÅ”em na naÅ”u listicu, ako hoćeÅ” javi mi i datum sljedećeg pregleda pa i to dopiÅ”em.Ā 

MMMartinaaa
    28. Siječanj 2022. 18:31

Bobica91

Inace uvijek idem u vrijeme kad pise jer mi se uopce neda natezat sa njima, ima ih ljubaznih a ima i onih drugih kao i svugdje

Javi nam kako će proći frendica pa da se pripremimo šŸ˜…

Pikapolonka
    28. Siječanj 2022. 18:42

ivanana

Pozdrav svima! Vidim da su na forumu pretezito cure koje su vec u 20om tjednu i preko. Ja sam na granici prvog tromjesecja, pa vam se pridruzujem šŸ¤— naveliko spominjete ogtt, ja sam jos uvijek relativno daleko od toga, al mi je vec od 8.tjedna bio guk 5.3 pa pokusavam drzat 1800kcal dnevno. Na pocetku sam se uspanicila, al sad vec uvjeravam sebe da je to skoro pod normalno pocelo bit s danasnjim trudnicama Nekad zavaram samu sebe pa pojedem koji komad cokolade i slicno, ali valjda nije prestrasno šŸ˜Š sto se tice laboratorija i prava prednosti za trudnice, danas sam bila u OB Pula na probiru pa su me uzeli odmah preko reda kad sam rekla da sam trudnaā€¦valjda ovisi na koga naletis. Takoder cekam rezultate panorame, to mi je valjda najveci stres trenutno.

DobrodoÅ”la šŸ˜Š Ima nas joÅ” u sličnim tjednima, meni je termin 19.8. tako da smo blizu šŸ™‚Ā 

šŸ™‹ā€ā™‚ļø32 šŸ™‹ā€ā™€ļø30
    āž• 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ā¤šŸ‘¶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu šŸ€
    8.3. (16+4) Stiže nam curka šŸ’•
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu šŸ€
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 šŸ‘¶

Nola_
    28. Siječanj 2022. 19:02

Mrvica budem, meni je 7.2.

Atina25
    28. Siječanj 2022. 19:35

Ajme meni šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£
    Meni je ovo Å”ok - Bobica91 javi kako je proÅ”lo frendici sve me strah..šŸ¤¦
    Martina najbolje da idemo skupa da pazimo jedna na drugu da nam ne bude slabo šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£
    A i meni je bas glupo do podne bez jesti meni je i proÅ”li put do 10 već bilo kritično od tog Å”ećera mislim sad ako bude tako da ću ići do one pekare tamo i sve ću pojestšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

12.10 UZV ā™„ļø kuca (CRL 0.98 cm) šŸ˜ 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ā™„ļøšŸ˜ sve super āœ…
    11.11 miny anomaly āœ…
    02.12,20.12 Raste curka šŸ’–
    ā¤ It's a Girl ā¤ Panorama āœ…
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno šŸ™

• ivanana
    28. Siječanj 2022. 19:43

MMMartinaaa

Dobro nam doÅ”la ā¤ļø
    Ima cura koje su te negdje s tjednima kao i ti, tako da apsolutno nije kasno! I ti si iz Pule? Ajme Å”to nas ima, mislim jedno 4-5šŸ„°
    Držim fige za urednu Panoramu kao i ostatak trudnoće. šŸ€
    UpiÅ”em na naÅ”u listicu, ako hoćeÅ” javi mi i datum sljedećeg pregleda pa i to dopiÅ”em.

Hvala puno šŸ„° također, neka i vama sve prođe bez problema drage trudnice šŸ˜‡Ā 
    Ima nas stvarno puno iz Pule šŸ¤­
    Evo termin iduceg pregleda ce nadam se biti 28.2. šŸ˜‡
    Jel mi mozete preporuciti neke okej recepte za zdravi kruh, zdrave palacinke i slicno za nas koje se mucimo s GD?Ā 

• ivanana
    28. Siječanj 2022. 19:49

ima333

Pikapolonka

ivanana

Pozdrav svima! Vidim da su na forumu pretezito cure koje su vec u 20om tjednu i preko. Ja sam na granici prvog tromjesecja, pa vam se pridruzujem šŸ¤— naveliko spominjete ogtt, ja sam jos uvijek relativno daleko od toga, al mi je vec od 8.tjedna bio guk 5.3 pa pokusavam drzat 1800kcal dnevno. Na pocetku sam se uspanicila, al sad vec uvjeravam sebe da je to skoro pod normalno pocelo bit s danasnjim trudnicama Nekad zavaram samu sebe pa pojedem koji komad cokolade i slicno, ali valjda nije prestrasno šŸ˜Š sto se tice laboratorija i prava prednosti za trudnice, danas sam bila u OB Pula na probiru pa su me uzeli odmah preko reda kad sam rekla da sam trudnaā€¦valjda ovisi na koga naletis. Takoder cekam rezultate panorame, to mi je valjda najveci stres trenutno.

DobrodoÅ”la šŸ˜Š Ima nas joÅ” u sličnim tjednima, meni je termin 19.8. tako da smo blizu šŸ™‚

I jaa, 22.08., makar su mi po velicini bebe rekli da ce mi korigirat termin. šŸ˜ŠšŸ˜Š

Ma daj? šŸ˜Š bebica je veca ili?

• ivanana
    28. Siječanj 2022. 19:50

Pikapolonka

ivanana

DobrodoÅ”la šŸ˜Š Ima nas joÅ” u sličnim tjednima, meni je termin 19.8. tako da smo blizu šŸ™‚

Hvala šŸ˜Š bas mi je drago da nas ima toliko šŸ„°

• Bobica91
    28. Siječanj 2022. 20:22

Atina25

Ajme meni šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£
    Meni je ovo Å”ok - Bobica91 javi kako je proÅ”lo frendici sve me strah..šŸ¤¦
    Martina najbolje da idemo skupa da pazimo jedna na drugu da nam ne bude slabo šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£
    A i meni je bas glupo do podne bez jesti meni je i proÅ”li put do 10 već bilo kritično od tog Å”ećera mislim sad ako bude tako da ću ići do one pekare tamo i sve ću pojestšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Hocu. Ona ide sad za 7 dana na oggt i rekla mi je da ce ih nazvat dan prije i pitat moze li se doc u 7 s obzirom da nece izdrzat do 12 bez hrane samo sa tom slatkom vodom. Tako da cu onda i ja znat kad uopce ici.Ā 
    Ja sam sad 18 tjedana tako da imam jos do njega vremena vi ste sad sve blize tome.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.