Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    28. Siječanj 2022. 14:09

Nola_

E i cure jos nesto, prosli mj kad sam podnijela dokumentaciju za komplikacije rekli su da ubuduce ginekolog samo pusti doznake u sustav pa da ce ih oni preuzeti s portala, a da se javim mailom samo ako dode do promjene. Dns sam preuzela doznake za poslodavca ali ih sigurno ne moram slati hzzo-u? Kako znam da su u sustavu, jel to ide automatizmom cim ginekolog iznaci doznake? Kako vi to rjesavate

Ja poslodavcu ne šaljem ništa,a hzzo-u pošaljem svaki mjesec na mail doznaku i onaj njihov obrazac,uvijek je do sada tako funkcioniralo i bilo dobro,bolje da ja imam neki pismeni trag da sam poslala da nebi bilo problema 😆 iako vidim da se to razlikuje od grada do grada čak,ali istina je da oni to vide u sustavu čim ginekolog pusti..ali eto ja pošaljem na mail svaku mjesec još za svaki slučaj..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Tini_
    28. Siječanj 2022. 14:38

Pozdrav cure, jedva čekam da se ta korona malo smiri, svuda su svi pozitivni, to se sada jedva može izbjeći. 
    Martina moja prijateljica je baš jutros išla na ogtt u Puli, bila je tamo u 7 i normalno su je primili. Ja ću isto ići u 7 jer nema šanse da izdržim do 9. Meni je u prošloj trudnoći bilo super jer je onda sve bilo tamo u vojnoj, trudnice su vadile krv na transfuziologiji sa djecom, nije bilo gužve, mogao si vani sjediti u dvorištu..

• Mrvica722
    28. Siječanj 2022. 14:54

Nola_

Hej cure dan, hvala na lijepim rijecima divne ste sve redom.
    Visibaba da haha 2 dana mira i onda opet rollercoaster u glavi 🤯
    Ariel uistinu imas divnog muza.
    Mrvica i mene zateze kao "leziste" dole na ulazu u zdjelicu i zna me probosti jajnik. Pogorsava se na neke pokrete i kad zakoracim na desnu nogu onda me zna probosti🤔 iako su i meni pale na pamet priraslice jer mi je Bolanca nakon laparoskopije komentirao ako ostane sto priraslica od samog zahvata da ce to sve popucati u trudnoci kako se tkivo rasteze i uvijek se toga sjetim.

Ja nikad nisam isla na laparaskopiju tako da neznan dal imam priraslice, a isto mi je kad na desnu nogu stajem pecne me u jajniku i sad sam sva u grču. 

MMMartinaaa
    28. Siječanj 2022. 14:57

Tini_

Pozdrav cure, jedva čekam da se ta korona malo smiri, svuda su svi pozitivni, to se sada jedva može izbjeći.
    Martinamoja prijateljica je baš jutros išla na ogtt u Puli, bila je tamo u 7 i normalno su je primili. Ja ću isto ići u 7 jer nema šanse da izdržim do 9. Meni je u prošloj trudnoći bilo super jer je onda sve bilo tamo u vojnoj, trudnice su vadile krv na transfuziologiji sa djecom, nije bilo gužve, mogao si vani sjediti u dvorištu..

Ajme super. I ja ću se onda nacrtat u 7.  bezveze mi je isto što baš nemaju neki poseban šalter za trudnice, nego moraš tamo vikad pred svima i mahat "trudnica!" i onda te svi gledaju ispod oka... A da ne pričam ako je red se čeka vani na vjetrometini, s točno 3 stolice za sjesti (govorim to radi starijih ljudi kojima je zbilja teško stajati...). Užas.

BlaBla
    28. Siječanj 2022. 15:39

Vidim da se dosta vas zali za odlazak na OGTT tek u 9 zbog gladi i slabosti. Ja imam drugi problem, ja se ujutro nemrem dic iz kreveta, tad najsladje spavam 😂 
    Zvala sam Breyer, pa su mi rekli da dodjem najkasnije do 10, to mi je ajde prihvatljivo 😂

Nola_
    28. Siječanj 2022. 15:41

Visibaba da, tako cu i ja, napraviti se mutava da ne gatam jel u sustavu a ta naknada mi dosta znaci. Tnx😘
    Mrvica da, ne znam, nisam ih ni ja imala ali vjerujem da od zahvata imam, a mozda nije to, mozda su jednostavno anatomske promjene, pomicanje organa itd. Nemam pojma iskreno🤷🏻‍♀️ Citala sam negdje bila da se ta probadanja uslijed migriranja maternice iz zdjelice u trbusnu supljinu najvise i osjecaju na desnoj strani. Mozda je sve normalno nego smo mi istrzane... opet cu sad ispitat dr na slj pregledu🥸

Leemma
    28. Siječanj 2022. 16:15

Nola_

E i cure jos nesto, prosli mj kad sam podnijela dokumentaciju za komplikacije rekli su da ubuduce ginekolog samo pusti doznake u sustav pa da ce ih oni preuzeti s portala, a da se javim mailom samo ako dode do promjene. Dns sam preuzela doznake za poslodavca ali ih sigurno ne moram slati hzzo-u? Kako znam da su u sustavu, jel to ide automatizmom cim ginekolog iznaci doznake? Kako vi to rjesavate

Nola_ pozdrav od jos jedne IVF-ovke iz Vinogradske 😊
    Meni su na HZZO rekli istu stvar kao tebi, da ja ne moram nista, samo da ginic pusti doznake. Medjutim, mene je frka da ne ostanem bez tih para i bankrotiram pa ja njima samo napisem kratak mail da su doznake u sustavu. I to je to, naknadu sam normalno dobila. 😊

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Nola_
    28. Siječanj 2022. 16:24

Leemma i ja sam zabrijala da cu bankrotirat🤣 upravo im poslala mail s doznakama. Nek se nade. 💁🏻‍♀️
    Tebi je to bio 2.stimulirani u Vg? Ja sam tamo bila prvi postupak pa se prebacila u Beta plus.

• Bobica91
    28. Siječanj 2022. 16:26

MMMartinaaa

Dobro jutro! Danas malo kasnim…Opet sam se probudila u 3 ujutro, doručkovala u 5 jer sam već bila gladna, pa zaspala na novo u 6.30, uglavnom koma. Onda mi je opet došlo slabo od niskog tlaka, nikako doć k sebi jutros.
    Marta - čestitke na dobrom pregledu!AnnieP - ipak curka stiže, divno! Evo nakon dugo dugo vremena sada su nam curice ponovno u vodstvu🥳
    *
    Što se tiče OGTT-a, ja ću isto ići nakon sljedećeg pregleda, dakle negdje u 26tt cca, spojit ću to s vađenjem krvi za štitnjaču, da me ne bodu 100 puta. U kojem tjednu vas šalju isto ovisi i o prethodnim nalazima šećera u krvi, tako sam ja shvatila. AKo niste "riskantna" skupina, onda se ide nešto kasnije, a neke žene znaju slati i ranije.
    Ja sam razumijela da se ne smije jesti od 23h navečer na dalje… U Puli me nervira jer kao trudnicama vade krv od 9 ujutro, što je takav apsurd jer ja recimo imam užasan tlak i ako sam predugo gladna bude mi samo gore i lošije. Ja ću im se nacrtat u 7, ne zanima me. A i taj OGTT je upitan, i jako jako varira od dana do dana.😑

Ja sam isto iz Pule, i ne preporucam da dolazis u 7 jer neces nista s tim napraviti. Znam da je bedasto da se vadi trudnicama od 9 do 11 ali cijela Istarska zupanija dolazi u lab ako ne vade kod opce prakse i to bude bas kaos ujutro. Doslovce redovi do beskraja. Inace radim u bolnici i sve znam tako da suosjecam. Zadnji sam put isla na svoj odjel da mi izvade jer je i u 9 kad su trudnice na redu bilo prekaoticno, a izbjegavam ulaziti radi Covida.

Leemma
    28. Siječanj 2022. 16:33

Nola_

Leemma i ja sam zabrijala da cu bankrotirat🤣 upravo im poslala mail s doznakama. Nek se nade. 💁🏻‍♀️
    Tebi je to bio 2.stimulirani u Vg? Ja sam tamo bila prvi postupak pa se prebacila u Beta plus.

Nola_ da, tamo sam odradila sve do sad, ali mi je isto plan bio ici u Betu da ovo sad nije upalilo 😅

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.